- Indiában szeretnek TV-zni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noragami
csendes tag
Sziasztok!
W850i hez valakinek nem lenne e gyári szoftvere a flasher progival együtt?
sajna sehol sem találok setool lite al kompatibilis szoftvert hozzá. -
Aryon87
félisten
Sziasztok! Kicsit felélesztem ezt a szálat. Valakinek nincs-e véletlenül elfekvőben a kistesóhoz, a W580i-hez töltő?? Olyan változat kéne ami töltő, és a töltőre még a headsetet is rá lehet rakni. De ha sima az se baj, de valami potom összegért, vagy sörért/csokiért vennék egyet.
Ha van valakinek, PM-be írjon rám legyen szíves! -
bendzso
senior tag
-
direkt-x
tag
Sziasztok!
Újra itt vagyok.Lenne egy gyors kérdésem.
Lehetséges-e a vakut működésre bírni, a kamerán kívül, és ha igen, akkor azt hol találom?
-
direkt-x
tag
Sziasztok!
Látom, hogy régóta nem járt itt senki, de hátha valaki tud segíteni a bajomon.
Adott egy W850i teló, ami bekapcsolás után 5mp ként villan egyet, de ennyi.
A gép is csak addig érzékeli, ameddig bevillan.
olvastam, hogy belső bill panel baja lehet, ezért segítségeteket szeretném kérni abban, hogy honnan tudnék beszerezni egyet.
Találtam egyet: [link]
Ez lenne az?
Ennek a cseréje mennyire bonyolult?
Házilag meg lehet-e oldani, vagy inkább szervíz?Ha sikerülne kicserélni házilag, már működne is, vagy kellene rá egy másik szoftver, vagy ilyesmi?
Előre is köszönöm!
-
Lasy
veterán
Pontosan. A szoftfrissítés 95%-ban segít,mégha ugyan azt is rakod újra. Ami a legfrissebb sajna már közel 1éve az a r8kg001
-
trance01
csendes tag
Üdv!
Vkinek van vmi tippje miért nem jelzi ki a nem fogadott hívásaim a telefon??
a választ előre is köszönöm -
Lasy
veterán
sajnálom, hogy mostanában nem sokan használják ezt a telefont. pedig a korához képest igen is sokat tud még mindig.
-
niti
aktív tag
Szia!
Meglévő flash menüt lehet hozzácsatolni akármilyen témához, akár te szerkesztetted, akár úgy töltötted le valahonnan.
Itt a leírás, hogyan csináld!
Sok sikert! -
Louro
őstag
Akik témákat szerkeszgettek házilag, azok melyik programmal csinálták? A SE-nek van a themecreator-ja, egyelőre azzal szemezgetek, de nekem ez a 3x4-es menü nem az igazi, valami látványosabbra cserélném. Vagy lehet már meglévő flash-menüt szerkeszteni? Pl. hátteret cserélni, ikonokat cserélni, stb?
-
bendzso
senior tag
öhh hát én ennyire nem értek hozzá.
-
vodaboy
tag
valakinek nincs eladó felső billentyűzet panelja ???az enyémnek eltört a flex kábel csatlakozója.
-
vodaboy
tag
Halihó!
a W850-nek a kijelzője fehéren villog olyan 4mp-es periódusokban-ha bekapcsolom, ha az adatkábelre dugom akkor is.kommunikál a géppel, mert ki lehet olvasni a soft.adatokat belőle SeTool2 lite-tal.XS++ ra nem reagál.attól csinálhat ilyet ha flexkábel vagy a felső billentyűzet panelnél a flexkábel csatlakozó egy kicsit felszakadt??? -
xXxFairPlay
csendes tag
Koszike a valaszokat. Ako nem erdemes kenlodnom a flash menuvel mert ugysem fog meni a k800i-n.
-
bendzso
senior tag
válasz
xXxFairPlay #2011 üzenetére
Nem lehet, csak olyat, ami az alap ikonokat változtatja meg, tehát ha cserélgetni szeretnéd az ikonokat, akkor ahhoz mindig kell egy számítógép.
-
ancsma
aktív tag
válasz
xXxFairPlay #2011 üzenetére
Keresd meg a k800i topikot, de amugy ha jól tudom nem lehet.
-
xXxFairPlay
csendes tag
Sziasztok . Volna egy fontos kerdesem : lehet sony ericsson k800i-re flash menut rakni?
Mert en raktam de valamiert nem megy.
-
Valaki nem tudna megdobni pár gfx vkp-val? r1kg001-re? Találtam párat meg amik vannak menüim +acustik stb szivesen megosztom én is! Kb 2giga telos cuccot szedtem össze.
-
pszt89
csendes tag
Hali!
Nekem olyan problémám van, hogy nem tudok megnyitni alkalmazást illetve játékot!szoftverfrissítést próbáltam már az SE oldalán de azt írja, hogy a legújjabb szoftver van rajta!máshogy nem tok szoftvert frissíteni?t-mobilos amúgy
Előre is köcceee... -
Egy nagyon fontos kérdésem lenne!!!: Tényleg nem kompatibilis a hpm90 a w850ivel?
Mert nem láttam a listában. A w950el meg igen? mert 1idős a 2telo.
Nemértem! Valaki probálta már? -
Na megérkezett a kicsike szép fekete! 20k volt és gyönyörű állapotban van!
-
válasz
bendzso #2000 üzenetére
Igazábol nem vagyok megszállott, csak ez a telefon nagyon bejön kinézetre.
w910i volt még gondolkodási alap de az nekem nem tetszik anyira.
És a gravitácios okosság az bejön bár nem valami pontos.
De nincs rajta mobilfény. Gyenge a hangszorólya stb.
Egyedül a walkman player 3.0 tetszik ami végül is 2.0 kinézetű csak a média menü
jobb belölle.
De amint találok embert, vagy rájövök h hogy kell az swf-et szerkezgetni vagy csinálni
akkor lesz a 850ben is media menü. Csak idő kérdése. -
Gyerekek meghalt a topik? Ha valakinek kell segitség: Flash menü jobb hangzás walkman skin csere akkor keressen meg bátran! Bár már elattam a w850imet, de szerdán veszek megint.
Fontos: Ha valaki ért a Flash menük szerkesztéséhez és a benne lévö cuccok átirásához kerresen meg!
Ui: Cuccokat kérésre küldök az email cimetekre ha van rá igény -
niti
aktív tag
válasz
bendzso #1997 üzenetére
Köszönöm! Sajna a linkek nem működnek, de ismerem mindkettőt. Persze a flash menüket nem tudom kipróbálni a demoban
Egy s500-ról váltanék, úgyhogy túl nagy meglepetéseket gondolom, nem fog okozni. Remélem, a csúszkája is okés, illetve hogy meg tudok barátkozni a stílusával. Pont az egyedisége tetszett meg, viszont feketében kicsit durva. Majd egyszer szereznem kéne rá egy fehér házat. -
bendzso
senior tag
Szia!
Nekem már nincs W850-im, mert W960i-t vettem helyette. Minkét fájlformátumot kezeli, és ha emlékeim nem csalnak, akkor be is lehet állítani videót a csengéshez. [link]Itt ki tudod próbálni a telót, virtuálisan, Hasznos dolog!
[link] Ez a link pedig a Sony Ericsson Portálnak a FAQ-ja, itt pl a moddolásról olvashatsz. Asszem itt le van írva az is, hogy mi az a vkp.
Ha bármilyen kérdésed van, nyugodran tedd fel! -
niti
aktív tag
válasz
bendzso #1995 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Nekem ez fontos lenne, úgyhogy ha majd ha meglesz a telefon, akkor lehet, hogy ehhez kérek egy kis segítséget tőled.
Közben viszont eszembe jutott mégegy dolog: az mp4 és 3gp fájlokkal hogy boldogul? Valamelyiket be lehet állítani hívásjelzésnek? Nagyon megköszönném, ha megnéznéd nekem (vagy valaki más) -
niti
aktív tag
Sziasztok!
Most éppen ez a telefon tetszik. Nem olvastam végig a topicot, de a közepe felé írták, hogy nem bontja a hívást az összecsukással. Ez azóta (frisebb szoftververzióknál) is így van? Kinyitásra fogadja azért a bejövő hívást? Lényegében ennyit szeretnék tudni rólaKöszi
-
Lasy
veterán
Esetleg ha külön hangot akarsz más más emberhez,akkor másold a telóba,és használat- kapcs. Csengőhan.
-
bendzso
senior tag
Eladtam a saját W850i-met, egy W960i-t vettem a helyébe
. Igazából csak azért adtam el, mert nem volt elég okos számomra, tehát nem azért, mert volt valami idegesítő hibája, egyszerűen csak nem volt benne wi-fi, meg UIQ. Úgyhogy aki esetleg ilyent venne, annak bátran ajánlom!
-
Ricardo
titán
2 Év után párom megválik szeretett W850i -től, de marad az SE-nél. Ha valakit érdekel a készülék akkor az apróhírdetések között megtalálja vagy jelezze nekem privát üzenetben.
Köszönöm. -
lépcsőház
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg nem próbálta itt valaki ki hogy a telefon mit kezd egy 8gigás kártyával? Most akarok venni bele egyet, de a régi 4 gigás mp3mam is mindig televolt és ha még erre esetleg filmeket is pakolgatok pluszba(mert hogy szeretnék) akkor mindig tele leszszóval tudom hogy elviekben nem lehet belerakni, viszont külföldi oldalakon olvastam, hogy próbálgatták és működött. előre is kösz..
üdv
-
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv!
Olyanba kérném segítségetek, hogyan lehet beálítani egyedi csengőhangokat?
előre is kösz
-
Ethar
csendes tag
válasz
Zé_Mester #1976 üzenetére
Tudja ezt a SE PcSuite is. Régebbi verziókat használtam, azok semmire sem voltak jók, de az újabb verzió nagyon jól sikerült. Amint felismerte a telómat, rögtön mindent lehetett vele csinálni. Nálam pl. Outlook-kal szinronizál a drága és hasonlók. Ajánlom mindenkinek!
-
Xabree
tag
válasz
lépcsőház #1978 üzenetére
Ezt a telót bűn nem hekkelni!
Annyi mindent lehet rá rakni hogy el se hinnéd. Csak hogy egy fontosabbat említsek: a headset gombjával lehet következő számra léptetni a zenelejátszót, vagy ha rádiót hallgatsz akkor a köv állomásra ugrik. Ezzel gyakorlatilag a csöppet drága tápos többgombos headsetet lehet kicsit kiváltani.
Van vmi orosz srác aki nagyon ért az se-k lelkületéhez és nemrég vett w850-t, aztán elkezdte gyártani az ilyen és ehhez hasonló modokatÉs az alap hekkeléseket nem is említem (flashmenü, betűtipus) amikhez nem is kell annyira belenyúlni a teló lelkébe.
-
bendzso
senior tag
Hali!
Van egy probléma, mégpedig az, hogy néha csak a fél fülhallgató szólszerintem valahogyan meg kéne tisztítani a csatlakozóját a telefonnak, mert amikor usb-re kötöm, akkor is rosszalkodok. tehát nem a kábelekkel van a baj. Valaki tud segíteni? Bár eléggé kihalt lett a topic
-
lépcsőház
csendes tag
Sziasztok!
Kéne a segítségetek picit.
Most állok telefonvásárlás elött és ez a telefon nagyon tetszik.
Tudása, külseje egyaránt megfelelne nekem, nincs gondom a kamerával és azzal sem hogy csiki csuki telefon..sőt. Na, de mivel az utóbbi két napban végig olvastam mind az 1900valamennyi hozzászólást itt azért félek kicsitSzóval a kérdéseim olyasmik lennének, hogy a lejátszó hibái meg lettek e már oldva a frissitésekben, mármint gondolok itt az itt ott újra indul dologra illetve ugyan ez a telefonkönyvnél is, merthogy ez engem eléggé zavarna.
Nem szeretném tunningolgatni mint ti egyszerűen majd játékokat, alkalmazásokat rátöltögetni tehát az se gond nekem ha a frissítéstől CID52-es védelem lesz benne meg nem is tudom már miket írtatok...na tehát...ezek a hibák kiküszöbölődtek már vagy még a sokadik frissítés utánis jelentkeznek?
előre is köszi
-
Zé_Mester
őstag
üdv emberek
lenne egy apró problémám, amin záros határidőn meg kellene oldani, de nem tudom hogy lehetséges-e.
a problémám az hogy van pár olyan sms, amit mindenféleképpen szeretnék átmenteni a gépre hogy ki tudjam nyomtatni, mivel bizonyítékként szolgálnának egy tárgyalásra.
megoldható valahogy ez a dolog??? én próbálkoztam, de nem vagyok nagy telefon mágus, ezért inkább kérdezek, még mielőtt eltüntetném őket a telóróllécci segítsetek, nagyon fontos lenne.
köszi előre is -
Sztrova
csendes tag
Üdv!
Közel másfél évig kifogástalanul működött a telefon, vigyáztam rá, most azonban adódott egy hiba. Szeretném ebben a segítségeteket kérni. Egyszerű telefonhívásnál nem hallatszódik, h kicsöng-e, és az sem ha beszél valaki hozzám (kihangosítva és headsetről jó). Két hete jelentkezett a probléma, akkor még nagyon halkan lehetett hallani valamit, most már annyit sem. Az a kérdésem, hogy esetleg ezt a hangerőt valahol elállíthattam? Sehol sem találok erre vonatkozó beállításokat. Ha pedig gond van, akkor elviszem, gari elvileg még van, hiszen nem csináltam semmi szoftveres frissítést, és szét sem szedtem.
-
bojjo85
tag
kösszi a segitséget, srácok.
-
ancsma
aktív tag
Amúgy igaz hogy nem mondtam de már nincs meg a teló.
-
bojjo85
tag
hali mindenki. nem tudja vki hogy honnan tudnék ehhez a mobilhoz leszedni flasht? mert szeretném ha pl telefonálás után a csuszka behuzásával telefonálás véget érne stb. elöre is köszi választ. üdv. bojjo
-
krityi
csendes tag
Hello!
Már megint énBocs h már megint van egy kérdésem
Most azt szeretném megkérdezni, hogy valaki rakot skypet a telefonjára és ha igen milyen ezzel a telefonal skype-ni ?????
KÖXI -
Ricardo
titán
válasz
--Nozbert-- #1965 üzenetére
Eddig fel sem tűnt. Mi értelme egy ilyen korlátozásnak
Köszönöm a felvilágosítást.
-
Ricardo
titán
Felmerült bennem egy kérdés. Párom W850-e Tmobilos R1ED001
kamera3.2
videóhívási kamera 2.9Ha belépek a fényképezőbe, és zoomolni akarok kiírja hogy ebben a módban a zoom nem használható.
Normál mód 2mpx, és normál képminőség...
Mi lehet ennek az oka?A finom képminőségnél sem engedi
-
bendzso
senior tag
Ém is sajnálom, hogy eladom. Legfőképpen a tuningolás fog hiányozni.
Amúgy szörnyen nehéz magánembernek eladni, szal nem gsm boltban. mert nagyon sok embernek probléma a gombtöredezettség. én pl már vagy márciusban meghirdettem, és még mindig nincs biztos vevő. A másik, meg h mindenféle telefont felajánlanak. Nekem ajánlottak fe már w200i-t is, mikor ki az a hülye aki bénább telóra váltana?
-
bendzso
senior tag
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni.én pl nem vagyok vele megelégedve, mert nincs benne wi-fi. Amúgy ami van benne, az jól meg van csinálva. A walkman része jó, a kamera is jó a kategóriájában, a képernyő is szép, nagy, az anyaghasználat is jó, csak a gombtöredezettséggel vannak problémák, de nem vészes. Egyszóval jó teló
-
soulburn
tag
válasz
Viktor0610 #1948 üzenetére
ezekbe a legjobb, hogy az IMEI az ami eddig is volt és leellenőriztem h tiltott e az imei...és nem....
ez az egyik naprol másikra történt amikor uj Fs és Main került rá...
-
-
sanhose
tag
válasz
soulburn #1932 üzenetére
Hali.
Ezzel a problémával találkoztam, ha használt gsm-ben vetted akkor az lehet a gond.
Mivel lehet valaki hitelre vette a telót előfizuval és nem tudta fizetni a részletet és beadta a használt gsm-be.Majd a teló IMEI száma felkerült a szürke listára.A térerőt azért jelzi ki mert attól még segélyhívást tudsz kezdeményezni.
-
Ricardo
titán
Soulburn: Ezért is nem erőltettük hogy küldjék fel. Mivel nem azon van a vita hogy mitől keletkezett a sérülés, hanem kijelentették hogy előlapot akkor sem cserélnek ha "anyaghiba" következtében , illetve normál használat közben keletkezett. Nem látom értelmét hogy felküldjük , egy hónap múlva visszajön hogy nem ingyenes mert az előlap sérült, és azt ingyen nem cserélik akármi is van vele. Csak érdekes hogy erre nem terjed ki a garancia
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #1939 üzenetére
Elvileg. Itt nem az előlapcsere tart sokáig. Az a dühítő hogy kb egy hónapra nélkülözni kell a készüléket egy öt perces munka miatt. A döntés nem az enyém.
-
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #1937 üzenetére
Sajnos erre nincs SonyEricsson szervíz, leadni nem szeretném mert szükség van a telefonra. Holnap rakok fel képet ha sikerül lefotóznom.
Szinte hajszál vékony (első ránézésre karcnak tűnik), a készülék is használható, de engem zavar. -
-
Ricardo
titán
Azt hittem ma felrobbanok. Ki vagyok akadva a szervízen. Párom W850-én reped az előlap (még van rá garancia). A "középső gombtól" lefele, és elkezdett oldalra (jobbra) is. Bevittem a T-hez, azt mondták az a navi gomb így garanciában javítják.Pár nap elteltével jön az sms hogy megjött az alkatrész. Becsattogok, odaadom a telefont, 20 perc. Közlik hogy benézték az nem gomb hanem az előlap része, és előlapot nem cserélhetnek garanciában (ha megteszik akkor nekik lesz hiányuk). Az SE nem engedi gondolom. Mivel ők nézték el nincs munkadíj(teljesen korrekt) de az előlap 3900FT. Mutatom hogy egyértelműen látszik hogy rendeltetés szerű használat közben keletkezett. A használattól reped.Ezt elismerték, de közölték ők nem tehetnek semmit, mert előlapot nem cserélhetnek garanciában mert leverik rajtuk.Persze nem várom el hogy egy T-s alkalmazott állja az előlapcserét, de az SE-re kiakadtam. Egyértelmű hogy normális használat mellett elkezdett repedni a gomb. Ha ez nem garanciás probléma, akkor mi az
-
ancsma
aktív tag
válasz
soulburn #1932 üzenetére
Próbálj másik SIM-et. Érdekes hogy pont most írja mikor új szoft meg minden. Ha nem jó akkor próbálj meg másik szoftot. Egyébként nem valami mást ír ki? Már nem tudom mi az a másik szöveg...ajj...mert akkor rosszul rakta rá a szoftot. Vagy vidd el gsm boltba,szervizbe.
-
soulburn
tag
HEY ALL!!
Van egy W850i-m és pluginos farba rossz mappába mentem bele ott kérdezett vmit és okot nyomtam aztán rájöttem h rossz helyen járok és abort lett a vége... de ezekután nem kapcsolt be a teló...
Erre reagálva ujrafuttattam azt a dolgot és végigcsinálta és egy memory mappába dobott ki...
és ott nem csináltam semmit...
Elvittem egy emberhez aki ért szoftvereléshez és ujrarakta a maint az fst... és ezekután működött a teló csak az a probléma, h a teló az gyári fügetlen és ezekután nem volt az ezért függetlenített a srác... és ezekután meg egy kártyát se fogad be! azt irja HIBÁS SIM! DE
az IMEI nincs letiltva!!!
MI TEGYEK? -
krityi
csendes tag
Hello
Én csak azt szeretném megkérdezni hogy a telefonon sárga gombjai nincsenek túl mélyen ahhoz hogy kényelmesen be lehesen őket nyomni???? -
bendzso
senior tag
-
nika87
csendes tag
válasz
bendzso #1926 üzenetére
Köszönöm. Ezt a fényerősséges dolgot nemigazán értem de majd próbálkozok, hogy mi is lesz
A használati utasitás jól jön, és lenne ismét egy kérdésem. Melyik időzónára állitsam a telót, hogy tényleg pontos legyen mindehol az idő (pl sms, és sms visszaigazolás) Megpróbálom a progit, remélem tudok alkotni vmit. mégegyszer köszike
-
bendzso
senior tag
1. Ha kell magyar leírás, akkor innen letöltheted.
2. mármint a kijelző fénye? azt nem lehet; ha a walkman gombra gondolsz, akkor azt sem lehet, viszont a vakut meg lehet oldani, de akkor elveszik a gari.
3. az nem led, hanem a fényerősség állítására szolgál. pl menj estefelé közel egy lámpához, és takard le az ujjaddal az érzékelőt. én jót szórakoztam vele anno
4. van egy nagyon jó progi, a www.mtc.com(asszem ez a címe, de ha nem akkor írd be a googleba: my theme creator). Sok sikert -
nika87
csendes tag
Na, a teló rendben ideért tegnap. Nagyon tetszik. Csak van egy kis bibi, nem kaptam magyar leirást, bár az amit kérdezni szeretnék lehet nem is lenne benne. Valahogy nem lehetne bekapcsolni, hogy akkor is világitson, vibráljon a fény amikor hivnak? Lehet, hogy nem, vagy csak én nem találtam. Meg nemtudom mire szolgál az a kis led a telefon tetején bal sarokban? Tegnap mindent beállitottam ami fontos, ugyhogy most jöhetnek a tanácsok. Márha vannak
Több témát is töltöttem le így netről, de valahogy egyik sem az igazi...Eddig azok a legjobbak amik alapjába benne voltak. Van esetleg vkinek vmilyen ötlete, hogy én tudnék-e csinálni magamnak? Ehhez milyen program kell? Vagy lehet ilyet? ( biztos lehet, csak hogy amivel annyira nem nehéz -
Xabree
tag
Flash-es menüket talán tudsz rakni rá gari vesztés nélkül mert olyankor csak pár fájlt másolsz bele a teló belső memóriájába (de majd megcáfol itt vki ha nincs igazam). Amúgy mivel kártyafüggetlen lesz a telód lesz rajta pár flash menüs téma alapból is szval azzal el leszel egy darabig
Teló betűtípust váltani az már sokkal gázosabb szval sztem ne ezzel kezdd majd a moddolást.
-
nika87
csendes tag
Na na na na, nem ugy gondoltam, hogy olyan dolgokat tennék rá, hogy elvesszen a gari, csak, kicsit a megszokottnál eltérőbbre szeretném változtatni a menüjét, persze ha tudok majd vmit csinálni. Témákkat csak fel lehet kicsit dobni, sajnos máshoz mégnem értek egyáltalán, mit lehetne, de majd nézelődök. Pl egy kérdésem lenne. De nem nevetni
Múltkor olvastam, hogy vki keresett nemtudom milyen betűformákat ( vagy miket), csak többen azt válaszolták, hogy nincs benne minden ékezet, azthiszem az egyik hozzászólás a tied volt. Ezeket mire lehet használni, vagy hogyan? Nehéz eset vagyok...tudom
És köszi, a hajrát, ez talán még a legkönnyebb lesz, legalábbis remélem. -
nika87
csendes tag
Áh, nem hiszem el, holnap már a kezemben lesz
És 2 héten belül már fehér is lesz
Majd jövök segitséget kérni, mert szeretnék pakolni rá majd dolgokat.
Hu, remélem rendben lesz minden a telcsivel és nem lesz átverés...
Szoritsatok értem, holnap infó érettségim, de utána sietek haza mert vár a meglepim, már itt lesz addigra
Na, megyek
Szia mindenkinek -
nika87
csendes tag
Sziasztok! Tudom, picit sok lesz már belőlem, ma rendeltem meg a telcsit, feketébe :-(
sajnos. Hol tudok rá venni fehér komplett házat? Mert nagyon kellene. Persze elfogadható árban, mert az egyik boltban, azt mondta az eladó, hogy tudna nekem rendelni 14ért, az azért már húzós. Esetleg vkinek vmi ötlete? Köszike -
nika87
csendes tag
Sziasztok megint!
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy hol érné meg megvenni...Bejártam a várost, és sehol nincs, még használt sem. De mivel újat szeretnék marad a net. Mennyire megbizható netről rendelni? Vmelyikőtök rendelte, vagy mindeki megtudta venni boltban? Meg nem tudom hol lehetne venni fehér házat. Mert ugyebár mindenhol min. 10-el drágább a fehér szin, márha egyáltalán még kapható.Kész vagyok, légyszi segitsetek -
aki8807
csendes tag
szerintetek működik az,hogyha egy haverom w850ét a függetlenítő vkp-val kifüggetlenítem, majd rakok rá egy eredeti maint?mert ugye a pannonos szoftoknak van egy olyan hátránya, hogy sok jó dolgot nem engednek és hasonlók...
-
nika87
csendes tag
Ez nyugtató, köszike. Még zargatnálak egy kérdéssel, remélem nem megyek az agyadra
Szerinted bármilyen mobilos boltba tudok ilyet rendelni vagy venni, vagy inkább neten kellene ezt is nézni? Mert azt ajánlották mindenképp gyári vagy milyen előlapot kell hozzá venni,de nem igazán tudom hogy ezt hol is lehet -
nika87
csendes tag
Szóval, ami megrepedhet, azt egy új előlappal meglehet oldani? Köszi, hogy válaszoltok, de én lázban égek mert naon szeretném már a kezemben tartani, csak van para hogy túl vastag meg ilyenek, mert nem szoktam sűrűn telót venni.És kb mennyi egy előlap ha tudnátok mondani az nem lenne rossz.
-
ancsma
aktív tag
Vagy vársz,hátha lesz fehér,vagy veszel feketét és egy fehér előlapot hozzá. A navi gomb eltud repedni sajna,de annyira nem látszik és lehet használni...ha eltörik akkor szintén max veszel előlapot.Nekem már megrepedt de nem zavar. (ja és csak egy helyen repedt meg,a lefele gomb és az "ok" gomb között van a repedés)
-
nika87
csendes tag
Most olvastam egy tesztet. Az igaz, hogy a navigációs gomb könnyen megreped???
Most próbálok nem túl vészes áron keresni fehéret, találtam egy boltot ahol 50 alatt van, de kifogytak a fehérből, nincs vmi tippeteke? Bocsi a zavarásért, megint -
nika87
csendes tag
Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltatok. Szerintem ez a teló lesz, mert rosszat nem írtatok szerencsére.Fehér tetszene videó meg minden alapján, de nem tudom,így hogy könnyen koszolódik...Bocsi, használt telót nem merek már bevállalni, mert eddig nem voltak jó tapasztalataim, de azért köszike, különben is azt olvastam hogy találtál vevőt, vagy lehet rosszul emlékszem. Jut eszembe, vmelyikötök írta, hogy a fehérnél a világitás...milyen is?Mert néztem egy videót, amin elég rendesen álvilágitott egy kisebb részt, bár nemtudom hogy az a felvétel hibája volt- e vagy sem.De ezt az elöbb annyira nem mertem emliteni, mert én nem értek ugy a telókhoz mint ti, de ha lehet akkor majd jövök még segitségért ha meglesz, mert látom ti nagyon vágjátok az ilyen dolgokat.
Mégegyszer köszike mindenkinek -
bendzso
senior tag
Szia! én is csupa jó dolgot tudok róla mondani, én hiányolom az af-et, mert azért elég sokszor volt úgy, hogy kellett volna, de ha volt már kamerás telefonod, akkor ezt könnyen el tudod dönteni, hogy mennyire hiányzik. A fehér nagyon koszolódik, legalábbis ezt mondta a barátom. nekem kicsit lötyög, de egyáltalán nem vészes. ill. majd mindenképp próbáld ki a tuningolást, ha majd megveszed mert csodás dolgokat lehet vele művelni
.
amúgy nem érdekel egy eladó példány?[link] -
aki8807
csendes tag
szia!
akkor leírnám a kérdéseidre az én másfél éves tapasztalataimat!
először is, szerintem a mechanikája szinte tökéletesen meg van csinálva, én nem tapasztalok még most sem semmiféle lötyögést vagy bármi ilyet, pedig párszor már ez is koppant a földön...
a memóriakártya egyáltalán nem lassít semmit a telefonon, de amúgy is pont ez az egyik legjobb dolog benne(szerintem), hogy gyárilag 1Gb-os memkártyán adnak hozzá.
a kamera ugyebár 2megapixel, sokan hiányolják belőle az af-t, de szerintem ebben a telefonba megfelelő ez a teljesítményű kamera, pláne h itt inkább a zenei teljesítmény van kihangsúlyozva;véleményem szerint amennyit tudnia kell annyit tud!
végül pedig a szín:mivel gondolom lány vagy, ezért hozzád valószínűleg a fehér jobban illik, de amúgy mindkettő egyaránt igényesen van kidolgozva, nem gagyi anyagokból készült, nem kell félni h szétesik, stb. ;egyszóval minőséget kapsz, ha ezt a telefont választod.
lehet, hogy egy kicsit egyoldalúan és részrehajlóan írtam le a tapasztalataimat/véleményemet, de az igazság az, hogy nem igazán tudok róla rosszat mondani.én nem bántam meg, hogy annak idején ezt választottam...
remélem azért tudtam neked valamelyest segíteni -
ancsma
aktív tag
Szia!
Először is a memóriakártya dolog: 4Gb-ig lehet bővíteni,nekem 2Gb-s van benne,a régebbi szoftoknál van hogy amikor beteszed a kártyát akkor lelassul pár másodpercre,de újaknál nem és egyébként nem lassítja le a telót.
Ha jól tudom ez az első szétcsúsztatható SE ahhoz képest nagyon jó! sőt...egy éve van meg még mindig jó,van kicsi lötyögés de az szinte minden telónál van nem kell félni tőőle.
Kamera ugye 2megapixel fix fókuszos...egy walkman teló,tehát azért ne számíts csodákra,szép időben azért nagyon jókat lehet vele lőni ha éppen összejön,nekem elég ez a kamera is.
Az szubjektív,hogy kinek melyik szín tetszik jobban. Fehéret még nem láttam,csak magát a fehér előlapot láttam,hogy árulták. A fehér is valami gyönyörű egyébként. Keress róla videót vagy képet.Ja és a fehérnél kicsit jobban látszanak a fény-effektek(narancssárga villogás)
Nekem egyébként nincs a telóval semmi bajom,nem is volt,remélem nem is lesz,nagyon jól teljesít.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest