- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nika87
csendes tag
Sziasztok!
Átolvastam pár oldalt, vannak egészen rossz vélemények is erről a telóról. Én nemrég találtam rá, az SE oldalán, és nagyon megtetszett, csak az a helyzet, hogy szeretnék véleményt kérni, mert én még a 2006-osokat olvastam, de nincs időm sajnos a többire. Most szeretnék telefont cserélni, de lenne pár kérdésem. Lehet, hogy nem olyan lényegesek nektek, de nem szeretnék olyat venni amiről semmit nem tudok, ugyhogy szeretnélek megkérni titeket, hogy amire tudtok válaszoljatok.Elöször is, érdekelne, hogy ha benne van a memóriakártya, az lassítja-e a telefont? Mennyire tudták feljavitani a csúszás minőségét? Lehet hogy ezt nem így kellene kérdeznem de annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz. Mert olvastam hogy lötyög, vagy lötyögött. És a kamera milyen? Meg érdekelne abból a szempontból is vélemény, hogy melyik szinbe szebb a teló? Mert nekem a fehér tetszik képek alapján, de nemtudom milyen élőben.Nem néz ki gagyinak?
Köszi, ha válaszol valaki, és bocsi ha olyant kérdeztem ami számotokra nem lényeges kérdés.Várom a választ -
bendzso
senior tag
válasz
aki8807 #1897 üzenetére
attól félek ennél az újraflashelésnél, hogy nem fog bekapcsolni. de lehet h ráveszem magamat.
ajaj acsma! elküldöm az emailodra azt a main-t fs-t és custom packot, amiket én tettem fel a saját telefonomra. lehet h akkor működni fog.
szerk: hopp. kb 28, és 14 megákat nem tudok elküldeni, úgyhogy este 8kor msn? -
aki8807
csendes tag
ancsma!sajnos nekem lövésem sincs, hogy mért csinálhatja ezt, ilyenről még én sem hallottam/olvastam...
más:a dispdriverrel kapcsolatban semmi konkrétumot nem találtam...mármint van egy centur nevezetű, de elvileg az k800,k810hez való...mégis volt ahol azt írták h ugyanúgy jó w850hez, máshol meg azt hogy nem jó hozzá, szóval ez fakk (jah van még egy hitachi nevezetű is, de arról még ennyit sem találtam)
a régebbi szoft felrakásához: azt nem lehet, hogy újraflasheled a telefont és a régebbi kiadású szoftot teszed rá?ha hülyeséget mondtam, akkor bocsi... -
bendzso
senior tag
Szia!
igen, azt pakoltam fel, farral, v1.7. ugyebár ide kell tenni: tpa/preset/custom. itt van két mappa, a doja, és drm.ezeket töröld ki, másold be a telefonba a custom fájlokat, majd készíts két könyvtárat ugyanezekkel a nevekkel.
más: megnéztem a Seriát, és nem találtam w850i-re display drivertvagy másikat raktatok fel a telefonotokra?
még más: olyat nem lehet csinálni, hogy az újabb szoftverre régebbit teszek fel? vagyis r1kg001-re r1ed001-et? -
ancsma
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1890 üzenetére
Bizony...
Kicsit hülyeségnek tűnik én még nem próbáltam.A seria letöltőoldalán is vannak...Szerintem teltebbek lesznek a színek de sok különbséget nem fogsz észrevenni.
-
-
aki8807
csendes tag
valaki tudna nekem mondani jó és használható display drivert?jah és hogy miben javul tőle a kijelző....köszi előre is
-
ancsma
aktív tag
válasz
bendzso #1885 üzenetére
Nem a legújabb,most éppen R1JG001 van rajta. Nem értem mi a baja és azt sem hogy mért nem áll át a CDA (ha egyáltalán jól írja) az a custom pack pl. amit neked is linkeltem egyszer,amit legtöbb helyről lelehet tölteni,az minden szoftra jó,vagy hogy van ez? Ajjj nemigaz annyit szenvedtem vele tegnap is de nem lett jobb semmivel.
Nemtudok mit csinálni
-
ancsma
aktív tag
Na neee! Ráraktam egy új szoftot ez eddig ok aztán ugye nem volt magyar nyelv,custom pack felrakva...még mindig nincs magyar nyelv pedig már vagy 6-szor újra flasheltem meg ráraktam a cust.packot de nincs.Nem hogy magyar,hanem semmi nyelv,csak angol. Ja és szerviz menüben nem ugyanazt a CDA számot írja,mint ami a central europe száma.
Mit csináljak vele?
-
Norbi21
senior tag
ancsma köszi a segítséget
! Szerintetek új független w830ért a 39ezer pénz az sok?Ha nem akkor megveszem
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem annyiban segíteni hogy mi a különbség a w850i és a w830 között? Utóbbiról azt sem tudtam hogy létezik
... Előre is köszi a segítséget!
-
AMD Power
titán
-
szmötyi
csendes tag
nagyon jo telo
ha van valakinek elado persze elfogadható ár kategoriában az szoljon
-
Jeannie
senior tag
válasz
aki8807 #1858 üzenetére
XS-el is tudod tallózni a teló fájlszerkezetét, három file kell hogy legyen,
azt az everchanging.swf-et ami a flash menü, ide kell tenned: FS/tpa/preset/system/desktop/flash
az everchanging.thm simán a témák közé megy a telóba
az everchanging.swf háttér meg a képek közé és onnan kell háttérképnek beállítani
és ennyi. -
aki8807
csendes tag
válasz
bendzso #1857 üzenetére
köszi, hogy így "aggódtok"
, de az az igazság, hogy még nem nagyon volt időm vele foglalkozni...meg a far-t azt annyira nem is vágom. amúgy meg nem életbevágó, hogy nekem legyen működő everchanging menüm (persze, ha tudom megcsinálom), csak kíváncsi voltam, hogy lehet-e...
u.i:ha xs-sel is fel lehet aplikálni, akkor azt viszont elmondhatja valaki
-
Hydra SR
addikt
-
bendzso
senior tag
válasz
aki8807 #1852 üzenetére
Szia! Nekem sikerült megvalósítani, persze ahhoz Far managerezni kell. csak újratettem a szoftot és most nincs meg. de lehet h ráveszem magam a szöszmötölésre. bár nem annyira fiús a főképernyőn a virág meg a néha rózyaszín lepke, ill a főmenüben, h csillognak az ikonok, de kinek mi jön be.
-
aki8807
csendes tag
szerintetek az lehetséges valahogy, hogy az s500i-féle everchanging úgy működjön egy w850en, ahogy annak kéne(napszaktól és évszaktól függő változás)?vagy ahhoz valami speciális fícsör kell, ami csak az s500ban van meg?...és ez által lehetetlen...köszi
-
bendzso
senior tag
válasz
Viktor0610 #1848 üzenetére
csak ponthogy gyorsan kéne a pénz, és mindenki csak cserélni akar, pedig én már kiválasztottam, h p1i-t szeretnék. de ha tudsz valakit, aki ~35.000-ért megvenné, akkor szólj mindenképp!
-
-
bendzso
senior tag
Nem tudtok mondani valami jó gsm boltot, ahol esetleg jobb áron lehetne eladni a w850i-met mint 25.000? Vagy egy weboldal, ahol találok egy listát a (lehetőleg) budapesti gsm boltokról, ami bevsz telót? Már meguntam, hogy senki nem akarja normális áron megvenni...
-
Shim
őstag
válasz
Viktor0610 #1844 üzenetére
Igen, csak a gumiharang cseréjével! Először összehasonlítottam az SE és Sennheiser megoldását, SE egyértelműen elbukott – így csomó ideig CX-el használtam.
Most viszont kipróbáltam egy hirtelen ötlettől vezérelve a cserét – bejöttAmúgy épp van fölös CX gumiharangom, repül a privi!
-
-
Shim
őstag
válasz
Viktor0610 #1840 üzenetére
Oh, akkor olyat foghattam ki, köszi!
Amúgy rájöttem, hogy a CX300 szilikonharanggal használva megközelíti a Sennheiser hangminőségét. Nem hittem volna el, ha nem a saját fülemmel hallom
-
bendzso
senior tag
[link]Sziasztok! nincs ötletetek, h a mobilarenen kívül hol hirdessem meg még a telómat? gsmboltokba 25.000ért számítják be, de az nagyon kevés. itt a hirdetésem:
-
-
Shim
őstag
Normális, hogy a hozzáadott fülhallgató vezetéke két helyen is eltört? Ilyen kemény műanyag borítást még nem láttam vezetéken...
-
ancsma
aktív tag
válasz
bendzso #1831 üzenetére
Valahova már leírtam.
Már nem nagyon tudom,vagy bemásolod a windows\system\drivers mappába,vagy eszközkezelőben megnyitod a rejtett dolgokat és letörölsz vmi ilyesmit,hogy flash driver v. usb flash driver aztán kikapcsolod a telót, c-t nyomod rárakod usbre és kijön hogy új driver és te választod ki hogy mit tegyen fel. -
bendzso
senior tag
hogy kell feltenni az old usb flash drivert?
-
Jeannie
senior tag
válasz
bendzso #1821 üzenetére
nincs gond, csak inkább a fórumba (seria.hu) irányítsd az embereket, mert ott kifejezetten a letölthető programokhoz-fájlokhoz segítséget tudunk adni és akkor nincs rontott, a felhasználó hibájából nem múködő telefon. Egy csomó fájl saját készítés, amihez szükség lehet a leírása, a tapasztaltról meg nem is beszélve. Így viszont a direkt linkelés nem csak etikátlan, veszélyes is. Azért nem egy tippelgetős dolog az XS-el vagy a VKP-kel játszani.
-
ancsma
aktív tag
Közben ott van a magyar nyelv csak custom pack kell,az meg nem mükszik valamiért,ami a cseh oldalon van annál hibás a link vagy mi. A main az R1KG001. ajj már..
-
ancsma
aktív tag
Honnan tudok magyar nyelvet szerezni? Elég lenne csak maga a nyelvi fájl meg a magyar t9. Vagy olyan main amiben van magyar...de csak fs-t találtam: [link] akkor most mi van?
-
ancsma
aktív tag
ÁÁÁÁÁ!!! Igen siker!!! Hát ez f@sza! Köszi,kösszzz!!
-
Xabree
tag
Most vettem észre hogy setool-t nem is raktam a packba. Némelyik verzióban nincs qamaker szval itt egy ami biztos jó:
[link] -
Xabree
tag
A quick access patch ahhoz kell hogy gyorsan tudj vkp-kat felrakni, ne kelljen mindig újrarakni a main.t Az egyik exe-s vidben benne van lépésről lépésre, hogy hogyan kell elészíteni és felrakni. az setool mappában van qamaker mappa, ott ráhúzod a maint az exe-re és ott is a quick access patch.
-
-
ancsma
aktív tag
Na ezaz siker. Mostmár csak azt kell tudnom hogy tegyem fel a vkp-t és hogy hol találok,ha tudtok segíteni,akkor az jó lesz és előre is köszi!
-
ancsma
aktív tag
itt van egy main de azt írja hogy Red52 akkor ez nem megy Cid51-en vagy mi?
-
ancsma
aktív tag
-
bendzso
senior tag
suerintem elég a main, és akkor megmarad minden. bár én nekem hülyéskedik a telefon a vkp-k óta, pl ha hangos üzemmódban van, akkor sem rezeg és cseng a telefon bejövő híváskor, vagy pl újraindítás után indultrak csak el a javáim, vagy ha bedugom a fülest, akkor sincs "vétel" a rádióban, vagyis összevissza recseg, szal én majd újrarakom a maint. de ettől még próbáld ki őket, mert van egy pár jó is. amúgy nem ért valaki a grafikai vkp készítéshez? vagy h hogy kell a menu.ml-t és a főmenün belüli pici ikonokat(pl a kimenő sms előtti pici ikon, vagy a zene mappa ikonja stb.) megváltoztatni?
a cid53-ashoz:[itt] alulról a hatodik hszből következtetve szerintem már lehet őket vkp-zni.
-
ancsma
aktív tag
Nagyon köszi a segítséget!!!!!
Egyébként azért akarok új szoftot, hogy menjenek a vkp patchek, akkor elég csak main vagy mi?
-
bendzso
senior tag
ja, ezt xs++-al csináld, és fs meg main a www.ipotrebe.com oldalon van! de regisztrálni kell. + bocs ha valami emn értheti de sietek
-
bendzso
senior tag
hali! én kb 3 hete tettem újra a teljeset. csatlakoztatod a megszokott módon, majd alul kiválasztod a flash-t. kipipálod a main-t és az fs-t, majd betallózod azt, amit letöltöttél. aztán van ott valami gomb, biztos flash van rá írva, de fejből nemtom, szal arra kell kattintani.ez asszem 5-10 perc alatt megvan, majd amit az #1797-es hsz-odban linkeltél azt tedd meg és működik is. az sms-esre pedig:[link]de röviden: letöltöd(hivatalos oldalról a legkönnyebb:[link])telepíted, majd az extrákban az utolsó v utolsó előttire kell kattintani. persze előtte csatlakoztatod a telefont mindenképp kábelen keresztül. és ha magátol nme ismeri fel a telefont, akkor nyomj F1-et, vagy fájl->kapcsolódás. ja és a telefonon pedig nem a fájlátvitelt kell választani, hanem a másikat csak nemtom h mi a neve. visszatenni a mentést az extrál-> utolsó menüponttal kell. sok sikert
-
-
ancsma
aktív tag
válasz
Jeannie #1802 üzenetére
WoW kösz! Te frissítettél vagy mi?
Egyébként felakarom tenni az R1KG001-t. Xs-el betallózom a maint és az fs-t és kész? Meg ugye elvesznek az sms-ek...és nem tudoom visszatenni őket.mod: amikor utoljára próbáltam frissíteni akkor azt írta hogy a legújabb van rajta pedig nem is az volt,de azt hiszem xs-el ezt is belehet állítani,ezt a régiós izét...meg az is durva hogy csináltak egy új szoftot pedig nem a legújabb teló.
-
Jeannie
senior tag
SEUS-sal ne frissítsetek srácok, CID53-as firmware-t tesz föl, azt meg még nem törték fel. Az utolsó biztonságos main az R1KG001.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest