Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
14 sec alatt kapcsol be teljesen hideg állapotából, ezért lett 15. de nem is az a fő baj, hanem hogy megborultak az activity-k miatta és ki sem kapcsol már a tv (valamiért sztem minden power kikapcsolást is késleltet mert a tv nem reagál az all power off gomra se sokáig és nem is offol). mondjuk nekem az alap bajom az volt hogy a tv nézős activity pöpecül ment, ha onnan váltottam át a filmnézősre akkor az is, de a filmnézős activity működése kikapcsolt tv állapotból hiányos volt. ment volna minden, de a tv nem váltott át a megfelelő hdmi inputrta, ezért tv feléledés után meg kellett nyomnom még egyszer az activity gombját hogy át is váltson rá.
de ami igazán elcsesződött az a tv device input állítás, eddig simán kapcsolt hdmi1-ről 2-re az activity alapbeállítással, most meg nyomkodja az input választó/léptető gombot egymás után és túl sokszor is. majd még megnézem, de bosszantó hogy órákat kell szórakoznom vele hogy visszatérjek oda ahonnan indultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest