Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jimmy Clark

csendes tag

válasz HoNeYBiRD #861 üzenetére

Köszönöm a kiegészítést. Azóta megjártam a T-mobile-t ott szoftvert frissítettek (mert lefagyásokat is csinált nálam a telefon), és voltam a motokernél, ahol a pultos csajjal az ébresztőórát próbálgattuk. Persze kiderült az amit egyébként most írtál, miszerint az ébresztő akkor és csak akkor ismétel, ha megnyomod a szundi gombot (vagyis már annyira ébren vagy, hogy ezt megtedd).
    Sajnos a tanácsod nem működik, bármilyen hosszú számot tehetsz be nem fog 1-1.5 percnél tovább csöngeni. Szóval szerintem ez durva hiba ez az ébresztős dolog sajnálom, hogy erről kb. senki nem ír. Úgy tűnik szoftveresen tényleg jobb lehet a v9.
    Ami a számítógépes kapcsolatot illeti a megoldás a beállítások\kapcsolatok\USB beállítása menüpontban található, ahol a logikával ellentétben Modem funkcióra kell állítani (ez is egy újabb alátámasztása az előző szoftveres megállapításomnak).

• Jimmy Clark

csendes tag

válasz HoNeYBiRD #857 üzenetére

Ezzel a bajommal kihez kell forduljak? Menjek a T-mobilhoz, vagy valaki írta, hogy gyorsabb a Motokerbe menni? Hogy működik a garanciális ügyintézés a T-nél?

• Jimmy Clark

csendes tag

válasz Mustang 87 #850 üzenetére

Most, hogy újra itt vagyok elmondom, hogy mi a helyzet. Az ébresztőm nem ismétel. Többen mondtátok, hogy biztos beállítás kérdése. Mindent kipróbáltam és nem megy. Akkor elmondom mit látok, hátha bennem van a hiba. Ugye van az ébresztőóra menüpont, azon belül be lehet állítani 3 különböző ébresztést. Ha az egyiket kiválasztom, akkor a következőket állíthatom be:
    -riasztás időpontja //itt azt állítom be, hogy mikor kezd
    -riasztás //itt a dallamot állítom be, ami alapból vmi ui_countdown, amit soha többé nem tudok visszaállani később, ha már egyszer valami mást állítottam be helyette (nincs sehol a telefonban)
    -Ismétlés //itt megadható, hogy milyen napokon legyen
    -Ismétlés (perc) //elvileg itt szerepel az, hogy mennyi idő múlva ismétlődjön, ha nem nyomom ki
    -Hangerő

A helyzet az, hogyha megszólal az ébresztő, és nem nyomok rá semmit (elvileg szundi és eltüntet között választhatok) akkor nem ismétlődik többet. Csak akkor ismétlődik, ha szundit nyomok rá, egyébként nem.
    Azoktól akik azt mondják beállítás kérdése kérdezném, be tudják-e úgy állítani, hogy egyébként ne ismétlődjön. Szerintem ezt nem is lehet. Szóval, ha tényleg ez vmi teló hiba, akkor kihez kell fordulni?Garanciális?
    A másik furcsa az az, hogy a motorola phone tools nem ismeri fel a telefonomat. Mondjuk anélkul is tudok rá zenéket tenni, de például a képeimet nem tudom a gépemre másolni.

Kōszi a segítséget

u.i.:egyébként t-mobilos a teló, meg a szoftver is

• Jimmy Clark

csendes tag

Valamikor 150 hozzászólással ezelőtt kérdezgettem a telefonról, mert azt hittem rögtön meg is veszem. Tök rendesen válaszoltatok is. Aztán úgy alakult, hogy nem tudtam rögtön megvenni. Csak mostanra sikerült.

Szeretném megosztani veletek az eddigi tapasztalataimat. Először is nem időznék el a funkciókon, azt mindenki a tesztek alapján ismerheti e tekintetben azt kaptam amire számítottam.
    - Ami pozitív csalódás az a minőség és a dizájn, az még az előzetes várakozásaimat is felülmúlta. A menü nem vészes (K750 után), bár lenne még ergonómiában hova fejlődni, ráadásul jó gyors.
    A hangminőség remek. Tovább bírja az aku, mint amire számítottam bár a zene alaposan leszívja (így hétfőn leszedem és szerdán este ráteszem a töltőre). 3 nap ha nem zenélek.

- Amit problémát okoz (és csak használat során derül ki):
    A SIM kódot nem tudtam megváltoztatni, amíg a SIM kártyámat nem érvényesítették (számhordozás). Egy másik telefonba áttéve ez ment. Most már a sajátomban is megy.

Eléggé zavar az, hogy az aku időt csak 3 rubrika jelzi, és így nehéz megsaccolni, hogyha reggel 2 van még akkor kibírja-e estig.

A zenelejátszót nem mondanám praktikusnak. Az mp4-et lejátssza ugyan, de nem tudja lejátszási listaként venni. Egyenként kell őket megnyitni, valószínűleg alapból nem zenei fájnak nézi. Ha a háttérbe fut, akkor nem tudom használni a gyorsindítást. Ha lecsukott állapotban megy akkor nem lehet belőle kilépni (pl. ha meg akarnám nézni a dátumot). És ha számot váltok akkor is elkezdi a lejátszást, hogyha egyébként pause-on volt.

És a legjobban az zavar (ez csak nem normális), hogy az ébresztő ha nem ébrednék fel egyből, nem ismétli meg magát, pedig gondolom a szundi által megjelölt periódusokonként ismétlődnie kellene. Vagyis nem merem ezt használni ébresztőnek. Ja és alapértelmezettként vmi countdown csengőhang van megadva, de hogyha ezt megváltoztatom, akkor soha többé nem tudom visszaállítani (tekintve, hogy sehol nem találom).

Lehet, hogy egyébként vmi soft baj van (R601_G_80.44.2BR). A telóm t-mobilos. Egyébként nagyon elégedett vagyok vele, leszámítva az ébresztőt.

Ha tudtok segíteni azt megköszönöm.

u.i.: érdekelne az alkali téma alapbeállításai (csengőhangok, hátterek stb.), mert a T persze átvariálta egy kicsit.

• Jimmy Clark

csendes tag

válasz dawe666 #682 üzenetére

A külső kijelző sms olvasásra alkalmas? Tud olyat a zenelejátszó a külső képernyőn (gondolom a belső tud), hogy miközben megy a szám, én egy adott gombot lenyomva (a k750 esetén föl-le) látom a playlistet, és a számok címeit, és onnan kiválaszthatom a következő számot?(vagyis nem egyesével kell lépegetni kissé látatlanba a számok közt).
    Köszönöm a segítséget előre is.

u.i.: egyre inkább úgy látom, hogy bármilyen szarság kiderülhetne a telefonról, én akkor is végül mellette döntenék. Azt hiszem ilyen a szerelem :B (Meg valahogy mindig is volt egyfajta vonzalmam annó a v3-as iránt. De azért mindig hű maradtam a k750-hez :K)

• Jimmy Clark

csendes tag

válasz dawe666 #679 üzenetére

Koszi a választ!
    És mi a helyzet az aksival, és a magyar karakterű sms-ekkel? Milyen gyorsan teker a számokon?
    Azon kívül, hogy jobban tudok beleturkálni a soft-ba a későbbiekben (bár mivel a T-nél veszem nem tudom, mennyire élhetek vele), milyen ez a telefon a hasonló árú Samsung U800-hoz képest (ez már lehet, hogy kissé offtopik)?

• Jimmy Clark

csendes tag

Sziasztok! Hétfőre el kell döntenem, hogy milyen telefont vegyek (drasztikus előfizetés váltás). Ha váltok akkor mar telefont is cserélek... A jelenlegi egy 2,5- éves SE k750.Tökéletesen meg voltam vele elégedve, de most már egy kissé lestrapált, bár vigyáztam rá.
    A k750-hez hasonlo telefon talan mar nincs is (kiv. k800), ezért az igényeim is változtak.
    Olyan telefon érdekel ami
    -esztétikus,
    -jó menüje van,
    -jó minuségu a zenéje (fulhalgatoval leginkabb)
    -ami nem strapálódik le: vagyis akár 2-év múlva is tetszeni fog, és nem lesz lestrapált, meghorpadt, megrepedt, lekopott stb. Most úgy latom erre a fémház a garancia.
    Ezek alapján a kritériumok alapján találtam rá a V8-ra.
    Vannak hiányosságai amik fájnak (amin nem lehet változtatni):
    (-)rádió :W , (-)bővíthető memória (420 mega necces a zenére) :W ,(-)zseblápaként használt led (de ez már szinte nincs is a telókban) :O .

Azoktól érdeklődnék akik már egy ideje használják (az tesztet olvastam).Felmerült bennem egy pár kérdés ami alapján talán végre dönthetnék a v8 mellett (vagy ellen).
    -Most jó a készenléti ideje vagy nem?(más mobilokhoz képest)
    -Ez az USB védő, mindenképp letörik előbb utóbb a normál használattól? (milyen anyagból van? nem zár rendesen?)
    -Lejön a telefon festése normál használat esetén?
    -az sms-eknél, ha T-nél veszem meg akkor hány karaktert tudok írni? Jobbra dőlős ékezeteket tud (140 karakter)?
    -Egy nokia 5310-hez, ill. samsung U800-hoz képest milyen gyors a menüje?
    -És a legfontosabb: milyen a zeneélmény? A fenti mobilokhoz képest milyen a füles minősége? Vagyis használható minőségi zenehallgatásra ez a telefon (még ha csak 420 megával is)?

Nagyon megfogott ez a telefon, csak azért tényleg vannak hiányosságai, szeretném, ha ezek miatt nem kéne inkább az u800-ast megvennem (tartok a Samsungtól, még jobban mint a motorolától). :F

Ja és ugyanannyiért van az U800 (17k-ért).

Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés