- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blueMerle #699 üzenetére
Semmi gond.
Most éppen mp4-el szarakszom.
Vettem egyet Bp-n a Népliget környéki boltból.Eltelt 7óra majd lefagyott.Feltőltőttem és a hiba időközönként ismét jelentkezett.
Szfvár-Bp visszavittem majd közöltem a tényeket.Mire a szervizes biztosan olyan formátomu zenét raktam fel amitől lefagy.
Mire én-esetleg nem az lehet,hogy hideg van a zsebembe és attól fagy le?Komoly arccal.
Lényeg az adott egy ujat.Ott müködött stb...
Hazaviszem feltőltőttem zenével és amikor halgatom ugy 20perce egyszer csak lotty kijelző minden sőtét lett.
Azota se tudom bekapcsolni de még tőlést sem mutat egyszoval összeszarta magát.
Szfvár-Bp ismét kiváncsi vagyok a szervizes foszerra amikor meglát.
Kérdésem a következő ha már második ősszedobott mp4 cseréltetem és nem tartok rá igényt hanem lovét szeretnék akkor mit csináljak üssem meg őket vagy szépen kérjem vagy vigyek magammal egy fogyasztóvédelmist?
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
Tomyhawk90 #694 üzenetére
Anélkül, hogy neveket említenék, hasonló kvalitású boltokban, ha nem is sokkal, de olcsóbban is meg lehet már kapni!
-
C4mp3r
addikt
válasz
Szerintem megéri. A GSM Takács jó bolt.
-
Tomyhawk90
tag
válasz
Ja, és természetesen zsír ujjan!
-
Tomyhawk90
tag
Hi all! Nem tudom hogy ismeritek-e a GSM Takács mobilüzletet de itt 81.890Ft-ért kártyafüggetlenben meg lehet kapni...Nem néztem még élőben de ha igaz akkor szerintem itt érdemes vennni
[link]
-
törölt tag
Héten éjszakás vagyok.Telenyomtam az 1gb karit zenékkel és nyomtaom egész éjjel.
Hát meglepődtem mert teljesen feltőltőtt állapotban 7órai zene lejátszás után csutkán lemerül.
Jól járattam be az akksit ahogy a nagykönyvben le van írva.
Ilyen az akksi ennyit tud vagy esetleg én fogtam ki egy gyengébb szériát?
w800i kibirt teljes feltőlés után 7 órai zenét majd egész napos bekapcsolva hagyást+másnap 7óra szinén zene és lotty kikapcsolt..
Esetleg erre valakinek valami? -
törölt tag
válasz
blueMerle #685 üzenetére
Természetesen nem minden boltra érvényes
Leírtam egy nagy boltot pedig még sorolhattam volna.IsmétlemNEM
a ti boltotokról van szó ugyanis azt nem is ismerem.
De kiragadtam neked egy példát ,hogy sajnos van ilyen is.
Miért is írtam a szolgáltatokat ha vodás-panonos voltam és gondom volt a teloimmal akkor azt nem tudom miért de nekem normáliasn és udavriasan megcsinálták.Azt,hogy haszonnal vagy annélkül az már engem nem érdekelt.Lehet ,hogy ezt csak én tudom elmondeni magamról de az is lehet,hogy csak szerencsés vagyok.
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
válasz
blueMerle #685 üzenetére
Olvastad a hozzászólás végét is?
''Természetesen nem minden boltra érvényes de valahogy én ugy vettem észre pár boltban neki az a biznisz eladja de garival nem szivesen foglalkozik mert az neki+elfoglaltság.
De amikor elad egy telot gondolom a hasznot azért el tudja tenni..''
Leírta az egyik esetet ami vele történt meg. Valószínüleg én kiszedtem volna a fiatalembert a pult mögül.
Sajnos ha bemész egy boltba nem tudhatod hogy milyenek (sokszor látható ha körülnézel) de nagyon sok boltos nem becsületes. Nem egy esetet tudnék felhozni a saját társaságomból.
Természetesen vannak kivételek .Én eddig egyszer vettem használt kereskedőnél telefont (nem volt vele gond). -
blueMerle
veterán
válasz
#00809728 #683 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt az általánosítást.
Mi, minden egyes nagyobb márkaszervízzel, értsd: SonyEricsson, Nokia, Samsung, Motorola állunk kapcsolatban. Tehát oda küldjük a hibás, garis telót. Szerinted ha a Pannonnál vagy akármelyik -egyébként fingom sincs miért vagy ennyire oda a szolgáltatókért, mert aztán pláne NEKIK nem érdekuk foglalkozni a telóddal, tekintve hogy szinte sokszor veszteséggel adják el- szolgáltatónál is ugyanúgy ugyanoda küldik a telókat mint mi. Ennyit a mi bolti garinkról.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm az összes mobilboltos nevében ezt a fantasztikus általánosítást, ráadásul úgy, hogy nem tudtad, nem kérdezted meg hogy a mi boltunkban hogy megy ez.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Héten éjszakás vagyok.Telenyomtam az 1gb karit zenékkel és nyomtaom egész éjjel.
Hát meglepődtem mert teljesen feltőltőtt állapotban 7órai zene lejátszás után csutkán lemerül.
Jól járattam be az akksit ahogy a nagykönyvben le van írva.
Ilyen az akksi ennyit tud vagy esetleg én fogtam ki egy gyengébb szériát?
w800i kibirt teljes feltőlés után 7 órai zenét majd egész napos bekapcsolva hagyást+másnap 7óra szinén zene és lotty kikapcsolt.. -
törölt tag
válasz
blueMerle #646 üzenetére
Szia!
Bolti garancia ide vagy oda én tuti nem veszek egyiknél sem hanem csak panonnál ill valamelyik nagynál.
Csepeli pláza-mobil xy nevük.
s700i vettem kb 3honap után mindig ujraindult ill szétesett a kép.Visszavittem nekik és mondták természetesen megcsináltatják stb....
Már 1 hét eltelte után rájuk teloztam mert amit kaptam cseretelefont nokia bunko félét szétesett.
-O már ott van mehetek érte.
Elmentem és már ott a helyszinen ugyanaz a hiba volt.
-Kérdem mi a XXXX volt itt a készülék ha nem csinálták meg amiért bevittem.
-Ők pedig kapott uj szoftvert stb..de visszaviszi megint
kb 1 hét után megkaptam jó is volt ugy 3-4 hétig és megint szétesett a kép stb...tehát ujrakezdte a hibákat.+poén az volt a képmenüben rengeteg képet fedeztem fel ami nem rolam vagy álltalam készültek.
Gondolom kicsit unatkoztak a boltban vagy a szervizben és elmentek vele egy Danubius koncertre.
Majd megint vissza adtam nekik és sajnos ezt nem kelett volna.
kb 1honap után felhívtak,hogy kész a telom.
amikor érte mentem leesett az álam.Lelakott szétkarcolt telot akartak rámsozni én mondtam tévedés ez nem az enyém.Mire minden megegyező szériaszám után sajna kiderült az enyém de én ezt mondtam XXXX + mert én ezt ugyan el nem viszem adjanak pénzt vagy adjanak egy uj telot.
-Tulaj mit gondolsz te a szaros telefonodat én cipelgetem javitásra és még engem szopatsz és pénzt vagy telot kérsz stb...
Lehigadtunk és abban maradtunk ott értékesitti a telom majd még ő hozzáteszi a külőnbőzetet.
Nos erre a pénzre mai napig várok SAJNOS .
Természetesen nem minden boltra érvényes de valahogy én ugy vettem észre pár boltban neki az a biznisz eladja de garival nem szivesen foglalkozik mert az neki+elfoglaltság.
De amikor elad egy telot gondolom a hasznot azért el tudja tenni.. -
Racecam
nagyúr
No, elvégeztem a papírzsepis műtétet és lám, csodák csodájára, minden lötyögés, nyiszogás, recsegés, ropogás megszűnt. Áll, mint Katalinban a poronty.
Valóban nem egy elegáns megoldás, de legalább tökéletes. Amilyen sűrűn én a hátlapot leveszem, azt hiszem ez meg fog felelni egy jó darabig. Ha meg nem, van még itthon papírzsepkendő néhány csomaggal.
u.i.: Persze, azért ez gáz, hogy ilyenekhez kell folyamodni, egy minőséginek mondott telefonnál, de ez legyen a legnagyobb baj. Ettől eltekintve a telefon továbbra is nagyon tetszik, örülök, hogy ezt hozta a Jézuska. (Vagy Mikulás, már nem is tudom.)
-
törölt tag
Véletlenül nem tudok egy jobb számologépet a masinára.Anno volt egy samsungom azzal bámit ki lehetett számolni ez meg 25*70+12*11 és már nem is jó.
-
ByB
addikt
válasz
#00809728 #673 üzenetére
Szerintem is nehezebb összeállítani a zenei listát!
Mindenféle géppel való szinkronizáláshoz a MyPhoneExplorer-t tudom ajánlani, telefonálni, smst írni, villám gyorsan szinkronizálni és másolni is lehet a progival, borzasztóan komfortos! Nekem eddig ellenállónak tűnt fólia nélkül is a kijelző, de a Speedshop-ba tuti kapsz rá, max kicsit vágdosni kell...
-
törölt tag
Egyébként véletlenül nem lehet kapni a kicsikére foliát?
-
törölt tag
Ja akitől vettem annak van 2 galériája tele zenékkel magyar és külfőldi előadok.
Gondoltam tolok még párat melléjük de nekem egy mp3 mappába tette külőn.Hogy kell esetleg a másik mappába belegyömöszölni?
w800i zenelístáját egyszerübb volt megcsinálni ezen a w850i kicsit nehezebb.Vagy csak én vagyok béna?
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #669 üzenetére
-
-
törölt tag
Byb köcce
Szasztok!
Nos kicsitde megváltam a w800i-től és lecseréltem egy fehér tipusra.Elsőre kicsit nagyobb meg furcsa de majd megszokom.
Ami a legfurcsább volt a w800-hoz én vettem egy 1gb sony pro karit és azt a w850ismerte fel .w850i kariját viszont a w800i simán felismerte.Sajnálom a sok-sok régi mp3-as zenémet de még jó a szgépemen mind megvan de kb 1 óra lesz mire felteszem az ősszeset.
Van pár oldal ahonnan játékokat egyszerüen le lehet szedni?
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Most már igazán kiadhatnának egy szoftverfrissítést, amiben megoldódnak az albumképpel kapcsolatos problémák, meg az automatán lezáródó billentyűzet gondja.
-
Segítek.
-
törölt tag
Szasztok!
Kéne info használt 2 hetes w850i-re /fehér/ most vennék és mit nézzek meg rajta esetleg van valami infotok rola igy s.o.s-ben?
Köcce -
-
ByB
addikt
A TrackID-t próbáltátok már használni? Nekem még egy számot sem ismert fel...
-
beejeey
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #657 üzenetére
Más alkatrészed nincsen w850-hez? Gondolok itt walkman emblémára a telefon aljára....
-
xpbazsi
csendes tag
Sziasztok! Venni szeretnék egy Sony Ericsson W850i-t elég jónak találom de előtte kikérem a véleményeteket,de nyugodtan ajánljatok vmi más jó sony ericsson-t, a walkman mobilokat részesítem előnyben,2MP,bővíthető memó...stb
Kössz! Bye
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
A szilveszteri erősen illuminált állapotomban véletlenül ráléptem a fülhallgatónak arra a kapcsára amivel oda lehet fogatni a ruhához, és kettétört.
Most nem tudok rendesen zenét hallgatni, mert csúszkál össze-vissza a kábel, és kijön a fülemből a bal füllhalgató a rövid kábele miatt.
Esetleg némi térítés ellenében nem tudna-e valaki szerezni egy olyat, mert ez így nagyon nem jó?
Előre is köszi. -
Biaggio
őstag
Két gyors kérdés:
- ha zenét hallgatok headset-en át, miért lesz pause, és a telefon csörög? Nem jelezhetne a fülemben?
- hogyan tudom az összes zenémet betenni a lejátszási listába (mert aztán mehet random)?
köszi -
borgdrone
csendes tag
Üdv!
Még egy kérdés, ha már ennyire képbe vagytok mobil telcsi boltokkal kapcsolatban
Van olyan opció/lehetőség, hogy visszaadom a W850-t, ám ráfizetek és más mobilt veszek helyette, vagy ez megint a boltostól függ? -
borgdrone
csendes tag
válasz
Viktor0610 #644 üzenetére
Hi
Akkor hol érdemes mobiltelót venni? Keine offensive bitte
Bolt válogatja, vagy külön kérni is lehet hogy ilyen vagy olyan jótállással legyen a készülék? -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #644 üzenetére
(Ezért nem szabad bolti jótállásos készüléket venni...)
Hm, azért ne olyan elhamarkodottan. A mi boltunk is a legtöbb használt telóra bolti garanciát ad, és ha bárkinek bármi problémája lenne, azonnal kuldjuk a telót a gyári szervízbe -a legtöbbel kapcsolatban állunk. Természetesen ez kizárólag használt telóknál érvényes, újaknál egyértelmuen gyártói garanciát adunk. Egyébként tartogatunk egy kis meglepit majd a ph!-soknak, de ez még legyen titok, majd vmilyen módon értesulni fogtok róla
-
C4mp3r
addikt
Emlékszem amikor az enyémet vettem az eladó ott tapicskolta, meg mutogatta a munkatársainak. Még nem látott olyat aztmondta.
-
-
blueMerle
veterán
válasz
borgdrone #637 üzenetére
Attól tartok hogy ez nem szoftveres hiba. Vidd vissza oda ahol vetted és kérd, hogy kicsit jobban fekudjenek neki a telódnak, mert a szoftver-frissítés kutyafülét sem ért, ha az lett volna a baj, már réges rég megszunt volna a hiba. Simán kontakt-hibára gyanakszom, SE-knél nem ritka jelenség.
-
válasz
borgdrone #637 üzenetére
Vagy nagyon nem értenek hozzá a boltban v. téged akartak hülyére venni, de ez a telefon nem lehet vírusos.
Pontosabban vannak Java-alapú vírusok, de tuti, nem a gépedről került rá és pláne nem MP3-mal...
Nem tudom, milyen új/régi szoftververziód van, de sz.tem frissíteni kellene. -
borgdrone
csendes tag
Hi
Köszi a gyors választ ;-)
íme az én telóm verziója, (régi új ezt majd a profok megmondják)
CXC1250200
R1ED001
060831 -
borgdrone
csendes tag
Hi
Egy W850i boldogtalan tulajdonosa vagyok ,leírom miért...
W800i-s telómat elcsórták, az összeharácsolt pénzemből vettem egy független W850i-t.
Ám az öröm 2-3 napig tartott, amig nem jelentkeztek olyan hibák, mint az hogy: mp3 lejátszás után, vagy fektetett nézetben a fotókat nézegetve, fogja magát a teló és ''kikapcsolja magát'' azaz részletesebben körülírva olyan mintha resetelne, de nem kér PIN kódot, s a rejtélyes reset után a gyári beállítások lépnek életbe.
Beadtam a ''szervízbe'' ahol vettem, azzal fogadtak, hogy biztos vírusos volt 1-2 mp3 amit rátettem...mondom lol hát persze...2 hét után visszaadták, azt mondtak ''Jó''.
Ám a hiba megmaradt... :|
Szerintem rárakták a gyári alap szoftvert, vagy firmvare.-t bár ehhez nem értek, (jut eszembe hogy tudom megnézni hogy milyen verzióju a firmware ?)
Kérdéseim:
- Volt-e már ilyen problémája valakinek?
-Firmware-nek a verzióját hogyan kell megkukkantani? (vagy ilyen FAQ oldal ahol leírnak mindent töviről hegyire, vagy hanyadik oldalon beszéltetek erről a fórumon)
Előrre is köszi
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
Tényleg, tudtok a Grouped-hoz hasonló minőségi témákat?
Innen leszedtem jópárat, de egyik sem olyan zsír, mint ez. [link] -
Ethar
csendes tag
A telefon hátlapjának ropogására...
Ha párszor leveszed-visszarakod, akkor sztem deformálódik és ezután ropog. Elsőre nekem sem adott ki semmilyen hangot. Számomra a megoldás mindössze az volt, hogy egy puha papírdarabot (egy zsepi egyetlen egy rétegét) méretre vágtam és betettem a hátlap alá. Nem egy elegáns megoldás, ráadásul most még sokkal nehezebb leszedni a hátlapot, de most már nem recseg-ropog. (A lényeg, hogy akkora lapocskát vágjál ki, ami két oldalt lelóg kb 2-3 mm-t).
Számomra az ébresztőnél beállítható több időpont maga a kánaán, hiszen minden nap máskor kelek, de az adott napokon minden héten ugyanakkor. A menüjét könnyű megszokni, az meg hogy becsukásra lezárja a billentyűzetet, egyáltalán nem zavar... Percek alatt megszoktam, hogy ilyenkor lenyomom a bal oldali menügombot és már nincs is lezárva... Engem spec az zavarna, ha nem zárná le összenyomáskor a telót, mivel én általában rögtön zsebrevágom...
A Grouped menü láttán pedig legtöbbször mindenki elhűl. Tipikusan olyan ez a telefon, hogy ha beülök egy társasággal valahova és leteszem az asztalra, akkor valaki mindig elveszi és elkezdi nyomogatni.
Elég pozitív még, hogy egyszer egy hétig simán elvolt töltés nélkül, ebben volt kb 3 óra zenehallgatás, másfél óra telefonálás és egy fél napig 3G-s hálózaton ücsörgött, igaz csak kb. 10 percet böngésztem vele.
Kinyitáskor tényleg érdemes a felső lap alsó peremét tolni, összecsukáskor meg egyszerűen lefelé tolni hüvelykujjal a felső peremet.
Ami nem tetszik nekem sem, az az összerakás minősége. Lehetett volna kicsit jobb is. Pl. ne kelljen már így papírdarabokat rakosgatni a hátlap alá. Meg nem tudom ki hogy van vele, de a felső rész lötyög le-fel, kb. 1-1,5mm-t. Ez megvan másnál is, vagy esetleg kicserélik emiatt a telót? Már a kezdetektől ilyen...
Nekem a felső lap gombjai nagyon bejöttek, igaz, egyáltalán nem vastagok az ujjaim. Viszont a számgombokkal megszenvedtem. Nincs nyomáspontjuk, sokszor nem érzem, hogy lenyomtam őket, illetve legtöbbször az a baj, hogy úgy érzem lenyomtam őket, pedig nem. SMS íráskor a szoftver elég lassan követi a leütött billentyűket, pedig a K700i-n megtanultam gyorsan sms-t írni. Ezen nem megy.
Szerintem egy nagyon szép és kellemes tudású telefon (nem smartphone azért!). Én nagyon szeretem, ráadásul a tudása pont fedi azt, amire szükségem van. És igaz: tökéletes telefon nincs. Maximum olyan telefon van, ami a kínálatból számodra a leginkább megfelelő. -
ByB
addikt
Én például szeretem a tripla riasztást: 7:45 - lágy finom ébresztő dallamok, még van 15 perc visszaalvási lehetőség | 8:00 - ébresztő, fel kell kelni, ritmusos zene | 8:15 - laza szirénázás, késés, késés!!!
Multifunkcionális ki-be kapcsoló gomb Nokia sajátosság volt eddig, szerintem megszokható!
-
-
Racecam
nagyúr
-
ByB
addikt
A riasztásnál logikus, hogy nem rak ki alapmenübe, hiszen több időpontot is állíthatsz, ha pedig a ki-be kapcsoló gomb megnyomása után választasz profilt, akkor engem visszarak alapállapotba, magyarul nálam no problemo!
Atlantis - Ez a telefon jóval átlag feletti mind ötletekben, mind kivitelezésben, érdemes lenne kézbe fognod, vagy akár használni is egy kicsit! -
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610 #624 üzenetére
Nem, akkor nem kell egyáltalán gombot nyomni (W800i, W810i), beállítod az időt, megnyomod, hogy ok. és visszatesz az alap képernyőre. Itt meg ok. és még mindig a beállító menüben vagy. Akár riasztás, akár profilokról van szó. Ha egyszer belépek a profilok menübe, kiválasztom az új profilt és leokézom, akkor mi a búbánatnak hagy ott? Azt hiszi, hogy most majd megint választok, mert meggondoltam magam, vagy mi?
-
Atlantis
veterán
Úgy látom, a szokásos SE baromságok nem maradtak ki ebből a telefonból sem. Ezért utáltam meg őket, jó ötletek hanyag megvalósítására remek példa az SE.
-
-
Racecam
nagyúr
''Az ébresztő, ill. ''Riasztások'' jobban tetszettek a W810i-nél, nekem elég volt az az egy időpont, viszont sokkal gyorsabban be tudtam állítani (a jobbra navira volt belőve), mint ennél. Mivel sűrűn váltok profilt, ezért ez a balra navira van kötve, de mind a riasztásoknál, mind a profilváltásnál, szívesen elbeszélgetnék azzal, aki úgy írta meg a szoftvert, hogy kiválasztás után nem a főképernyőre dob vissza, hanem bent hagy a riasztások, ill. profilok menüben, hogy még onnan ki kelljen lépni. Ez ostobaság, a W800, W810, nem így működött.
''
Erre nem mondtatok semmit, lehet, hogy ez csak engem zavar? -
joshua7
veterán
Megnéztem a videót. Ott mintha az a kérdés szerepelne ekkor, h 'lezárja a billentyűzetet?' Ezt hol a fenébe lehet beállítani? Igazából mondjuk ez sem tetszik, mert ekkor is meg kell nyomni egy gombot.
Na, és mi van, ha nem nyomom meg egyiket sem?
Lehet, h ez csak a korai verzió sajátossága. -
-
joshua7
veterán
Elég zavaró. De ez van.
Újabb dolog: jópár számnak hibásan írja ki a hosszát a szoftver. Többnyire hosszabbat ír, egyszer volt kevesebb. Nálatok is így van ez? Olvas valami ID tagot? Mert néhány mp3-at szépen lebont előadó/számcím/albumcímre, míg másoknál csak a számcímnél írja az előadót+számcímet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest