Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gaborcsu tag Ahogy itt olvastam, belőttem az Activities beállításokat a Harmony One-on, és csodás, így mindjárt nem érdekel a korábban érdekelt Devices menü sorrendje  A következő a gondom: 
 A dvd, az xbox, és médialejátszó az erősítőn keresztül megy a TV-be, és bekapcskor szépen át is vált a TV a megfelelő HDMI-re, bár be kellett tennem egy +actiont, ami egy 5 másodperces késleltetett átkapcsolást csinál mert a plazma lassan kapcsol be.
 Namost mivel erősítőn keresztül hallgatom a hangot így szeretném ha szintén egy +action lehalkítaná a TV-t nullára. A mute parancs nem jó, hiszen akkor megjelenik az áthúzott hangszóró ikon (samsung tv).Szóval így állítom a programban az adott actiont, de nem történik meg a lehalkítás. 
 Send this infrared Command: VolumeDown
 Send this infrared delay: 5 vagy 10 sec
 Set it to this input: Az adott HDMI, amin az erősítő jele jön be
 Set it to this channel: 0 (úgy gondolnám ez jelöli a kívánt hangerőt)Ugyanúgy a kikapcsolásra is beállítottam egy ilyen actiont, hogy VolumeUp pl 40-re, de ez sem megy. Mit állítok be rosszul?? 
 (Egyenlőre betettem az Up és Down Arrow gombra a TV hangerő állítást, de azért az lenne az igazi ha magától menne minden.)
 Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest