Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
gaborcsu
üzenetére
A plazmádnál be tudod állítani, hogy hány másodperc alatt éled föl. Tipikusan 8s van beállítva, azután küldi csak a parancsot, de tudod adjusztálni.
Valamint előfordul, hogy az új szoftverrel akkor sem kapcsol át. Én kiratkam az érintőre egy HDMI1 és egy ZIZI parancsot (a zizi a TV inputra kapcsol át és a hangyák háborúját adja, ezzel tüntetem el a ghost-ot, ha kell). -
Degeczi
nagyúr
válasz
gaborcsu
üzenetére
Ha az erősítőd még régebbi fajta (amin nincsen HDMI bemenet), akkor jól csináltad, én is így használtam annak idején: az Activity elejére betenni pár "TV volume down" parancsot (nem csak egyet: 5-öt, vagy amennyi nulla közelébe leviszi a tipikusan használt hangerőt), és a csatornaváltásra a TV hangerőt, így le tudtam szedni a maradékot, ha volt még
Ha újabb az erősítő, HDMI-s, akkor a Setup-jában valahol be lehet állítani, h a hangot ne adja tovább a TV felé, ami sokkal egyszerűbb/jobb megoldás
(még újabb erősítők olyat is tudnak, h készenléti állapotban átengedik magukon a teljes jelet, és csak bekapcsolt állapotban tiltják le a TV felé menő hangot. Olyankor ráadásul a TV saját távvezérlője az erősítő hangerejét fogja állítani, mert kommunikálnak a HDMI-n keresztül, erre van szabvány. Az én régebbi Onkyo-m is tudná - de csak úgy, h készenlétben 35-40W-ot fogyaszt, mert bekapcsolva hagyja a teljes videópanelt... hát azt inkább nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

par hetet siman elmegy, a kijelzo csak akkor kapcsol be ha mozgatod a taviranyitot, amugy par masodperc utan lekapcsolja