- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
"az iphone 1 volt a legnagyobb durranás és azóta már igazából semmi új nem történt? hardver szinten tényleg semmi, os-ben meg pár olyan bekerült, ami más készülékeknél már 10 éve benne van.."
Azt hiszem hogy tegnap erősen alábecsültem a topik várható hozzászólásainak számát.
-
-
Oliverda
titán
válasz
Mr.Csizmás #156 üzenetére
Na de ez már olyan jó hogy multitasking-ra sincs szüksége. Sőt szerintem ez a vágódeszka fogja bebizonyítani a világnak, hogy a multitasking valójában egy teljesen felesleges fícsőr amire semmi szükség sincsen.
-
Oliverda
titán
válasz
asadasad22 #140 üzenetére
"ha valaszthatnek egy X6 vagy N97 (jelenlegi aran) es egy ipad kozott"
Ez kb. olyan mintha egy BMW egy Audi meg egy John Deere traktor között kellene választanod.
Integra: Itt mindenki hülye és egysíkú, csak az egyik oldalt ismeri. Nem igaz hogy nem érted meg.
-
Oliverda
titán
Nem, de ilyet én sem mondtam.
Lehet hogy kényelmesebb de cserébe jelentősen redukálódik a vizuális élmény a kis megjelenítő miatt.
Nem próbáltam de a konkrét specifikációk alapján már elég jól lehet következtetni bizonyos dolgokra.
"Akkor addig akár meg is hagyhatnád a lehetőségét annak, hogy nem feltétlenül van igazad."
Felületesen olvastál.
"...de szerintem ez messze nem olyan jó ezekre a célokra."
Én csak a saját szuverén véleményemet írtam le.
"Amúgy nálam biztosan kiváltaná a tv-t, mert azt nem nézek"
A fenti kontextusban a TV mint olyan a filmnézés eszközére próbált utalni.
-
Oliverda
titán
Ezt tőle kérdezd mert én max vágódeszkának vennék ilyet a konyhába de arra meg túl drága.
Amúgy nem ő az egyetlen aki azt gondolja hogy filmnézésre (is) qrvajó lehet.
"...aztán rájössz, hogy sokkal jobb videót nézni az öledben tartott iPaddal mint a százsok centis falitévével..."
No hiába, a marketing powwa az odabax.
-
Oliverda
titán
1. Én elég könnyen mozgatom az ~1.2 kilós ultravékony notebook-ot is amihez már olcsóbban hozzá lehet jutni mint a legolcsóbb iPad-hoz. Ja, és nem utolsósorban a megjelenítője (is) nagyobb.
2. Hogy is jön ide a szifon? Youtube videókhoz nem kell Flash ha van rá valami valami keretprogramod. Amennyiben böngészővel nézed akkor kell. Na de most nem az a lényeg hanem amit utána írtam. Inkább azzal kötözködj ha tudsz.
"Inkább válaszolj majd az én kérdésemre."
Nem szeretném összeOFFolni a topikot. Ezt meghagyom másoknak.
-
Oliverda
titán
Elképzelni én is el tudok elég sok dolgot csak néha az elképzelés és a valóság tengelye nem metszi egymást.
1. Mitől lenne szabadabb az ember mozgástere? Főleg egy alig 10 colos kijelzőn.
2. Amiért szerintem alkalmatlan YouTube videókon felül (bár a flash támogatás hányában még erre sem jó) bármilyen teljes képernyős videóanyag lejátszására: baromi kis kijelző, külső meghajtó csatlakoztathatóságának hiánya. Most erre persze kapásból rá lehet vágni hogy majd jól letöltöm az apple store-ból akármelyik filmet de az egyrészt idő másrészt pénz. Harmadrészt ha már van otthon x darab eredeti DVD vagy ne adj isten Blu-Ray filmem, akkor hagy tudjam már őket megnézni 2 percen belül ha éppen arra szottyan kedvem. Ja, és akkor már nem egyedül akarom nézni mert mondjuk más is kíváncsi rá. Egy ekkora kijelzőn ez utóbbi szinte lehetetlen.
3. Olvastál már eBook-ot speciálisan arra kitalált eszközzel?
4. A 20 cm×15 cm méretű kijelzőn én max. egy sakkot tudok elképzelni vagy valami hasonló két személyes egyszerűbb játékot de egy családi társasjátékot már semmiképpen sem.
5. Fényképekre oké, arra tényleg jó lehet de arra meg vannak jóval olcsóbb eszközök.
Tehát átjött hogy mit látsz vagy mit szeretnél ebbe bele látni, de szerintem ez messze nem olyan jó ezekre a célokra.
A konklúzióm tehát az, hogy ez mindenre jó de igazából semmire sem az. Nesze semmi fogd meg jól mézes-mázos marketingbe csomagolva ami máris sokakat magával ragadott. Az alapötlet nem rossz de a kivitelezés az bizony jó indulattal is haloványka.
-
Oliverda
titán
válasz
Mr.Csizmás #106 üzenetére
Arról én nem tehetek hogy van aki nem tudja elfogadni a tényeket.
Legalább az ár/teljesítménye jó lenne na de az is csapnivaló szvsz.
-
Oliverda
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest