- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Levette a Vodafone a készüléklistájáról........
Most akartam venni....
-
Bobby G.
senior tag
Köszi a válaszokat! Kipróbáltam én már annyiféle telefont, de Motorolám még nem volt...
Most kicsit meguntam az érintőkijelzők világát, szeretnék egy masszív telefont, ami jó telefon. A többi nem nagyon érdekel. Fotózáshoz van gépem (fotóriporterként dolgoztam jó ideig), internetezni nem szoktam telefonon, a 3G-t meg amikor volt a telómon akkor is kikapcsoltam. Viszont a naptár kényes pont! Szinkronizálni lehet PC-vel? (Csak reménykedni tudok, hogy nem outlook-al...) Azért még szemezgetek egy LG KU990-el is, bár árban jóval magasabb, és mint írtam kezd elegem lenni az érintőkijelzőből...
Üdv:
Robi
-
Bobby G.
senior tag
Üdv!
Ha nem tántorít el senki, akkor hamarosan gazdája leszek egy ilyen készüléknek. (vodafonos előfizetéssel) Mi a tapasztalat, mennyire sérül könnyen a burkolata, kijelzője. Lehet hozzá valami pofás tokot kapni, vagy azért befér a zsebembe is?
Köszi a válaszokat:
Robi
-
Bobby G.
senior tag
Üdv!
Most fogom megújítani a szerződésemet a vodafonnál, és lecserélem a teómat is. Sok jót olvastam a V8/V9-röl, de a V9 nemek kicsit drágának tűnik. A V8 viszont egy árban van a V3XX (?)-el. Valaki tudna esetleg pro-kontra véleményeket írni?
Köszi:
Robi
(ja.. Ez lenne az első Motorolám, sokáig SE párti voltam, de kipróbáltam már sok más telefont az alaptól a csúcskategóriáig. Ez most nagyon elnyerte a tetszésemet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest