-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonious
kezdő
Tuti szaftos maradt, mert a feleségem egyből "már megint kiszárítottad ezt a csirkemellet", helyett most megdicsérte.
A fiam is eltüntette a tányérról az adagját.
Szóval ja, siker.
A trükk kérgesítés.
+ A sütőbe behelyezés.
Elvileg 20 perc is elég lenne , de azt én keveselltem, hátha nem sül át.
Marhából csak stake-et szoktunk, de azt is serpenyőben.
Azt nem tenném airfryerbe.
De biztos az is elkészíthető. -
Smiro
senior tag
No de így, vagy úgy, túl is vagyunk rajta. Nekem inkább kérdés, hogy a Philips XXL rendelkezik-e valamilyen szagszűrővel, mert olyat nem látok. Ennek ellenére nincs is szag, csak mondjuk friss péksütemény illat, ha már a vége felé jár a sütés. Régi De'Longhi olajsütőmben, ami forgó kosaras volt, volt 2 féle szűrő is, egy aktív szenes szivacs és egy zsírszűrő. Ezekben nincs?
-
eagleberg
aktív tag
Előbb vettem a jót. Utána a rosszat
Valószínűleg ez okozza hogy már nem szeretnék visszalépni. Örülők hogy nektek OK. Az enyém nem volt az. Nem szurkolok én a Princess ellen, csak leírtam a véleményt másoknak. Mindenki döntse el akar-e kockáztatni.
Csak 1 google fordítás az amazon.de-ről:
Frissítve 2020. január 9 .: VESZÉLY!! VESZÉLY!! VESZÉLY!! Egészségre káros !!! Most kicseréltem az olajsütőt, az Amazon példaértékű volt, mint mindig, és visszatérítette a vételár 100% -át. Ezután megrendeltem a Princess XXL 5.2L utódját, 182055-ös termékszámot. Ez CSAK UGYAN UGYAN mérgező műanyag szagot produkál használatakor! Ez csak a csúcs. Írtam is a gyártónak, és nem kaptam választ. Ha 1 csillagos besorolás alapján rendezi az XXL 5.2L-t, két bejegyzést talál az ügyfelektől, akik ugyanazt írják le! VESZÉLY!! ---- Eredeti minősítés a Princess XXL 5,2L 182050 típushoz: Kicsomagolás után az eredeti csomagolásában volt, észrevettem néhány apró karcolást a fémkosár belső oldalán. Néhány apró folt levágódott. Ezért nem akartam azonnal visszaküldeni a terméket, ilyesmi előfordulhat, és nem zavarna tovább (ha nem kezd el hamar rozsdásodni). Az igazi probléma az, hogy amikor háromszor használtam, a szoba rövid idő után mérgező műanyag szagú, és súlyos fejfájást kapok. Úgy tűnik, hogy a bűz forrása a kosár felső elülső részén található műanyag, amelyet kihúzhat. Nincsenek elszenesedett területek, de ha az orrával megérinti a műanyagot, olyan abnormálisan mérgező az illata, hogy az orrhúzás után rosszul érzi magát. Természetesen használat előtt meleg vízzel leöblítettem a kosarat, sajnos ez nem csökkentette a szagot. Három használat után sem mérséklődött a mérgező bűz. Frissítés: 10 használat után a bűz még mindig megvan, és az ételnek is illata van. Ez nem lehet egészséges, miért lehet ilyesmit eladni Németországban? Ha jobban megnézi a kosarat, úgy tűnik, hogy ez egy tervezési hiba. A külső műanyag és a kosár távolsága csak néhány mm. A műanyag erősen felmelegszik használatakor, és feltehetően mérgező anyagokat párolog el. Ha a műanyag használat után forró, akkor az illata is sokkal erősebb, mint amikor hideg van. -
Ajándékok
aktív tag
-
törölt tag
A régi kisebb sütőben főtt krumpli lett a végeredmény, ha nem olajoztam be külön egy tálban. Philips-nek bőven elég az elősütött krumpliban lévő olaj, tökéletes hasábburgonya lesz a végeredmény. Húsokat is ebben sütöm, talán egyszer sütöttem rántott húst serpenyőben azóta.
Anyámnak volt egy nagyobb noname sütője, miután kipróbálta a philips-et, neki is kellett venni egy XL-t, az előzőhöz hozzá se nyúlt azóta. A sláger princess-t nem próbáltam, így arról nem tudok véleményt alkotni.
Ahogy említettem a kosár körüli pár centis rés és a kosár aljának kialakítása a lényeg (hálós kialakítású, jobban sül az alja).
-
Ajándékok
aktív tag
Nekem inkább ez tetszene.
Kerámia bevonat, a sütés mellett, főz, gőzöl, szárít... -
totron
addikt
Én lennék a csávó? Amellett, hogy nem tetszik a nekiindulásod és a hangnem, gondolkodjunk egy kicsit: Huzamos használatra kiterjedő hatásokra értettem-kérdeztem. Az érzékszervvel észlelhető kimenet csak a jéghegy csúcsa. A többit meg nem tudjuk. Mert ugye se a te, se az én kezemben nincs kutatási eredmény erre nézve. Jó volna minimalizálni az esélyét az önsorsrontásnak. Most bagatelnek, meg hülyeségnek tűnhet, de mikor ott ülsz a gyomor- vagy bármilyen más rákról szóló sajtpapírral a kezedben, akkor elég kellemetlen, ha sokelemű a lista, amiből sakkoznod kell, hogy hogyan is jött ez össze. Megelőzésen gondolkodni sosem hülyeség, sosem felesleges. Rengeteg szemetet lenyom az élelmiszeripar is a torkokon, fentebb írták az összeszerelési környezetet is, mondjuk, hogy az kiég, de az anyagszerkezettel nem tudsz mit kezdeni, nem jó megfejelni pluszban a bejövőket. Teflon teflon hátán, ha nem, az is idővel töredező felület lesz (fehér kerámia és különféle permutációi). Tulajdonképpen nem tudjuk mivel, mikkel van fedve a bili - ennyi. Ijesztően sok a kérdőjel a történetben, ahhoz képest, hogy egyenesen a testedbe teszed a végeredményt. Dícséretes az olaj- és zsírnélküliség, de jó eséllyel törpül el egyéb károsságok mellett. Nem sütők ellen kampányolok, hiszen én is keresem a megoldásokat, de nehéz vakon hinni a biztonságos termék eszméjében.
Akinek meg annyi jön le ebből, hogy ne károgjon már ez itt és öljük meg a rossz hír hozóját, na azt is üdvözlöm. -
snipr
aktív tag
Köszi a tippet! Normál sütőben én is fólia alatt szoktam, viszont airfryerbe még nem raktam semmi mást a kaján kívül...
Alapvetően azt gondoltam, hogy a 140-el tuti nem égetem meg 25perc alatt sem, aztán meglátom hogy merre állítgatom... de a vége az lett, hogy az első etap után ment még 15percet 140fokon a másik oldalára fordítva, utána késznek nyilvánítottam (rá se kellett pirítani).
Alakul, egy fokkal jobb mint eddig... még az is lehet legközelebb tovább csökkentek a hőmérsékleten + növelek az időn.
-
jaa ezeket csak bátorításnak írtam én is
Nem jött be!
Sokan totál alkalmatlanok a sütésre-főzésre, viszont egy ilyen airfryer nekik is tökéletes lehet, mert tényleg csak kiveszi az ember az alapanyagot mondjuk a fagyasztóból és különösebb előkészületek nélkül 15-20 perc múlva egész ízletes kaja lesz a tányérján. A 10-50 órás előkészítést igénylő étkek esetén már annyira nem emelkedik ki ezen eszköz előnye, főleg nem az időspórolás és egyszerűség nem áll fenn.
-
Tényleg nem rakétatudomány, ilyenkor inkább azt jelzem, hogy életemben nem hallottam róla. Nekem például overprovisioning ismertebb SSD-nél, sokaknak meg az tűnik furcsának.
Én alapból a sütés-főzés egyszerűsítése miatt vettem az airfryer-t, szóval......
Abált szalonnáról már hallottam valóban. "külföldiül" konfitálásnak hívják manapság Nagyon jó, én ezután is abálásnak fogom ismerni.
(régen az aláírásomban ott volt a no offense, lehet vissza kéne tennem)
-
erdey_a
addikt
én a princesst is meg mertem venni: [link]
és tökéletes.
amiben nagy aszórás, az a méret. és hiába írják hogy 5-6 liter, sokszor egy 6 literes kisebb mint egy 5 literes, mert az alsó tál méretét adják meg és nem a kosárét. szóval az én tippem az, hogy vagy élőben meg kell nézni ha lehet, vagy videókat kell lesni róla a neten, hogy legyen róla fogalma az emnbernek, mi is fér bele.
nekem szempont volt, hogy egy grillcsirke beleférjen, és hát ezzel nincs gond, másfél is belefér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest