- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Na jó, én is vásárlás után kb. 1 héttel olvastam valahol.
-
Krix
őstag
Hirdetni nem itt kell, arra való a Mobilpiac.
Próbáljuk meg megőrizni, vagy jelen helyzetből inkább fejleszteni topicjaink szakmai jellegét. Ha valaki venni akar valamit, amúgyis jobb, ha ott keresgél.
Legközelebb ügyelj erre.
Köszönöm.
Atlantis -
Krix
őstag
válasz
stickermajom #538 üzenetére
Nekem Sony volt hozzá, és kártyaolvasóval használom. Számottevően gyorsabb így.
-
Krix
őstag
válasz
Terrorista #483 üzenetére
Hát sajnos a gumidugó nekem is kijön a fülemből pár perc múlva. Én lecseréltem egy másikra. Mondjuk szerintem a hangminősége is gyenge.
-
Krix
őstag
Én voltam a béna, a 3G-t tényleg ki lehet kapcsolni, csak nem ott ahol eddig akartam.
Kísérleteztem kicsit az MP3-akkal. A telóhoz adnak egy Disc2phone nevű szovtvert ami CD-t konvertál MP3-ba. A legjobb beállítása a 192k-s. Na ez volt az amit nem kellett volna eröltetni. Gyorsan letöltöttem egy EAC + Lame párosítást, és ez határozottan jót tett a zenének. Ugyanazon a 192k-s tömörítésen is jobbak a magasak, mélyek és a zene tere szinte kitágul. Ha mégjobb beállítással kódolok (225k-256k) akkor már egész jól szól. 320k-n már nincs érezhető javulás.
Hát a füldugóról én elhiszem, hogy ez a legjobb amit ma telóhoz adnak, de nekem sem a formája, sem a hangja nem jön be. Persze ki mit hallgat, tuc-tuc-hoz el tudom képzelni, hogy jó. A 7 éves Minidisc fülhallgatóm hangja szerintem sokkal jobb. De ez teljesen szubjektív, én biztos lecserélem valami komolyabbra. (Bár valószínűleg egyszerűen használom a minidisc-ét aztán kész.)
Az akku egész jól bírja. Ma lesz az 5. napja, mondjuk hétvégén keveset használtam. Megnyugodtam, tényleg jól bírja.
A cikkhez: én nem értek egyet a cikkíróval, szerintem jók a számbillentyűi! -
Krix
őstag
Köszi, Jó ötlet, kipróbáltam, de az a baj, hogy visszaáll 3G-re. Pl. a zenelejátszó indításakor, vagy USB kapcsolatkor is.
A felmásolt zenéket automatikusan albumokba rendezi az MP3 tag-ek alapján. Tehát akár az összes fájlt rakhatom egy könyvtárba, az 'Albumok' címszó alatt akkor is össze rendezi őket előadó és albumként. Bravó!
A hangjától én többet vártam, de még kísérletezek vele. -
Krix
őstag
Egy-két észrevétel:
- A kijelző baromi szép, fényes, kontrasztos és nem pixeles.
- Az USB kábel tölti a telót.
- A telefonkönyvben csak az első betűre áll rá. Hiába írom be a 2. 3. stb. betűket nem megy tovább megáll az első néven. Pedig ezt már a 7 éves Nokiám is tudja. (Vagy én nem jöttem még rá valami trükkre.)
- Az első töltéssel kerek 3 napig bírta, és ezalatt mindössze 37,5 percet beszéltem. Mondjuk át kellett raknom az összes tel. számot, meg elég sokat nézegettem a menüjét, úgyhogy gondolom a kijelző zabálta le. Remélem ez javulni fog, mert ez még köszönő viszonyban sincs a gyári adatokkal.
- A rádión nincs hangszínszabályzás.
- Ha bekapcsolom a Megabass-t akkor nincs más hangszínszabályzási lehetőség.
- BT-n jóval gyorsabb az adatátvitel mint USB-n.De az igazi tényleg egy kártyaolvasó lesz.
- Foglaltság esetén van újrahívás funkció.Ezt viszont a Nokia tehetné már bele a telóiba. (Bár az újakat nem ismerem, már lehet, hogy belerakták.)
- Az elem töltöttségét valódi %-kal is kiírja.
- A zárszerkezet nagyon precíz. -
Krix
őstag
Oskola utcában (Szeged) 109-ért bolti garival. Kedden szóltam, hogy kell és szerdára hoztak egyet.
Előtte egy Motorola V600-as volt. Hát az SE menüje és telefonkönyve nagyságrendekkel jobb. Úgy érzem nem lesz nehéz megszokni. A szoftver kellően gyors, ez felettébb jó pont a moto után. A szótár is sokkal jobb, pedig annak idején azt írták a V600-as szótáráról, hogy csúcs. Nekem nem jött be, az SE sokkal jobb kombinációkat ad a bepötyögött szavakra. Egyelőre ennyi. -
Krix
őstag
Én tegnap megvettem. Eddig nagyon tetszik, de sokat még nem tudtam vele foglalkozni. Egy dolog viszont feltűnt: nagyon lassú a másolás USB kábelen. (kb. 160K/s) Van erre esetleg valamilyen megoldás?
-
Krix
őstag
Kezd beszivárogni hozzánk is: [link]
-
Krix
őstag
Itt október 18-án rajtol elvileg: [link] Mondjuk csak angol és francia menüs.
-
Krix
őstag
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest