- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
aztán mivel?
hogy amoled kijelzője lesz, amiről tudjuk, hogy fujj meg szar, meg napfényben nem olvasható és hogy nem kell? vagy hogy ez a fos amoled kijelző nagyobb lesz a mostaninál? tudjuk, hogy fujj, almásoknak nem kell nagyobb, csak rontja a zélményt..?
előlapi kamerával?
mi az a nagy pofon? beleteszik neaggyisten a multitaskingot? és akkor mi lesz?
erre vered a melled? ne már..
olyan pofont fog adni mint az ipad? már készítem is a popcornt
észrevetted már, hogy az iphone 1 volt a legnagyobb durranás és azóta már igazából semmi új nem történt? hardver szinten tényleg semmi, os-ben meg pár olyan bekerült, ami más készülékeknél már 10 éve benne van..
ugyan ez lesz az új iphone-nal is, tisztára mint a nexus 1-gyel. egy up2date hardveres apple telefon lesz, ennyi. ahogy a nexus 1 is ugyanez.
csodák nincsenek. bár, ahogy te is, még vannak akik ilyeneket hisznek, csak épp a technikai fejlődést nem veszitek észre, a termék életgörbéket etc.. -
(An)Dante
őstag
Csak egy egyszerű példa: Fring vagy Skype megy a HÁTTÉRBEN és én közben böngészek, vagy könyvet olvasok. Ha valaki rámcsörög Skype-on (VoIP) beszélek vele.. Ez csak akkor megy, ha a Skype tud futni a háttérbe, ugyanis nem csak üzeneteket írhatnak az emberek.
Egy másik, számomra fontos dolog, hogy megszerkesztem a híreket Word-ben majd bemásolom a böngészőbe, ahol nem kicsit macerás, ha mindig le kell zárni a böngészőt és a szövegszerkesztőt. Amúgy a streaming zenelejátszás, vagy egy saját webrádió alkalmazás sem mehet böngészés vagy munka közben.
Teljesen butaság, hogy egy jól megírt alkalmazás szükségtelenné teszi a multitask funkciót, ez ugyanis azt feltételezné, hogy egy szövegszerkesztő akkor lenne jó, ha Skype klienssel és streaming szolgáltatással is rendelkezne, csak azért, hogy minden kívánságom kielégítse. Épp ellenkezőleg: egy jó alkalmazás arra fókuszál ami a feladata, mást nem tud, de azt jól! Ha zenét akarok a háttérben akkor ahhoz legyen jó zenelejátszó, a Skype-hoz legyen jó dedikált kliens és a streaming zenéhez is legyen egy másik jó megoldás, én pedig egyszerűen tudjak tajvani köztük mint pl. a webOS alsó sora segítségével..
-
Oliverda
titán
Ezt tőle kérdezd mert én max vágódeszkának vennék ilyet a konyhába de arra meg túl drága.
Amúgy nem ő az egyetlen aki azt gondolja hogy filmnézésre (is) qrvajó lehet.
"...aztán rájössz, hogy sokkal jobb videót nézni az öledben tartott iPaddal mint a százsok centis falitévével..."
No hiába, a marketing powwa az odabax.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest