- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Terrorista #498 üzenetére
''Ha nem járna ki akkor jó lenne.'' - Mármint a füles? Próbáltad már a másik kettő gumipárnát is?
-
ByB
addikt
válasz
Terrorista #498 üzenetére
-
Terrorista
senior tag
Sziasztok!!
Egy opera mini-t szeretnék letölteni, a honlapjukonegy tel számot kell megadni meg egy kódot és küldenek egy sms-t amiben benne van 1 link. Na most nem csatlakozik fel.
A netet h állítsam be a telón? Alapból nem megy a w'n'w és más sem amihez kellene a net. Próbáltam már a se honlapjáról sms-eken keresztül belőni a baállításokat, de semmi
Próbáltam a t-mobile honlapján lévő lévő pdf-ekből beállítani, de ugyanazok a beállítások voltak benne a telóban is.
Már alaphelyzetbe is visszahelyeztem, de szintén változatlan.
Ötlet?
A füles minősége nekem megfelelő, és ha normálisan benne van a fülemben akkor egyáltalán nem hallok kültéri zajokat, vagy csak nagyon extrém esetben ritkán.
Ha nem járna ki akkor jó lenne.
[Szerkesztve] -
Krix
őstag
válasz
Terrorista #483 üzenetére
Hát sajnos a gumidugó nekem is kijön a fülemből pár perc múlva. Én lecseréltem egy másikra. Mondjuk szerintem a hangminősége is gyenge.
-
Simi-San
tag
válasz
Terrorista #488 üzenetére
A grouped a T-s szoftver miatt nem megy sajnos talán ha kifüggetleníted menni fog, a P990-en sem jelennek meg normálisan a témák és ez is T-s cval függetlenítés után mennie kell...
-
C4mp3r
addikt
-
válasz
Terrorista #488 üzenetére
A pappfer.hu és seria.hu oldalakon találsz sok mindent.
-
Terrorista
senior tag
Csá
A mem kártya problem megoldódott sikeresen. Segítettek msn-en keresztül, a hiba pedig az volt h nem nyomtam le elégg, hogy bepattanjon a kártya.
Azt nem tudjátok h a T-től vett w850i-ben miért nem megy a grouped téma?
Amúgy honnan tudok jóféle progikat letölteni a telóra.. -
ByB
addikt
Nem tudjátok véletlenül, miként lehetne az Opera Mini-t alapértelmezett böngészővé tenni? Jelenesetben alkalmazást még gyorsgombhoz se lehet hozzárendelni...
Any idea?
-
C4mp3r
addikt
válasz
Terrorista #483 üzenetére
Hello!
Nekem nem szokott kicsúszni a fülhallgató a fülemből, csak ha én akarom. Próbálgatni kell, hogy hogy van a legjobban a füledben. A tarkó mögötti elvezetés szerintem nem rossz megoldás, így nem esik olyan könnyen le hogyha nem csipteted a pólódhoz.
Szerintem nincs jól benne a kártya, mert nekem néha még akkor sem jön ki, ha benyomom. Próbáld jól benyomni vagy vidd szervízbe, mert valami nem kóser. -
Mazsesz
csendes tag
-
Simi-San
tag
Hát MAzsesz azért az az N80 nem hasonlítható se w850-hez se k800i-hoz mivel neked op rendszeres és ezek meg non-OS-telefonok.
Amugy sztem meg ez hogy ''Nekem N80 van. Amiben minden a legjobb ugyebár''
egy pindurit túlzás pl. A P990-em elég sok dologban jobb persze nem 3as kamera van benne de a végeredmény a fontos.
[Szerkesztve] -
Terrorista
senior tag
Sziasztok!
2-3 napja vettem én is egy w850i-t, nagy dilemma volt a k800i és e között. Aztán mégis eldőlt a vásárlás helyszínén. Kihozattam mindkét telót, megcsodáltam fogdostam őket. A k800i igazi macsó mobil. Aztán végül is győzött a zene meg az 1 gigás memkártya!
Viszont vannak gondjaim a telóval. Magával a telefonnak semmi baja nincs, csak a hozzá adott fülest nem tudom használni normálisan. Hiába teszem bele a fülembe, betolva az agyamigha mozgatom a fejem egy idő után kicsúszik. Cseréltem már kisebbre azt a gumibigyót rajta, de nem igazán lett jobb. Folyton arra kell figyelnem h ki ne csússzon. Valamint nekem ez a tarkóm mögött elvezetem a kábelt téma nem tetszik..
A másik hiba meg a memkártya tartónál van. Néha ha feltolom a slideot, van úgy, hogy a memória kártya hely fedele is kinyílik és a kártya kijjebb jön. Ez már nem egyszer fordult elő. Egyszerűen nem tudom normálisan bereteszelni a fedelét, van egy kis lötyögés és ez épp elég, h bármikor kinyíljon. Szerencsémre a kártya eddig nem esett ki belőle, de nem lenne jó elhagyni egy telefon zsebkivétel közben. Az a szerencse, h onthefly lehet cserélni a kártyát, és nem fagy ki a teló, más különben meg szívnék még azzal is...
Nem tudom, h másnak vannak e ilyen gondjai, lehet h csak én vagyok béna és nem tudom megfelelően belerakni a kártyát. Nekem kb. 3-4mm-el kilóg és hiába tolom le egy rugó visszazolja, és csak a fedél visszahelyezésével tudom leszorítani.
Maga a telefon, h írjak róla vmit nagyon megfogott. Eszméletlen minden. Hallgatom a zenét, jön egy hívás, zene elhalkul, hívás végén, zene hangerő vissza és onnan folytatja!
Egyszerűen tökéletes minden. Képeket még nem készítgettem vele, majd később készítek vele és megnézam gépen milyen. Bár nekem a célra tuti meg fog feleni
Próbálgattam videó klippeket rátölteni, (mp4) de a kép fasza és nem szaggat, a hang is tök jó, de elcsúszik a kép és a hang. 320x240, 520kps, és 44100 hang. (Imtoo ipod vide converterrel próbálgattam) Valaki tudja mitől lehet ez?
Na most egyelőre ennyi az élménybeszámolóról..
[Szerkesztve] -
Mazsesz
csendes tag
Na akkor úgy mondom, hogy elvben a legjobb, mert elvben az is 3Mpixel nem?? Mind1 tökéletes tewlló úgyse lesz. Sajnos.
-
C4mp3r
addikt
Ha minden a legjobb benne akkor, hogy csinál jobb fotót a K800i?
Nem lehet egy telefonban minden tökéletes, ez így van rendjén. Teljesen megvagyok elégedve ezzel a telefonnal, úgy érzem megérte megvenni. Szerintem egy 2-3 évig megint nem fogok telefont cserélni, hacsak nem jön valamiu hiper-szuper csoda.
[Szerkesztve] -
Mazsesz
csendes tag
Hát erre van élő példám is. Nekem N80 van. Amiben minden a legjobb ugyebár, de mégse csinál olyan jó fotót, mint a K800i, jó benne a médialejátszó, de a walkmenmobilokban mégis jobb. Érted?? Ezzel persze nem akarom szidni az N80-at, de szerintem azért ez a realizmus.
-
Mazsesz
csendes tag
Nem hülyék ezek. Nem fognak sosem olyan telefont csinálni amiben minden benne van, mert akkor csak azt vennék és a többit nem. Nem?? Na jó van néhány készülék ami kivétel, például az N95, de szerintem ebbe jobb zenelejátszó van mint abba. Amiben minden benne van, az meg semmiben nem jó igazán. Nekem ez a véleményem.
-
C4mp3r
addikt
Nem rossz, de szerintem Bog-ék jobban kivesézték. ''Az összeszerelési minőség nagyon jó, ami ettől a kategóriától már el is várható, összecsukva nem, szétcsúsztatva kb. fél mm-t lötyög'' Érdekes, nekem ez pont fordítva van.
-
Mazsesz
csendes tag
Akkor vegyél K800i-t vagy K790-et ha nem kell 3G. Az még olcsóbb is.
Én is azt néztem, de aztán rájöttem, hogy amennyit én fényképezek annyira még túl jó is ez a kamera. Csak ritkán fényképezek vele. Akkor is csak akkor, ha valamit gyorsan kell feldobni a gépre. Szal egy szó mint száz: Dönts!!! Kamera, vagy walkman ez itt a kérdés!!! -
C4mp3r
addikt
Nem tudja valaki, hogy tudok képet készíteni a kis kamerával? Mert az a lehetőség nem aktív a videóhívásban.
-
C4mp3r
addikt
Szerintem ezt a telefont nem arra tervezték, hogy művészi képeket készíts vele. Igaz, hogy a W800i-ben jobb a kamera, de ahogy mennek felfele egyre inkább a zenére öszpontosítanak. Csak nézd meg a W950i-t, már kamera sincs benne pedig egy ilyen kaliberű telefonba igazán belezsúfolhattak volna legalább egy olyan kamerát, mint amilyen a W800i-ben van.
Szvsz ha a kamera rész jobban érdekel téged, mint a zene akkor nem ez a te telefonod.
[Szerkesztve] -
Mazsesz
csendes tag
Már bocs, hogy beleszólok. Nekem se W810i-m nem volt, se W850i-m nincs (még), de haveromnak W800i-je van (tudom nem ugyanaz, mert nem joystickos, egyébként majdnem ugyanaz) és szerintem kb csak a kezelőszervek másságát valamint a csúszkás megoldást kell megszokni, mert hidd el, biztos nem rontottak rajta (szoftveresen) csak javítottak és egy SE-s felhasználónak kb 5 perc megszokni az irányítást, szal szerintem fogd meg a kezedben mind a kettőt és döntsd el melyik tetszik jobban.
Bocs, hogy én válaszoltambár legalább valaki válaszolt.
Ezzel a hsz-szel igazából egy kívülálló véleményét tudod meg. -
Mazsesz
csendes tag
Ma megnéztem a tellót élőben és nagyon szép. Asszem mégiscsak a W850i lesz. Nagyon megfogott. Tényleg nagyon szép.
-
Mazsesz
csendes tag
Az az igazság, hogy van egy iPodom amit szintúgy mindig magammal hordok, mint a zelefont. És emellett a legutóbbi 4 telefonom vagy csúszkás, vagy kagyló volt, szal már egy kicsit unom. Csak egy bökkenő van, hogy az a tetves pannon nem forgalmazza a K800i-t ésott viszont egyszerűbb lenne megvenni a W850i-t mint máshol kártyafüggetlenül a K800i-t.
-
C4mp3r
addikt
-
ByB
addikt
Most már talán kezdenek hosszútávú ''kapcsolatok'' is kialakulni telefonok és tulajdonosaik között: kiváncsi lennék, kinek mennyire vált be a mechanikája a telefonnak? Mennyit ront a dolgon a idő, mint fontos tényező?
-
Mazsesz
csendes tag
Csak annyit, hogy most készülök lecserélni az N80-at egy ilyenre, vagy egy K800i-re, mert nem akarom a Nokiát szétnyúzni, mert ahhoz drága, de egy ilyen vagy egy k800 fasza lenne. Na csak annyit, hogy szerintetek melyiket válasszam, és ha ezt választom az jó választás-e. (pozitívumok, negatívumok)
-
nemma
addikt
-
pincs
csendes tag
Több helyen olvastam, hogy a TrackID nem működik. Én ma próbáltam ki és mindent felismert (kivéve a magyar számokat). Nagyon jó!
-
Fazer600
csendes tag
Szia Ethar!
Nekem is pont ez a problémám, hogy nem tudom szinkronizálni a telót, mert csak fájlátvitel módban ismeri fel a számítógép. Pedig a hozzá kapott CD-ről raktam fel mindent, a varázsló segítségével, de semmi
Ja és az első számítógéphez csatlakozás után lefagyott a hívásinfóm, üres sorokat hozott fel, meg kitörölte aki benne volt, szóval szervíz lett a vége - természetesen szoftverfrissítés, úgyhogy úszott mindenem, de szinkronizáláshoz a teló felismerését ez sem oldotta meg
Ingyen témák letölthetők a www.zedge.net oldalról regisztráció után, wapon keresztül. Még a lasyk.net oldal is jó, de szerintem ott még egy kis idő, mire a w850-es is felkerül. -
pincs
csendes tag
Ja és még valami!!! A kijelzőn a T-mobile logót hogy lehet eltüntetni? Eddig Samsungom volt és ott találtam külön ilyen menüpontot, itt meg nem.
-
pincs
csendes tag
Na ha már ismét a témáknál tartunk: honnan tudnék letölteni sokfélét a telóra (meg progikat, játékokat) ??? Nem találok sehol semmit, csak amiért fizetni kell. Lehet azért mert még új a telefon?
Albumkép témában még mindig nem jöttem rá semmire és bosszant, tehát ha kiderülne valakinél valami írjon rögvest! -
-
Inglorius
csendes tag
Megvettem hozzá a vezetékes távirányítós fülest, jól néz ki, jól is szól, csak a középső, lejátszás/megállítás gombját kesztyűben véletlenül sem sikerül benyomni, nem emelkedik ki eléggé.
Az enyém T-Mobile-os, a Grouped téma ikonjai ugyan olyanok mint a többié. Nem tudjátok, hogy a forgós csoportost melyik téma tudja? -
Inglorius
csendes tag
Sziasztok!
A hátlap tényleg nem egy leugrálós, én úgy tudom leszedni, hogy széttolom, mutatóujjal megtámasztom az elejét alulról és két hüvajkujjal húzom a hátát lefelé. -
C4mp3r
addikt
válasz
Viktor0610 #424 üzenetére
Engem különösebben nem zavar, de ilyen problémáknál meg amikor úgy sikerül kivenni a telót, hogy szét van csúsztatva és már vagy 2képet csinált a kamera a zsebem rejtelmeiről akkor valamilyenszinten ideges vagyok.
-
-
C4mp3r
addikt
A megmentő!
Köszönjük ezt a tömör felvilágosítást. A teló cd-jéről kell fölpakolni a cuccokat meg hagyni kell, hogy a windows magától föltelepítse a drivereket.(elég sok idő) A hátlapot még mindig nem sikerült leoperálni, ha nem csúszkálna az istenverte kijelző föl meg le talán összejönne.
-
Ethar
csendes tag
Azt hiszem már írtam, de lehet hogy csak akartam...
A telo tetején az nem állapotjelző led... Az fényérzékelő dióda. Így várhatjátok, hogy mikor kezd villogni!A telefon tetején egyetlen egy dolog villog (gondolom ez minden SE telefonban így van, mert már a K700-amban is így volt), ez pedig a bekapcsoló gomb, de az is csak akkor, ha az akku merül. Csak azután villog, miután kiírta a kijelzőre, hogy merül az akksi.
Egyébként a fényérzékelő diódát úgy próbálhatjátok ki, hogy odatartjátok egy lámpához, aztán az ujjatokkal leárnyékoljátok. A kijelző azonnal visszavesz a fényerejéből. Nem csoda, hogy nálam már 6 napot is kibírt, összesen kb 8 órányi zenehallgatással. Nem semmi!
A hátlap titka, hogy ne nyomd le! Nem kell hozzá emberfeletti erő, de ha nem csak a telefon alja felé, hanem befelé is nyomod, akkor megszorul.
Más. Nekem akárhányszor rádugom gépre, állandóan modemként akarja installálni. Lusta vagyok drivereket keresgélni és az alapcédéről nem rakott fel semmit hozzá. Van erre megoldás?Jahh, és épp emiatt szinkronizálni sem lehet PC-vel, pedig nem nagyon örülnék, ha a majd' 300 kontaktom egyszer csak elveszne...
-
tibz03
őstag
Az albumkép-megjelenítéssel kapcsolatban: most tűnt fel, hogy van 1-2 zeneszám, aminél lejátszáskor tesz ki albumképet! De ezek nem albumokban vannak, nahem csak úgy simán 1 db mp3 (nem tom, érthető-e...
) Szóval ebből arra következtetek, hogy az album képét maga az mp3 fájl tartalmazza. (Mint pl. az ID3 taget) Ez lehetséges
És ha igen, akkor tudja valaki, hogy hogyan lehetne megcsinálni
-
C4mp3r
addikt
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogy lehet a teló tetején az állapotjelző ledet működésbe hozni? Nekem nem sikerült eddig.
-
joshua7
veterán
Használja ezt a telót valaki úgy, h előtte w810-et használt? Érdekelne, mi a véleménye.
-
tibz03
őstag
Ez egy jó kérdés. Szerintem az albumnak van valamilyen thumbnail fájlja, és abban van a borító, vagy nem tom, mert anno zenegépről szedtem le zenéket, és ott is kint volt az albumok képe, a mappa viszont nem (minden esetben) tartalmazott képfájlt!
-
pincs
csendes tag
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan tudom az albumok képét felrakni a telefonra? Mármint ugy, hogy a zenelejátszóban lehessen látni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest