- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Van egy HDD-m, amit egy alaplap/táp hibás gépből vettem ki.
Bíztam benne, hogy a HDD ép maradt. Sajnos lett rajta 7db szektorhiba stb, ami javítva lett.
1
Lefuttattam a Lemez -> Felület teszt -> Lemez felületének újrainicializálása tesztet, aminek ezt lett az eredménye.
2
3
A SMART értékek viszont nem valami jók. A teszt közben is növekedtek a 1, 7, 195 értékek annak ellenére, hogy a teszt szerint minden rendben.
4
Ezek alapján nincsenek már hibák.
Párszor futtattam rövid és részletes ön-teszteket. Nem romlott az állapot. Külső HDD-nek szerettem volna használni adatok mentésére. Szeretném megkérdezni a mostani állapot alapján mennyire érdemes megbíznom ebben a HDD-ben? Hihetek a grafikonnak, hogy a mostani állapot jó és a rámásolt adat nem lesz sérült?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Párszor futtattam rövid és részletes ön-teszteket. Nem romlott az állapot. Külső HDD-nek szerettem volna használni adatok mentésére. Szeretném megkérdezni a mostani állapot alapján mennyire érdemes megbíznom ebben a HDD-ben? Hihetek a grafikonnak, hogy a mostani állapot jó és a rámásolt adat nem lesz sérült?