- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
válasz
Jimmy Clark #864 üzenetére
én mindig feltudok kelni rá. 10 másodpercnél soha nem csörög tovább.. rakd maxra a hangerőt meg egy gyári 30 másodperces csengőhangit rakjál be..
azér az hihetetlen h nem bir valaki igy felkelni..
én 4:50 kor kelek mindennap és már a rezgésre felkelek
-
Mustang 87
csendes tag
válasz
Vegyel magadnak egy ebresztos orat akkor nem lessz ilyen problemad.
Erre csak ezt tudom mondani. Az legalabb addig szol amig le nem kapcsolod vagy le nem merul az elem. -
HoNeYBiRD
csendes tag
válasz
hát ez tényleg ellentmond a logikának, meg a user manualnak is...
xmad-nek válaszolva, a voda kicsit belepiszkált a szoft-ba, de nem túl tolakodóan (pontosan már nem emlékszek, mert az enyémre dobtam 1 gyári flasht), illetve ha nyitva van a teló, akkor a külső kijelzőn egy gyönyörűszép voda logó röhög + a power on & power off animáció van vodásítva, ha ezek nem zavarnak és van jobb helye is az ötezernek, pláne, h. a színe is jobban tetszik, akkor vedd a vodánál, amúgy mióta árulnak itthon feketében is v8-ast?
-
HoNeYBiRD
csendes tag
válasz
Jimmy Clark #858 üzenetére
na, akkor megint nem voltam elég érthető, amit fentebb írtam, az normális jelenség (nekem is így működik: ha egyszer végigfut a riasztás és közben nem nyomsz rá szundit, akkor utána nem fog ismételni!!!), ezzel ne vidd sehova
állítsd be a guns-tól a november raint extended mixben, vagy vmi 2 órás dj szettet, akkor csak felébredsza drivert meg úgy gondoltam, h. a számítógépeden kéne reinstallálni v. a moto phone tools-t 1x leszedni, aztán újra fel, ezeket szintén neked kellene megcsinálni, mert a telódnak nincs baja, nekem úgy tűnik, így messziről...
-
HoNeYBiRD
csendes tag
válasz
Jimmy Clark #852 üzenetére
így már értem a problémád a riasztással kapcsolatban, ha 1x lefut a riasztás, akkor többször nem ismétel, azaz ha nem nyomsz rá semmit se szundit se semmit, hanem hagyod, h. lefusson végig, akkor akár, h. van beállítva, nem fog ismételni!
ilyen szempontból semmi szükség ehhez a telóhoz a phonetools-ra, simán intézőből, vagy totalcommanderrel tudsz oda-vissza másolni rá képet, zenét, videót...de az megint érdekekes lehet, h. miért nem tudsz képeket másolni, ha zenéket igen...lehet újra kéne tenni a drivert hozzá, vagy nemtom
-
Mustang 87
csendes tag
válasz
Jimmy Clark #837 üzenetére
Hát nem tudom hogy mi van a tiéddel de az én ébresztőm ismétlődik. Szerintem beállítás kérdése a dolog.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
A multimédia/zenetár/összes menüpontból kell a zenéket játszani és működik minden ahogy kell. Ha a fájlkezelő/zene és hangokból játszod, akkor nem fog zenéket léptetni a külső kijelzőn, és nem is vált át magától a szám végén a következőre.
Ébresztő funkció nekem is ismétel úgy ahogy kell, csak az időt állíottam be mikor ébresszen, nem kellett babrálnom külön az ismétlést.
-
HoNeYBiRD
csendes tag
válasz
ez az ébresztő probléma felettéb érdekes, nálam ismétel simán (persze előtte be kell lőni a percet is, h. milyen időközönként tegye), remélem ezt a lépést nem ugrottad
2 ilyen menüpont is van h. "ismétlés", az egyiknél állítod a gyakoriságot, h. hétköznapokon mondjuk, a másikkal meg amit írtam az előbbmp3 lejátszó részét én még nem babráltam...ez a funkció nekem abszolút felesleges 1 mobilban amúgy, arra ott az ipodom
az akku-kijelzés meg 1000 éve így van a motóknál, mondjuk valóban lehetne 1-2-vel több beosztás, h. pontosabb képet kapjunk
a pin kóddal kapcsolatban nem értem pontosan, h. mit írsz, de biztos úgy van
-
dawe666
tag
válasz
Jimmy Clark #683 üzenetére
smst tudsz olvasni, sőt még előre beállított gyorsválaszt is küldhetsz (!) azért a sőt meg a (!) mert én még egy év alatt sose használtam XD de a lényeg h olvashatsz, playlist sajnos lapozni nem lehet, de nem csodálkoznék ha előbb utóbb ez is lehetséges lenne, csak sajnos nem tudom lesz e fejlődés a zenelejátszó terén, úgyh egyelőre az biztos, hogy ilyen NINCS
úgyhogy ha rnd lejátszás van akkor a vak véletlen dönti el mit hallgatsz következőnek
-
dawe666
tag
válasz
Jimmy Clark #680 üzenetére
ékezetekkel nem lesz gondod, a gyári magyar szoft biztos nem okoz gondot. az aksi meg, hááát, az megint egy más kérdés, én reggel mikor elindulok akkor húzom le a töltőről, van hogy reggel hallgatok egy kis zenét rajta út közben, aztán napközben egy két sms kb 1 óra telefonálás, oké, mondjuk hogy napközben aktívan használom, aztán este zene, és mire hazaérek, van hogy épp lemerül, vagy már erősen jelzi h le fog, de olyan még nem volt hogy úgy értem volna haza h akár fele töltöttségem lett volna
szóval ha tényleg aktívan használnád, zenét is hallgatnál, akkor meg tud dögleni egy nap alatt elég könnyen, de amúgy 100%ig igaz az, hogy ha zenélni akarsz vele akkor SE után lehet hogy csalódás fog érni...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Jimmy Clark #680 üzenetére
én személy szerint nem vagyok meggyőződve róla,
hogy neked ilyen telefon való, pláne zenehallgatásra.
Ezt egy belépőszintű SE (pl W200) ilyen téren porrá alázza,
plusz az bővíthető, meg eleve olyan a headset,
hogy bármilyen dugót használhatsz hozzá,
és megmarad a mikrofon is.én imádom a motorolákat, de ez az én bajom,
ettől még nem gondolom, hogy olyan lenyűgözően jó készülékek lennének.
van egy SE w910i-m (amit egyelőre árulok),
és egész más világ, ha valaki ilyenhez szokott,
az szvsz nagyon nehezen szokna át motorolára.
vagy sehogyan. szóval óvatosan a választással!
mondjuk ami a SamKungot illeti, én őket telefongyártóként nem is tartom számon. -
dawe666
tag
válasz
Jimmy Clark #678 üzenetére
Szia!
Hát akkor a válaszok:
-az USB porvédő 100% hogy le fog szakadni pár hónap után, ha zenét is hallgatsz, az ugyanis napi párszori nyitogatást jelent, főleg ha még a kevéske 420mega miatt 2naponta cseréled is a zenéket és még gépre is dugdosod, nem beszélve arról, h a töltéshez is ki kell nyitnod, nekem ilyen igénybevételek mellett úgy 4-5 hónap után megadja magát (ez a második, és ezis :S) az anyaga egy gumi cucc, ami általában nem okoz gondot, de rá van ragasztva egy műanyag kis borítás, ami illeszkedik a telefon designjához, szép is jó is csak leszakad XD
-a festés nem hiszem h lejönne normál használatnál, én egy kisit extrém igénybevéteket adtam neki azt hiszem, és elég sokat esett isha vigyázol rá, akkor szerintem még csak karcos se nagyon lesz
-menüje szerintem kellemes, nincs vele gond, nagyokat nem akad a soft se, elmegy, de még fejlődik ez úgyh azzal nincs para, ellenben a samsunggal, nah az sehovase fog fejlődni, az ilyen marad mint ahogy megveszed most, ebben legalább benne a lehetőség, h a fejlesztők dobáljanak minket pár új funkcióval
-a zeneélmény? nos a k750 se volt walkman mobil, de zenei tudásban szerintem talán még így is efelett volt... nemrossz amúgy, a zenetár hasonló az itunesos régi motókhoz, vannak kategóriák előadók, albumok, műfajok, zeneszezők, stb szerint, csinálhatsz saját playlisteket, elvileg támogatja ha jól tudom a WMP-s playlisteket is de azt nem tudom hogy kell rávarázsolni, viszont egy elég fontos előny, h támogatja a wma kiterjesztést, tehát ha a zenéidet a WMP segítségével másolod fel a teleonra, akkor beállíthatod, hogy minden számot 128kb/sec formában tegyen fel, és így spórolható egy kis hely is akár.
A füles ne rossz, elmegy, semmi extra, de létezik a telefonhoz microUSB->3,5jack adapter, és olyan fülest dugsz rá amit te szeretnél, én is így használom... a hangerő 7es skálán szabályozható... ez egy vicc... nincs EQ, de még előre beállított se, de 7es skálán szabályozhatod még a basszuskiemelést és a spatial audiót, magyarul nem tudom mi ez, talán térhatású hangzás, ami nem tudom mit jelenthet egy ilyen zene repertoárnál. El lehet vele lenni, én is ezt használom, külső kijelzőről vezérelve még olyan benyomást is kelt, mintha valami profi zenelejátszó lenne, kirakja az albumborítót is ha benne van a fájlban, bár olyan piciben hogy nagyító kell hozzá, de kirakja -.- ezen kívül nem tudom mit mondhatnék, ha van még kérdés ne habozz.
Összességében én egy ajánlott minősítést adok rá, ára egész baráti, ahhoz képest a tudása elégjó, nem egy symbian, de biztos hogy okosabb és lesz is mint a SEk nagy része vagy a samsungok. A hangminőség tekintetében pedig magasan első, ha a beszélgetéseket nézzük, a zenei tér meg ugye... együtt lehet vele élni, nekem is sikerül több mint egy éve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest