- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
válasz
Jimmy Clark #864 üzenetére
én mindig feltudok kelni rá. 10 másodpercnél soha nem csörög tovább.. rakd maxra a hangerőt meg egy gyári 30 másodperces csengőhangit rakjál be..
azér az hihetetlen h nem bir valaki igy felkelni..
én 4:50 kor kelek mindennap és már a rezgésre felkelek
-
xmad
őstag
ez a telefon milyen vidot képes lejátszani? márha tud valamilyet xD
akármilyen fájlba konvertálom akármilyen bitrate-val sehogyse megy mert azt irja h magas ezér nem játszahtó le.. most vagy a program szar amivel csinálom vagy a telefon ilyan gagyi h videot nemképes lejátszani?
-
xmad
őstag
valaki megtudja nekem mondani hol tudok témát letölteni a v8-rA?
-
xmad
őstag
válasz
gibi.david #918 üzenetére
perszem, csak úgy vettem ki a szavaidból mintha azt mondanád h nem éri meg. bocs.
55ér azér én sem venném meg.ami még tetszett az a nokia E51. azt is lehet annyiér venni, inkább aznekem is ilyen krómezüst v8-am van. jól néz ki, ami nem tetszik hogy az ujjlenyomat nagyon látszik rajta. meg szerintem ha karcos lesz akkor a karcok is.
-
xmad
őstag
válasz
gibi.david #911 üzenetére
felmész vaterára és 2500ft ér veszel fülest, + 3000 ér adatkábelt és 35 böl ott vagy mintha megvetted volna 55ezerért.. tényleg nem éri meg
-
xmad
őstag
szerintem egyértelmü hogy a v8 a jobb. szebb, jobb kijelző, én már csak ezért is ezt venném. + kagyló design. (kedvencem) L700-as telefonja van öcsémnek. ami nem tetszett benne: egész samsung szoftver,(innentöl már bukta nálam) kijelző, ami tetszett: massziv nagyon jól össze rakott telefon, fém boritással.
-
xmad
őstag
vissza olvasva a fórumon olvastam olyat hogy abillentyűzet hamar elromlik.. meg kétszer háromszor kell lenyomni a gombot h müködjön.. ez most mindenkinél igy van???? nagyon remélem hogy nem, és az enyémmel se lesz ilyen probléma
-
xmad
őstag
irtam még tegnap az értékesitési igazgatónak egy e-mailt, ezt a választ kaptam:
Valóban csak 1db töltő a csomagban található tartozék. Ez sajnos annak köszönhető, hogy a gyártó cég csak a tartozékok elhagyásával volt képes ilyen kedvező áron biztosítani a terméket számunkra. Csak összehasonítási alapként az ön által felsorolt kiegészítőkkel árult teljes csomag fogyasztói ára 54 990forint.
Természetesen ha önnek a termék ebben a formában nem felel meg, eredeti csomagolásával együtt a vásárlás napjától számított 72órán bellül panasszal élhet áruházunk vevőszolgálatán, utána már csak a garanciális javításokat áll módunkban intézni. -
xmad
őstag
hát úgy tünik :S a telefonnal kapcsolatban ami szembe tűnt nekem. a amikor nyitva van a flip akkor a zsanér jobb oldalánál nagyobb hézeg van mint a másik oldalon. ha fény felé forditom a telefont akkor jóformán át is látok rajta
kb 1mm-es rés. a másikoldalon semekkora. mintha nem teljesen középen lenne a flip. ami kivan rakva a mediaba telefon.. ott mindkét oldalon ugyanakkora hézagvan. és finomabban is nyilik fel... tudom ez egy apróság és szerintem nem befolyásol semmit (remélem) de hát akkor is
-
xmad
őstag
van bluetooth-om a géphez. egyébként nővérem szerint lehet azér járt csak töltö mer ilyen szerződése van a céggel. mint pl van olyan is h a pannonnál is más jár a telefonhoz meg a t-mobilenál is. könnyen lehet h azér 35 ezer a media ba. photo hall ba meg 38 függetlenül mer csak töltö van hozzá. és lehet hogy ezér nem 50 ezer.
ez is lehet.
-
xmad
őstag
-
xmad
őstag
válasz
HoNeYBiRD #869 üzenetére
nem-nem amit én láttam az ilyen szinü mint ez a V9:
annyi külömbséggel hogy abba a bill. is ezüst és ami itt szürke az előlapon, az is ezüst
.. végül ma a media ba vettem meg a telefont. eddig nagyon tetszik
jah igen, nem full fekete az a v8 ami neked van meg amire én gondoltam, csak olyan sötét, már szinte olyan.
-
xmad
őstag
válasz
HoNeYBiRD #866 üzenetére
köszi! amióta bejött a V8 azóta csak fekete van nem?? én eddig ezüstöt nem láttam.. vagyis a nagyrésze krómozott inkább.. elvégre nem olyan rossz az sem. a vodás menü nem tartozik a kedvenceim közé :S holnap veszem meg valamelyiket.. majd addigra megszülöm melyik lesz
de eddig úgynéz ki hogy a független lesz. ha jól tudom arra 2 év gyártói garancia van. vodánál meg 1 évet adnak. ez igy van?
-
xmad
őstag
én most a vodafone ba vagy a media marktba szeretnék venni egy telefont. csak azon godnolkodom, hogy hol. megéri-e a független az hogy 5000ft-al drágább.. igazából nem is ezen van a hangsúly hanem hogy a mediaba ezüst szinü van ami nekem nagyon nemjön be. a vodába meg fekete. pont amelyik tetszik.. vélemény?
-
xmad
őstag
tudja valaki hogyha vodafonnál veszek ilyen telefont akkor benne vannak a vodás ikonok? illetve bele piszkált a szoftverbe a voda?
-
xmad
őstag
irna valaki személyes tapasztalatot? tényleg olyan rosszak a motorlák mint mondják? nekem régen volt egy V550. de az 2 év után is hibátlanul ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest