- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborcsu
tag
Sziasztok,
Egy Harmony 650 átlag használat mellett meddig bírja 2 caruza akkuval? Arra lennék kíváncsi, hogy pár hétig azért elmegy vagy a kijelző miatt sokat fogyaszt? -
gaborcsu
tag
Köszönöm, mindegyik jó megoldásnak tűnik, csak nekem nem esett le.
Megkeresem az erősítőben (HDMI-s) a hang továbbítás letiltását, az activty amúgyis úgy lett beállítva hogy az erősítő hangerejét használja a harmony hangerőszabályzó gomb.
(Az én Sony erősítőm kb. 2éves darab, de ha beállítom a standby-t a HDMI jelátengedéshez, akkor nálam is nagyon melegszik, tehát gondolom fogyaszt rendesen.) -
gaborcsu
tag
Ahogy itt olvastam, belőttem az Activities beállításokat a Harmony One-on, és csodás, így mindjárt nem érdekel a korábban érdekelt Devices menü sorrendje
A következő a gondom:
A dvd, az xbox, és médialejátszó az erősítőn keresztül megy a TV-be, és bekapcskor szépen át is vált a TV a megfelelő HDMI-re, bár be kellett tennem egy +actiont, ami egy 5 másodperces késleltetett átkapcsolást csinál mert a plazma lassan kapcsol be.
Namost mivel erősítőn keresztül hallgatom a hangot így szeretném ha szintén egy +action lehalkítaná a TV-t nullára. A mute parancs nem jó, hiszen akkor megjelenik az áthúzott hangszóró ikon (samsung tv).Szóval így állítom a programban az adott actiont, de nem történik meg a lehalkítás.
Send this infrared Command: VolumeDown
Send this infrared delay: 5 vagy 10 sec
Set it to this input: Az adott HDMI, amin az erősítő jele jön be
Set it to this channel: 0 (úgy gondolnám ez jelöli a kívánt hangerőt)Ugyanúgy a kikapcsolásra is beállítottam egy ilyen actiont, hogy VolumeUp pl 40-re, de ez sem megy.
Mit állítok be rosszul??
(Egyenlőre betettem az Up és Down Arrow gombra a TV hangerő állítást, de azért az lenne az igazi ha magától menne minden.)
Előre is köszi. -
gaborcsu
tag
Ma kaptam egy régebbi Harmony One-t.
Sikerült kb mindent beprogramozni, csupán azt nem tudom hogyan tudom a készülékek sorrendjét változtatni a "Devices" gomb megnyomása után. (A UPC-s settopboxom a második oldalon van, és 10x többet használom mint pl a BD playert ami viszont az elsőn.) Próbáltam törölni és újra hozzáadni, de nem akar sikerülni.
Lehet ezen változtatni valahogy?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest