- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
No, elvégeztem a papírzsepis műtétet és lám, csodák csodájára, minden lötyögés, nyiszogás, recsegés, ropogás megszűnt. Áll, mint Katalinban a poronty.
Valóban nem egy elegáns megoldás, de legalább tökéletes. Amilyen sűrűn én a hátlapot leveszem, azt hiszem ez meg fog felelni egy jó darabig. Ha meg nem, van még itthon papírzsepkendő néhány csomaggal.
u.i.: Persze, azért ez gáz, hogy ilyenekhez kell folyamodni, egy minőséginek mondott telefonnál, de ez legyen a legnagyobb baj. Ettől eltekintve a telefon továbbra is nagyon tetszik, örülök, hogy ezt hozta a Jézuska. (Vagy Mikulás, már nem is tudom.)
-
Terrorista
senior tag
Hehe, pont ez az, h csak a legkisebb tud bemenni teljesen a fülembe, majd hogynem az agyamig, de a többi méret az nem jó. Azokat nem tudom úgy betenni h fixen maradjon, azonnal kiesnek.
Arra már rájöttem rögtön, h nem úgy kell használni mint egy hagyományos fülest, mert akkor egyrészt nem marad a helyén, másrészt meg nulla hangja van. Amúgy már kezdem megszokni..
A net beálltítás még mindig gáz. Majd még szétnézek a neten ezügyben, ha nem segít akkor ügyfélszolgálat...
De hogy boltból kihozott mobilon ne menjen alapból a net... Hát nem tudom.. -
Fazer600
csendes tag
Szia Ethar!
Nekem is pont ez a problémám, hogy nem tudom szinkronizálni a telót, mert csak fájlátvitel módban ismeri fel a számítógép. Pedig a hozzá kapott CD-ről raktam fel mindent, a varázsló segítségével, de semmi
Ja és az első számítógéphez csatlakozás után lefagyott a hívásinfóm, üres sorokat hozott fel, meg kitörölte aki benne volt, szóval szervíz lett a vége - természetesen szoftverfrissítés, úgyhogy úszott mindenem, de szinkronizáláshoz a teló felismerését ez sem oldotta meg
Ingyen témák letölthetők a www.zedge.net oldalról regisztráció után, wapon keresztül. Még a lasyk.net oldal is jó, de szerintem ott még egy kis idő, mire a w850-es is felkerül. -
C4mp3r
addikt
A megmentő!
Köszönjük ezt a tömör felvilágosítást. A teló cd-jéről kell fölpakolni a cuccokat meg hagyni kell, hogy a windows magától föltelepítse a drivereket.(elég sok idő) A hátlapot még mindig nem sikerült leoperálni, ha nem csúszkálna az istenverte kijelző föl meg le talán összejönne.
-
Ricardo
titán
Került egy a családba, és azt kell mondanom hogy nagyon tetszik. Az anyagválasztás megfelelő, kellemes tapintású, jól összerakott, és nem ''kényes''. A csúszka belső fém része különösen eltalált. A kijelző gyönyörű. Én alapból az ''egybe'' készülékek híve vagyok , de ez megfogott. Nem gondoltam volna hogy ennyire be fog jönni egy szétcsúsztatható telefon.
-
tibz03
őstag
Tényleg!!! Köszi a segítséget!
Ilyet sem láttam még SE teloknál, hogy a be/ki-kapcsoló gomb menüt hoz elő - ez olyan nokiás...
És igen, már felvilágosítottak, hogy HPM-70-es jár hozzá...
Viszont a csomagban nem volt memokari adapter...Nem mintha kéne, de annak is lennie kellene a csomagban, nem?
[Szerkesztve] -
-
Krix
őstag
Oskola utcában (Szeged) 109-ért bolti garival. Kedden szóltam, hogy kell és szerdára hoztak egyet.
Előtte egy Motorola V600-as volt. Hát az SE menüje és telefonkönyve nagyságrendekkel jobb. Úgy érzem nem lesz nehéz megszokni. A szoftver kellően gyors, ez felettébb jó pont a moto után. A szótár is sokkal jobb, pedig annak idején azt írták a V600-as szótáráról, hogy csúcs. Nekem nem jött be, az SE sokkal jobb kombinációkat ad a bepötyögött szavakra. Egyelőre ennyi. -
Atlantis
veterán
N91-ben WLAN? Nem hinném, hogy van benne.
Amúgy meg a w850i legalább kinéz valahogy, nincs benne se egy sérülékeny vinyó, se bugos Symbian, viszont van A2DP, 2.0-s BT, normális kijelző, ámde a N91 fémből van és van 4GB tárhely(kérdés, hogy meddig bírj a vinyó). Én nem vennék N91-et, ennek a telónak nem ellenfele.
Snatch: a smiley nem sormintakészítésre való. légy oly szíves, csak érzéssel használd. -
Snatch
csendes tag
Ethar, nincs itt vita, teljes mértékben egyetértek veled, csak kicsit húzom a szám a kamerája miatt. Legalább AF-es lenne, vagy nemistudom. Pl tavaly nyaraltam és vittem is gépet, de megtelt a kártya, ezért néhány kép a telómmal készült. A kedves barátaim aztán nem is tudták nagyon megkülönböztetni, hogy melyik telóval és melyik géppel készült, bevallom én se nagyon. Persze kell a jó fényviszony, meg ilyenek, de ha elnézem EmThor altal leközölt fotókat--->>>>>>>
Nem kell Cyber Shot, meg optikai zoom, sőt 2mpx se csak szép legyen a kép. -
EmThor
addikt
hát lenne tökéletes mobil, de termékpolitika miatt nem csinálnak ilyet..
1. én minden esetre megnyomkodom valahol (saturn, MM) ha végre kinn lesz valahol; csúszka mobil nem nagyon volt még a kezemben meg mindenki próbálja ki maga + d-pad újdonság szal vkinek bejön, vkinek nem...
2. 320x240-es ipod/psp-re való mp4 videókat vajon lejátszik-e? egy 20 perces sorozat 120 mega, egy 40 perces rész pedig 220 mega, szal bőven ráférne a gigás kártyára.. esato-n is megy a vita egy topicban, hogy ipod videó vagy egy walkman mobil éri-e meg jobban...[link]itt a topic
na itt vannak a full specifikációk: ezek szerint támogat mp4-videót[link] /me sorozatfüggő
20 perc alatt meg pont hazaérek a hévvel
/aztán rakhatom tölőre
/
-
Snatch
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!!!!
Lehet, hogy nem szabad vele fákat fotózni... biztos a haszu. is írja majd...
A kameán kívül a formája és a tudása, ill. az egész úgy ahogy van rabul ejtett. Most egy S700i-m van, de már fáradt szegény - így 2 évesen ezért gondoltam, hogy nyugdíjazom, de akkor ezek szerint még ennek is jobb a kamerája , mint a w850i-nek...
Mi tévő legyek?????????
Várjak amíg jön egy normális kamerával piacra dobott hasonló szupercucc, mint ez a kis csoda? Félév minimum...
Vagy legyek áruló és vegyek valami mást?
Persze, digicam jó (Főleg ha Ni*on <- egy kis ingyenreklám...), de az mégis 2 cucc és nem egy!!!
Esetleg fogjunk össze és írjunk az SE-nek, hogy rendelje vissza a készülékeket és tegyen bele jobb kamerát!!! -
EmThor
addikt
X830, fehér W810i vagy fekete W850 lesz eccer remélem még idén,
lényeg, hogy a w850-től a kamera tart vissza + hogy nem kaptam sehol
konkrét választ, hogy az akksi hogy bírja...
viszont ha a w810-hez veszek egy 10esért egy 1 gigás kártyát, mert 512
az hurka, akkor árban majdnem ugyanott vagyok... (természetesen nem
sufni gsm-re gondoltam, ennyiért rendes helyen veszek telót!) -
EmThor
addikt
''nemnormális'' garival 113k különadó sz. árral 1 év magyar garival a gsmdepo-nál...
EW-be vagy MM-be kiló 30 lesz igaz 2év megbízható garival... de annyira randa fotókat csinál!!
w830 meg ki tudja mennyi elsz talán 100k nyitó árnak nem rossz.
ITT egy REVIEW: [link]
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest