Új hozzászólás Aktív témák
-
pimbi
csendes tag
válasz
perge666 #3900 üzenetére
Írok egy panaszlevelet e-mailben is, mert eddig csak telefonon adtam le a panaszt. És az írottal már fordulhatok a Békéltető Testülethez. Bár nem biztos hogy lesz sok értelme mert ez szerepel az Acer garancia feltételeiben:
1.4. A jelen Korlátozott Jótállási Nyilatkozat alapján történő igényérvényesítés esetén az Acer jogosult saját választása szerint a hibás rendszernek vagy az abban foglalt hibás
alkatrésznek a kijavítására, illetőleg annak új, utángyártott vagy gyárilag felújított rendszerre vagy alkatrészre történő kicserélésére. Abban az esetben, ha az Acer a jótállás keretében
végzett javítás során gyárilag felújított rendszert vagy alkatrészt használ fel, ezek teljesítményének és jellemző vonásainak meg kell egyeznie az újonnan megvásárolt termék
teljesítményével és jellemző vonásaival.Ettől függetlenül ők azt mondták hogy biztosan újat kaptam, sehol sem jelezték hogy ez egy gyártó által felújított alkatrész és azért ennek az utolsó mondatába bele lehet kötni szerintem, mert egy 5600+ órát ment HDD (max hőmérséklet az élettartam alatt: 48C°), jellemző vonásai nem igazán egyeznek meg az újonnan vásároltéval.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 1tb M.2 9100 Pro ÚJ, 5év gari, számla
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest