- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
Archild
csendes tag
Úgy néz ki, hogy a W850i telefon tetszik a legjobban, nekem a zene lejátszás az elsődleges szempont. Na de, megfordult a fejemben az is , hogy veszek egy olcsóbb telefont aminek jobb a fényképezője, és veszek mellé egy mp3 lejátszót. Tudtok mondani olyan mp3 lejátszót ami legalább úgy szól mint a W850i (megbass)?
-
Zoltanfi
senior tag
A mediaban próbáltam ki pár napja.. Hiába nyomtam újbeggyel azokat a picci ledeket, csak a bőröm nyomódott be, a gomb nem
. Végül körömmel sikerült működésre bírnom a gombot, csak úgy meg nagyon be kell ''célozni'', macerás. Ha még arra járok kísérletezek vele, de így elsőre nem találtam meg a készülékkel az összhangot.
-
AMD Power
titán
Holnaptól akciós lesz nálunk a SE W850i. Függetlenül 79990Ft!
Szerintem ennyi pénzért nagyon jó választás.
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
Hát igen, ízlések és pofonok...Ha van időm vacakolni vele, akkor jó, de ha hirtelen kell valami, akkor sosem találom el őket rendesen. Ugyanígy: eddig fel se tűnt mennyire tudnak hiányozni a számgombok, amiket szintén nem egyszerű használni a ''oszlopos'' elrendezése miatt. Elhiszem, hogy meg lehet szokni, de ilyen problémákra nem számítottam. Amikre számítottam, azok viszont jól működnek.
Asszem eladom, bár nem tudom, mi legyen helyette. -
Atlantis
veterán
válasz
eddie17 #1070 üzenetére
Ez utóbbi a Sony Ericssonosok mottója is lehetne...
(sajnos)
Én egyre kevésbé szeretem a w850-est. Szürke hétköznapokban inkább bosszantó, mint hasznos a csúsztatható kialakítás, de a legrosszabb a navigáló ''gombok'' kezelhetetlensége. Gyorsan soha nem sikerül elérnem velük semmit. Mindez megspékelve a szoftveres hülyeségekkel... -
eddie17
addikt
válasz
Ricardo #1063 üzenetére
Na akkor menyugodtam. Köszi az infót. Amugy a telefon tényleg nagyon jó.
Még egy kérdés: Van ugye a megabass feature. Nos ha azt benyomon akkor a legtöbb számnál, ha mély van hagsúlyba akkor lehalkítja a zenét, ha a magas következik akkor hirtelen visszahangosúl. Így egy csomó számnál össze vissza ingadozik a hang. Vajon miért van ez?? Másnál is előfordult. (na nem mintha nem lenne elég a sima basszus EQ is, de mégis zavar) -
Ricardo
titán
válasz
eddie17 #1062 üzenetére
Nincs. A %-os kijelzés az éppen aktuális állapotot mutatja. Például nézd majd meg ha beszélgetés előtt mondjuk 70%, beszélsz tíz percet, ha közvetlenül miután letetted lesz például 60%, ezután hagyod, és negyed óra múlva ránézel visszamegy 68%-ra...
Szerk: Sok nyúzással a 2 nap normális.
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
válasz
Ricardo #1061 üzenetére
Zene az kb a 2 nap alatt olyan 3-4 óra. Nyomkodás elég sok+fényképezés+tesztelgetés. Csak most is 100%on volt az akku halgattam talán még fél hangerőn sem 20 perc zenét, és leesett 95%-ra. Nincs ennek valami baja?? Előző nap fullra lemerítettem és egész éjszaka a töltőn volt.
-
eddie17
addikt
Na végre megvan az első Walkman telóm, egy ilyen telefon formájában. Még csak 5 napja használom de nagyon tetszik. Főleg a zene. Nekem ez még újdonságnak hat, és hát lenyűgöz. A teteje kicsit mozog, de annyira nem vészes, mert vajpuhán csusszan. Viszont az akksival egyelőre nem vagyok megelégedve. Szerintem tulságosan hamar merül. Vagy nyúzás mellett 2 nap nem számít rossznak??
Amúgy meg csak ajánlani tudom, aki ilyen mobilban gondolkozik. -
Atlantis
veterán
Én se vettem észre, csak azért frissítettem, mert a régi szoftverrel is lassú volt itt-ott és ezzel is az sajnos. Üzenetek rész is belassul néha.
De mindegy, ezekkel még együtt tudok élni, fő, hogy a Walkman rész jól megy és jól szól. Bár egy-két w810 hiba megmaradt ott is. -
Racecam
nagyúr
válasz
Atlantis #1049 üzenetére
Ugye, hogy ugye.
Ez egy szerethető telefon.
Visszatérve a billentyűzárra, sokszor én sem értem, hogy a tesztidőszakban, ha egyáltalán van ilyen, miért nem tűnik fel senkinek, hogy ezt lehetne elegánsabban is.
Mondjuk úgy, hogy választható lenne a menüben, hogy becsukásra legyen-e billentyűzár, vagy ne, illetve arra is, hogy becsukásra bontsa-e a vonalat, vagy ne. ( Ha már azt be lehet, hogy kinyitásra felvegye.)
Apróságoknak tűnnek ezek, de az ilyenek javítják a telefon használhatóságát és ezek azok a dolgok amik ha megvannak, mindenki elégedett, mert úgy állítja be a telefonját ahogy szeretné. -
Atlantis
veterán
Beépített IBM bluetooth a hozzá adott driverrel. Myphone Explorer? Nem is hallottam róla, de a ha a gyári szoftver nem látja...
Igazatok volt, Pannon-t kell megadni kimenő szervernek, csak rossz címet írtam be és ezért nem működött. Pannon oldalán nem leltem meg a szükséges infót, hanem itt a Nagy Pannon topicban volt meg.
Amúgy úgy vagyok ezzel a telóval, mint amit Polacheck is írt a tsztben. Vannak ugyan hülyeségei és a kezelhetőség lehetne jobb, de annyira együtt van minden rajta, hogy kezdem ''tisztelni'' a csomagot. -
Xabree
tag
válasz
joshua7 #1020 üzenetére
Ha már sikerült neked felrakni a flash-es menüket, rakj már be plíz pár képet hogy zenelejátszás közben hogy módosul a készenléti kép a telón! Az alap gyáriak közül sztem a Groupednél a legjobb.
Lehet hogy már leírták de mi az a kis lámpaszerűség a teló felső részének tetején baloldalt? -
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #1040 üzenetére
Ja, értem, igen, azt használtam, de nem akart működni.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #1038 üzenetére
Na ezt most nem értem. Az Easymail miért nem jó kimenő szervernek?
-
-
Atlantis
veterán
Akkor szerinted próbálja meg a Pannon-t megadni kimenő szolgáltatónak? Attól függetlenül, hogy nem pannonos a címem?
BT: Halvány sejtésem sincs. Ennek is van jelentősége? Régen egyszerűen csak működött.
Más: nálatok is lelassul a szoftver, ha a saját menü használjátok? Akadozik az egész akkor. -
aki8807
csendes tag
Le tudná valaki pontosan írni a folyamatot, hogy hogyan is kell ezzel az xs++ programmal felrakni a telefonra ezt a 11 db flash menüt? Valamint hogy cid52-essel és pannonosként működik-e?Előre is köszi
-
Xabree
tag
Max úgy lehet lebeszélni a billzárról amikor összecsukod hogy utána rögtön nyomod a feloldást de ezt gondolom már te is észrevetted. Kikapcsolni nem lehet. Amúgy sztem nem annyira zavaró, meg ha menüben vagy akkor nem rakja rá a zárat csak ha készenlétben csukod össze.
-
Atlantis
veterán
Segítséget kérnék :
1., Nem lehet valahogy lebeszélni róla, hogy ha összecsukom, ne akarja lezárni a bill-t?
2., E-mail beállítás: az Easymail-es fiókomat akarnám beállítani. mit kell megadnom kimenő szervernek? Befelé bejönnek a mail-ek, de kifelé azt mondja, érvénytelen ''felhasználó név vagy jelszó''. Ezt nem nagyon értem, mert ha befelé jó, akkor ki miért nem?...Mit rontok el?
3., Bluetooth: Valamiért nem hajlandó összehaverkodni a laptopommal. Párosítom őket meg minden, de nem tudok küldeni semmit a laptopról rá és a PC Suite se látja, hogy csatlakoztatva lenne a telefon. Régi SE-mel nem volt ilyen gond és azóta is ugyanaz az oprendszer van, szóval azt hittem, simán menni fog. -
Atlantis
veterán
Tegnap vettem egy ilyen ketyerét. Vegyesek az első benyomásaim róla, sokkal szebb élőben, mint a képeken. A kezelhetőség azért lehetne jobb is, elég nehéz nyomkodni azokat a kis pöcköket. egyelőre semmi nem nyekereg rajta, a mechnika nagyon jól kigondoltnak tűnik. A képernyője jobb, mint a w810-é volt(nem csak a felbontás miatt), de a 6131-esétől messze elmarad.
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a rettenetesen büdös adatkábel továbbra is éli világát a cég kínálatában. Nem tudom miből csinálják, de méterekről bűzlik szerencsétlen. A HPM-70 sajnos ugyanúgy nem lesz tartós szerintem, mind a w810 idejében. Nem tuom, miért nem lehet ahelyett a fekete szövet biszbasz helyett fémet használni a füles belsejében. Ja persze, tudom, akkor tartósabb lenne és nem kéne félévente újat venni.
Hangzásra szerintem rosszabb, mint a w810i volt, bár Cx300-zal egész jól szól, csak akkor meg nagy a háttérzaj. -
Xabree
tag
válasz
joshua7 #1023 üzenetére
Kell hozzá egy alap Mediaplayer, én a 11-essel csináltam. fájl menü, add to library, ott megkeresed azt a mappát ahol az album van, benyitod, aztán Library nézet, elvileg itt van a benyitott zene az albumoknál, a képnél meg az van hogy ''drag album art here'' vagy vmi hasonló. Goglival keresel egy albumképet, belehúzod az előbb említett mezőbe, kicsik mókol aztán kész is. elvileg az mp3-ak mérete is változott és két kis fájl van melletük. Ezt az egészet másold át a telóra és ennyi.
-
Xabree
tag
Sikerült képet berakni az albumokhoz. Annyira nem dobom el az agyam tőle de azért nem néz ki rosszul. sima windows media playerrel lehet albumképet hozzáadni az mp3-akhoz, aztán már csak át kell dobálni őket a telóra és ott a kép.
-
joshua7
veterán
Bazzz.
Akkor megint nekikezdek. Az swf-k már ott vannak a mappában (\files_to_upload\tpa\preset\system\desktop\flash).
mod: ja, vicces, de a \ jeleket mind át kell írni erre: /
mod II: ehh, mire ezt megírtam, visszanézek, mit látok: FSX was successful.
mod III: sikerült! Überatomállatzsír! VÁÁÁ!!!
mod IV: basszus, nagyon faszák ezek a menük!
Sorry, most örülök nagyon.
[Szerkesztve] -
Xabree
tag
válasz
joshua7 #1018 üzenetére
DEHOGYNEM! Most próbálgatja a kódokat hogy bejusson a teló memóriájába. Írtam is hogy ez nagyon változó meddig tart, van hogy fél óra kell neki hogy megtalálja a jó kódot, van hogy akár 8 óra szval amíg ezt írja ki addig nincs gáz. De ezt csak akkor kezdd el ha a files_to_upload mappába már beraktad az swf-ket a megfelelő helyre, mert amint megtalálja a kódot már tölti is fel a cuccokat a telóra.
-
joshua7
veterán
Update-et fölraktam, most már kapcsolódik. Elkezdené a dolgát, de csak eddig megy, h:
Checking if loader is unlocked
This loader is locked (errorcode=30)
Auth startup (cmd 05-50)
AuthA (cmd 05-42) hacking
Try #1000 and counting
Try #2000 and counting
...
Try #109000 and counting -> itt jár most, szóval nem működik
Valaki tud megoldást?
Viszont néztem az SEUS-t is, rakna föl új szoftvert, legalább azt megnézem.
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
Fantomas80 #1011 üzenetére
Sima fekete jár hozzá, távirányítósat külön kell venni, de ajánlott, mert sokkal komfortosabb így a telefon használata!
-
Fantomas80
tag
Hello!
Ma vettem egy ilyen W850-es telót a pannonál. Egy olyan kérdésem lenne hogy ti kaptatok-e a telefonhoz távezérlős headsetett? Mert én csak símát kaptam hozzá, pedig azt hittem távirányítós jár vele. -
Xabree
tag
Utánanéztem egy kicsit ennek a flash-es főmenü témának és a következőt találtam:
- firmware piszkálás nélkül csak kártyafüggetlen w850-esekre lehet ilyeneket rakni,
- azokra is csak akkor ha nem lettek frissítve az SE Update service-én keresztül (na én itt buktam be)
- kell egy XS++ nevű progi ami brute force-al felmásolja a teló saját memóriájába az swf-ket.
- ha fennt vannak az swf-k akkor csak a témákban kell átírni pár sort és máris ott a tápos főmenü.
Akit érdekel kicsit részletesebben a firssítés para:
alapból a w850-esek belső fájlrendszere CID49-es verziójú, a frissítéskor ezt állította át az SE CID51-re, amihez nincs MÉG törés de remélhetőleg nemsokára lesz. CID49-et fel tud törni az XS++, CID51-et még nem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest