- Yettel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mikloss #4277 üzenetére
Nah meg is lett sutozacsi nelkul, nagyon finom szaftos belul kint pedig ropogos. Koszonom az utmutatasokat.
Recept roviden:
-1,7kg os csirke
-1 tasak HR fuszer(sómentes)
-kb 1dl olaj a fuszerhez
Egy ejszakat allt a fuszeres pacban a hutoben.
Utana 20perc 190fok mellevel felfele --> 20 perc 160fok mellevel lefele --> 20perc 170fok mellevel felfele.
Felhasznalt aram mennyisege: 0,89KW.h
Kezdes:pacolas:
sutes elott:
sutes utan:
-
Essejó
veterán
válasz
mikloss #4277 üzenetére
Én terített csirkét szoktam, Szoky után szabadon. A rácsra teszek sütőpapírt.
A csirkét a mellére fordítom és a gerinc mentén elvágom a csontokat. Nem szoktam a gerincet kivenni mert szeretem a csontos részeket, csak a zsír mirigyet vágom ki a püspökfalatból. Miután elvágtam, deszkára fordítom mellével felfelé és erőst mgnyomom, hogy a mellcsont eltörjön. Fűszerezni: vagy Aldis csirke grill keverék (nem kell külön sózni ekkor) vagy SPG (salt, pepper, garlic) vékonyan beolajozva, jobban tapad rá a fűszer.
Mellével felfelé kezdem sütni. -
erdey_a
addikt
válasz
mikloss #4277 üzenetére
nem ég rá semmi. hétköznapi mosogatás kell, semmi több. nyilván nem napokkal a sütés után kell mosogatni és akkor nincs gond.
én a sütőzacskót az airfryerben nem is értem. pont a technológia lényege, a levegő keringetése lesz így kivéve a képből. Így nincs pirítás, nincs ropogós bőr. a hús inkább párolódik a saját levében.
szoktam zacsiban sütni......a gázsütőben.
-
ernyo15
csendes tag
válasz
mikloss #4274 üzenetére
Sütőzacsi nélkül erdey_a így készíti és jól sikerül [link] , én hasonlóan készítettem már párszor az is jó lett. Beni2360 szokott sütőzacskóban csirkemellet sütni, az ugye kisebb mint egy egész csirke így nincs a teteje olyan közel a fűtőszálhoz de azt írja 200 fokon már megfogja a hő a zacskót [link] . Bárhogy is fogod kipróbálni számolj be a tapasztalatodról.
-
Cyborg
őstag
válasz
mikloss #1928 üzenetére
Nem salátába való extra szűzzel használom, van sütéshez való is.
Akárhány receptes videót nézek, azzal sütnek a szakik, de nem jártam utána ennyire mélyen, hogy valóban káros-e, ők azt használják, Nekem az elég 🙂Hasonló az enyém is, most nem tudom pontosan a márkáját, nem vagyok otthon, nem porlaszt úgy, mint a gázos egyszer használatos spray, de Nekem megfelel.
... igazából napraforgó olajjal is használhatod szerintem, pár fujassal még így is többet teszel az egészségedért, mintha abban sütnéd, és tocsogna benne.
...de valamivel muszáj fújni, mert Nekem pszichológiailag jobban esik a hús, ha barnának látom a bundáját, és nem fehérnek 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest