- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
na jó, probléma 3 perc alatt megoldva, tv törlés, újból hozzáadás és az activity-kbe csak vissza kellett tenni de szinte mintha ki sem vettem volna. piros pont, megint boldogság van, jó ez a programozási felület. majd még ktialálom hogy mi is a megoldás az eredeti gondomra.
-
zsirfecske
addikt
14 sec alatt kapcsol be teljesen hideg állapotából, ezért lett 15. de nem is az a fő baj, hanem hogy megborultak az activity-k miatta és ki sem kapcsol már a tv (valamiért sztem minden power kikapcsolást is késleltet mert a tv nem reagál az all power off gomra se sokáig és nem is offol). mondjuk nekem az alap bajom az volt hogy a tv nézős activity pöpecül ment, ha onnan váltottam át a filmnézősre akkor az is, de a filmnézős activity működése kikapcsolt tv állapotból hiányos volt. ment volna minden, de a tv nem váltott át a megfelelő hdmi inputrta, ezért tv feléledés után meg kellett nyomnom még egyszer az activity gombját hogy át is váltson rá.
de ami igazán elcsesződött az a tv device input állítás, eddig simán kapcsolt hdmi1-ről 2-re az activity alapbeállítással, most meg nyomkodja az input választó/léptető gombot egymás után és túl sokszor is. majd még megnézem, de bosszantó hogy órákat kell szórakoznom vele hogy visszatérjek oda ahonnan indultam.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #711 üzenetére
ááá, a delay alatt nem lehet állítani csak az inter-key és input delay-eket, de power settingsben meg lehet adni power-on intervalt és delayt is. előbbit beállítottam 15 sec-re (annyi idő alatt éled fel a tv), persze a gondomat nem oldotta meg. viszont ha már ott voltam rámentem az input settingsre is és végignyomtam a kézi beállításokat a tv-m funkciói szerint. na azóta nem mennek az activity-s input váltások (bemenet listán kapcsolgat a harmony kb random számúszor) és a tv ki sem kapcsol még az all off gombra sem. grr, 1 óráig szenvedtem vele hogy kijavítsam, de úgy tűnik hogy mivel manuálisan belekontárkodtam állíthatom be újra az egészet előről
jó lenne egy backup a myharmony fiókban, hogy visszaállíthassam a korábbi állapotot, de ugye nincs ilyen. arra gondoltam, hogy mi van akkor ha csak a tv-m törlöm ki teljesen, újból hozzáadom és megpróbálom visszatenni az activity-kbe? nincs nagy kedvem teljesen előről kezdeni mindent.
-
zsirfecske
addikt
hát én most elsőre teljesen eldobtam az agyam. harmony 700, kicsomagol, elem be, pc-re rádug és szájtátás. a webes felületen 20 perc alatt beállítottam úgy, hogy van 5 eszköz (tv, upc mediabox, hangcucc, médialejátszó és micro hifi), 4 activity (tv nézés, filmnézés, zenehallgatás és zenehallgatás bluetooth-on) és minden alapfunkció elsőre működik ahogy azt elképzeltem és nem kellett szenvedni érte, sőt a szoftver 100%-ban ismerte a hardvereket (2-8 éves eszközök, bőven nem a legújabbak és leggyakoribbak) és 100%-ban jó felajánlásokat tett. sőt, ebben már benne volt a kedvenc tv csatornák beállítása ikonokkal (iconharmony.com-ról) együtt! teljesen kész vagyok, a kezem ügyében sose lévő 5 eddigi távirányó mehet a levesbe. innentől tévénézéshez 1 gombnyomásra bekapcsol a tv/mediabox/hangcucc majd egy gombnyomásra átállok filmnézés módba, tv bemenetváltással, mediabox kikapcsolással, médialejátszó bekapcsolással! ez egyszerűen megfizethetetlen, ráadásul 20 perc beállítás után!
szóval elsőre 10/10, de ez gondolom idővel lemegy majd 9-re, ahogy kijönnek az apróságok. pl külsőre is király a cucc, kényelmes is, viszont az már látszik hogy a hátsó bevonat túl csúszósra sikeredett. viszont ezt bőven ellensúlyozza a kézbevételre automatikus ki/be kapcsolás, a háttérvilágítás(!) és a tökéletes kényelem.
szóval biztosan kár lenne a márkáért, ezt már most tisztán látom.
-
zsirfecske
addikt
sziasztok, lassan én is csatlakozom a fórumhoz, ugyanis tegnap lőttem az iponnál egy harmony 700-at 13 700 ft-ért
lehet amiatt esett ennyit az ára, hogy a logitech kijelentette, hogy dobja a távirányító üzletágat? vagy csak elcsesztek valamit? mondjuk nekem mindegy, 5 idegesítő távirányítót váltanék ki vele, már évek óta nézem ezeket de eddig baromi drága volt mind. akit érdekel csekkolja az ipont, hátha lesz még.
szóval ha lesz kérdésem vagy tapasztalatom, megírom itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest