- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
btotyi
tag
válasz
CoroStar86 #6768 üzenetére
Nem igazán, inkább kenyérfélék, stb.
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz
CoroStar86 #6742 üzenetére
Jah...44%-os akcióval.....
-
woodworm
veterán
válasz
CoroStar86 #6693 üzenetére
Nem teflon, tapadásmentes bevonat, és igen kopni fog, ha napi szinten használod. A cosorit amerikában hívták vissza tápkábel probléma miatt. Mivel ott 110V-os rendszer van, szerintem a tápellátás, fűtés teljesen más, mint az európai készülékek. Nekem cosori és siguro van, napi szinten használva, de nincs szoftver vagy érintőpanel hiba és vetemedni sem vetemedik.
-
Essejó
veterán
válasz
CoroStar86 #6684 üzenetére
Olyan helyen nem eszek ahol szálkás a Séf
-
válasz
CoroStar86 #6676 üzenetére
"Testépítő diétához szeretnék venni" - izmos-e vagy?
-
bul07
nagyúr
válasz
CoroStar86 #6679 üzenetére
Fentebb vannak berakva képek amik ilyen 5.5literesbe sültek, grillcsirke
(4literesbe kicsi ha befér, de azt meg lehet egyedül egy étkezésre megeszed, vagy csak egy fél)Esetleg még
Philips HD9270/70
[link]
Kuponosba [link] kérj születésnapi kupont ami -30% és akkor 31.500Ft-ért meg is lehet venni, meg is lehet csinálni csak nehogy addig emelkedjen az alap ár (megszokták csinálni és míg megjön kérni szoktak hogy míg nem változik meg leehessen venni, majd ha megjön akkor felajánlják)Ez a gép volt jó pár napig most 21e Ft-ért
Siguro AF-R550
[link]
Általában 24-25e Ft-ra szokták akciózni
Alnapok akcióba most nem láttok semmi jó airfryer akciótAmazonon a Cosori gépeket nézd azok ott igen jó áron vannak, ilyen 100€ magasságában, itthon 55e Ft magasságában mennek
Ha rákeresel itt akkor link is lesz csak már nem fér bele a szerkesztési időbe hogy megtaláljamAnatoly
E két szó miatt egyből ő ugrott be
"Testépítő diétához" -
bul07
nagyúr
válasz
Egy személyre olyan 4liter körülieket néznék, viszont mostanában jó akcióba a 5.5l környékiek voltak
Nagyobba lehet kevesebbet sütni, de kisebbe többet nem
Mondjuk egy 4literesbe nehezen fér bele egy nem kicsi grillcsirkeMirelit cuccokra egyáltalán nem kell plusz olajat rakni, mert mondjuk a mirelit hasábon is van olaj ami elég a sütéshez(én kiborításnál szoktam alá papírtörlőt tenni és nyomot hagy tehát még van mit leinni a hasábról)
Kivehető kosarasok közül néznék gépet
Ha van a közeledbe Aldi, Lidl elugranék megnézni hogy mi van készleten, mert mostanában sok gép volt kapható és hátha maradt
Aldi 5-től volt ez 5.5l verzió [link](itt most fut egy kupon akció ki kell nyomtatni és 10e Ft felett 1000Ft elengednek)
Lidl-be most lesz(12-től), de sajnos ez csak egykosaras gép, 4literes verzió [link]
De karácsonyig simán lehet még gép valamelyik üzletbenViszont az ízt az szokni kell, mert teljesen más íze van a cuccoknak mint olajba sütve
........
Amúgy én halálra rögöm magamat ANATOLY videóin
A mostani 32Kg-os felmosós videók meg aztán
Videók link [link] , [link] -
jjeahh
nagyúr
válasz
Én viszonylag új fryeres vagyok, nemrég vettem egy 6 litres Xiaomit, de eddig nekem az a tapasztalatom, hogy hihetetlenül kevés olaj kell. Emiatt vettem is már az elején egy drága hidegen sajtolt olajat, merthát úgysem kell sok belőle, attól tartok el sem tudom majd használni
. Mondom ezt 4 tagú családdal... Nekem eddig minden ropogósra sikerült, még a szalmakrumplit is simán megsütte normál kertünkben termesztett krumpliból, pedig mindenki azt mondja, hogy előfőzés nélkül lehetetlen
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest