- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsesz
csendes tag
-
Mazsesz
csendes tag
Na akkor úgy mondom, hogy elvben a legjobb, mert elvben az is 3Mpixel nem?? Mind1 tökéletes tewlló úgyse lesz. Sajnos.
-
Mazsesz
csendes tag
Hát erre van élő példám is. Nekem N80 van. Amiben minden a legjobb ugyebár, de mégse csinál olyan jó fotót, mint a K800i, jó benne a médialejátszó, de a walkmenmobilokban mégis jobb. Érted?? Ezzel persze nem akarom szidni az N80-at, de szerintem azért ez a realizmus.
-
Mazsesz
csendes tag
Nem hülyék ezek. Nem fognak sosem olyan telefont csinálni amiben minden benne van, mert akkor csak azt vennék és a többit nem. Nem?? Na jó van néhány készülék ami kivétel, például az N95, de szerintem ebbe jobb zenelejátszó van mint abba. Amiben minden benne van, az meg semmiben nem jó igazán. Nekem ez a véleményem.
-
Mazsesz
csendes tag
Akkor vegyél K800i-t vagy K790-et ha nem kell 3G. Az még olcsóbb is.
Én is azt néztem, de aztán rájöttem, hogy amennyit én fényképezek annyira még túl jó is ez a kamera. Csak ritkán fényképezek vele. Akkor is csak akkor, ha valamit gyorsan kell feldobni a gépre. Szal egy szó mint száz: Dönts!!! Kamera, vagy walkman ez itt a kérdés!!! -
Mazsesz
csendes tag
Már bocs, hogy beleszólok. Nekem se W810i-m nem volt, se W850i-m nincs (még), de haveromnak W800i-je van (tudom nem ugyanaz, mert nem joystickos, egyébként majdnem ugyanaz) és szerintem kb csak a kezelőszervek másságát valamint a csúszkás megoldást kell megszokni, mert hidd el, biztos nem rontottak rajta (szoftveresen) csak javítottak és egy SE-s felhasználónak kb 5 perc megszokni az irányítást, szal szerintem fogd meg a kezedben mind a kettőt és döntsd el melyik tetszik jobban.
Bocs, hogy én válaszoltambár legalább valaki válaszolt.
Ezzel a hsz-szel igazából egy kívülálló véleményét tudod meg. -
Mazsesz
csendes tag
Ma megnéztem a tellót élőben és nagyon szép. Asszem mégiscsak a W850i lesz. Nagyon megfogott. Tényleg nagyon szép.
-
Mazsesz
csendes tag
Az az igazság, hogy van egy iPodom amit szintúgy mindig magammal hordok, mint a zelefont. És emellett a legutóbbi 4 telefonom vagy csúszkás, vagy kagyló volt, szal már egy kicsit unom. Csak egy bökkenő van, hogy az a tetves pannon nem forgalmazza a K800i-t ésott viszont egyszerűbb lenne megvenni a W850i-t mint máshol kártyafüggetlenül a K800i-t.
-
Mazsesz
csendes tag
Csak annyit, hogy most készülök lecserélni az N80-at egy ilyenre, vagy egy K800i-re, mert nem akarom a Nokiát szétnyúzni, mert ahhoz drága, de egy ilyen vagy egy k800 fasza lenne. Na csak annyit, hogy szerintetek melyiket válasszam, és ha ezt választom az jó választás-e. (pozitívumok, negatívumok)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciókamerák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest