- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
suraki
tag
válasz
Oliverda #220 üzenetére
Ha ezt a statisztikát mérvadónak tekintjük és nem számoltam félre valamit, akkor:
1775 ember 4%-a = 71 db iPad.
Joggal feltételezhetjük, hogy a világon legalább 10000-szer több emberhez eljutott az iPad híre, vagyis:
17 750 000 ember 4%-a = 710 000 db eladott iPad.
Ha ehhez a "jó kezdeményezés de kivárok" csoport 8%-ának a felét még hozzátesszük, mert mondjuk miután kipróbálták ők is a vásárlók sorába állnak, akkor:
1 420 000db eladott iPad-et jelentene rögtön az induláskor.
...már megint ezek a sötét fellegek.
Élve a tévedés jogával ennek legalább ötszörösét (7 millió vagy több) saccolom a megjelenést követő egy éven belüli eladott darabszámra.Természetesen rengeteg ponton bele lehet kötni egy ilyen kalkulációba, mint ahogy a linkelt táblázatra is lehet azt mondani, hogy erősen determinált a célközönsége által és közel sem biztos, hogy általánosítani lehet belőle.
-
válasz
Oliverda #165 üzenetére
Mintha hasonlót hallottam volna Tőled a kinetic scrolling kapcsán is
Ulkesh: Viszont egyben a WebOS remek példája annak, hogy meg lehet felhasználóbarát módon oldani a multitaszkot (az S60-as megoldás NEM az), valamint hogy kellő RAM-mal a lassulások elkerülhetők (lásd Pré Plus vs. 50 alkalmazás videó). Mivel a hardver a 3GS óta mindenféleképpen adott, itt se lesz probléma, ha egyszer bejön a hivatalos módszer.
-
<NewL>
addikt
válasz
Oliverda #165 üzenetére
varjuk mar ki a veget. iphoneon siman megoldottak jb-vel,az almanak nem nagy szam megcsinalni,ha megakarja megcsinalja ha nem akkor majd megcsinaljak maguknak a felhasznalok mint iphonenal.
neg sok ido van a megjelenesig akarmi lehet.
meg itt lesz a 4.0 iphoneon,remelem olyan pofont fog adni ,h csak pislog mindenki -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Oliverda #158 üzenetére
hazamegyek, megküldöm a format c-t, és felteszem a dos 6.22-t. biztos jól fog hasítani a quadon, mert nincs benne multitask
(#157) Ulkesh apple megreformálja a világot? mert ha igen, gyanítom te vagy a magyarbeli ügynökük
saját magadat tudom csak idézni: az [apple termék]-nak/nek nincsenek hibái, csak kisebb hiányosságai
-
válasz
Oliverda #151 üzenetére
Szerintem találóbb a Bobcat traktor, egy John Deere traktor és villanyautó
Nem akarom túlragozni, remélem átmegy magyarázat nélkül is. -
ezek
tag
válasz
Oliverda #129 üzenetére
Mondtam én olyat, hogy kifogja váltani a tv-t?
Azt mondtam, hogy adott esetben kényelmesebb lehet, mint laptopon..., de ha nem érted mire gondolok mindegy is.
Értem én azt, hogy van egyfajta elképzelésed a dologról, de kipróbáltad már? Volt a kezedben? Akkor addig akár meg is hagyhatnád a lehetőségét annak, hogy nem feltétlenül van igazad.Amúgy nálam biztosan kiváltaná a tv-t, mert azt nem nézek
-
ezek
tag
válasz
Oliverda #123 üzenetére
A konklúziód valóban nem metszi az én konklúzióm tengelyét
'1. Mitől lenne szabadabb az ember mozgástere? Főleg egy alig 10 colos kijelzőn.'
Egyrészt mert az újaiddal manipulálod a tartalmat közvetítő eszköz nélkül, ez szerintem közelebb hozza az internetet (szerintem, szerintem szerintem), másrészt a szabadságot a használata alatt értettem:
Nem kell ölben tartanod egy 1,5-2 kilós laptopot, nem kell az asztalon lévő laptop irányába meredned...
2. Yutube videókat gond nélkül viszi. A többi valóban kompromisszum, de ha ráállt az ember akkor működhet remekül...
3. Nem, nyomtatott könyveket forgatok, de kifogom próbálni.
4. Fantázia kérdése... iPhone-ra is vannak egész jó megoldások, pedig ott tényleg nem az ideális a kijelző mérete.
5. Van, de az a többi feladatot nem feltétlenül tudja ellátni, ezért kell átgondolnia mindenkinek, hogy mire tudja használni a vásárlás előtt.
-
válasz
Oliverda #123 üzenetére
1) A külvilágra gondolt, nem az eszközön belülre. Azért egy átlag laptopnál könnyebben mozgatsz egy félkilós táblát.
2) Ezzel nagyon durván leírtad, hogy fogalmad sincs az iPhone-ról. Gratula. Youtube videókhoz nem kell Flash, és a legelső iPhone is le tudja őket játszani, meg böngészni is - sőt azok még letölteni is tudnak a megfelelő eszközzel. Persze utána már közelebb kerülsz a valósághoz: a külső eszközökkel nyilván gond van (bár ott az a Camera Connection Kit, ki tudja, mire lesz majd összegészében elég). Ezzel várjunk még.
3) Én igen (kettőn is, össz. tucatnál több könyvet), de azért ezt most nem kommentálnám.
4) Szerintem sem életképes a családi társasjáték.
Inkább válaszolj majd az én kérdésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest