- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
hdsentinel #3808 üzenetére
köszönöm a részletes válaszokat
Amit látsz, ugyanis NEM a hibák száma. Ezért is a neve az attribútumnak Raw read error RATE (azaz hiba-arány) nem pedig error COUNT (azaz hiba számláló).
utólag már én is észrevettem, hogy a legrosszabb értékkel csak arányosan mozog
Éppen most vizsgáljuk, hogy más attribútumokkal együtt adhat-e okot aggodalomra, de jelenleg ez az érték nem jelent problémát.
ott is meg van adva egy küszöb, így azt gondolnám, ha már nagyon magas az error rate, akkor azért gond van
A rövid önteszt / részletes önteszt jellemzője, hogy a gyártó állítja össze
így már minden tiszta, azt hittem, hogy ez ti implementáltátok
Ez ugyanis nem a program sajátossága, ez egy standard hibaüzenet, ha a gyártói tesztprogrammal nézed, valószínű az is ugyanezt adja majd vissza.
pont ez volt az első gondolatom, meg fogom nézni a gyári programmal is
ha az azt mondja, hogy rossz, akkor szerintem ezzel már nyugodtan vihetem garanciáztatni (a vinyó összesen ment 5 napot, így azért elég idegesítő lenne, ha bele kellene nyugodnom, hogy ez ilyen)az olvasás teszt csak megmutatja a gyenge szektor helyét - és rávilágít, ha esetleg még további (jelenleg fel nem derített) hiba található.
lefuttattam, most már lett 4
A gyenge szektor javítására egyébként a Hard Disk Sentinel-ben a Lemez -> Felület teszt -> Lemez felületének újrainicializálása a legjobb megoldás
gondolom itt a "javítás" azt jelenti, hogy áthelyezi a szektort
ettől kicsit tartok, hogy visszaküldöm a vinyót, aztán visszakapom így "javítva"
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- QDA-A2MAR
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest