-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
BlackJack21 #6756 üzenetére
Ezt nem tudtam
-
erdey_a
addikt
válasz
BlackJack21 #5941 üzenetére
tévednek
-
Beni2360
félisten
válasz
BlackJack21 #4738 üzenetére
Illusztráció.
-
törölt tag
válasz
BlackJack21 #4360 üzenetére
Hőlégbefúvást vagy az intenzívebb ventilátor használatra érti, amire a sima légkeveréses sütő nem képes, vagy van a ventilátor előtt egy fűtőszál és úgy üzemel mint egy airfryer.
Régebben fórumtárs kimérte az airfryer és a légkeveréses sütő fogyasztását és nem volt olyan nagy eltérés.
Az sem igaz, hogy az airfryer-ben sokkal hamarabb elkészülnek az ételek, valamivel hamarabb, és nála a felmelegítés gyorsabb folyamat, elhagyható.
Airfryer-be 5-5,5l, kb 4db egész csirkecomb vagy 80dkg burgonya tehető de csak egyszerre.
Egy airfryer tepsire fér vagy 2-2,5 kg burgonya, alatta meg a tepsi megpakolva csirkecombbal és alulról is rendesen sül. -
contaxg
veterán
válasz
BlackJack21 #2940 üzenetére
Anyum kapott egyet karira. Az eredmény rendesen megdöbbentetett. 350g Spar-os fagyasztott sültkrumpli bő 10 perc 200C fokon ropogós sült. Mikor érkeztünk 50 perce bent volt neki a gázsűtőben hasonló mennyiség és a nyomában sem volt ennek!!
-
attiati
veterán
válasz
BlackJack21 #2940 üzenetére
Haha, dettó.
Annyi különbséggel, hogy én csak a kijelzőjét szerettem volna kipróbálni, mielőtt ajándékba hazaviszem.
Aztán beindult a gép és a teljes fólia a belsejében volt...
Ugye 20 másodperc kell neki, mire leáll (a fóliáról pedig nem volt tudomásom, úgyhogy nem akartam a konnektorból kirántani. Inkább türelmesen kivártam a 20 mp-et)Azóta a ráégett foliát eltávolítottam, de a betűk nyoma ráégett a felső sütövasra.
Igazi amatőr -
attiati
veterán
válasz
BlackJack21 #2499 üzenetére
jó, azért ez talán nem ilyen egyértelmű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest