- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ulkesh
őstag
válasz
Dare2Live #102 üzenetére
"Akkor meg csak nekem nemjó, nem akarok 25*19es 700grammos akármit magammal cipelni olvasáshoz, annál nem kicsit hordozhatobb egy ebook."
Ennél kisebb eszköz nem alkalmas kényelmes olvasásra (próbáltam).
Ez felel meg nagyjából egy normál könyvoldal fizikai méretének."Egy elit ebook androiddal is max 250$."
A Kindle DX 10 egész dollárral olcsóbb, mint az iPad.
Esetleg linkelhetnél Android-os e-book olvasót ha tudsz, de ne tudjon kevesebbet, mint az iPad (IPS, LED-es kijelző, 1024x768, 10 óra üzemidő videólejátszás esetén, legalább 16 GB háttértár, gyors processzor, gyors alkalmazások /sikítófrászt kapok a Mobipocket majd egy perces indulásán netbook-on/) és legyen olcsóbb.
Viccen és kötekedésen kívül érdekelne ilyen. -
Ulkesh
őstag
válasz
Dare2Live #88 üzenetére
" Sztem uilyen fontos a multitask képesség az USB port hiánya a….."
A multitask mindig előjön. Mire használnád egy elsősorban e-book olvasó készüléken?
Eddig egyetlen értelmes kifogást hallottam, hogy nem lehet Skype-on beszélgetni vele, miközben böngészel. Mást per pillanat nem tudok elképzelni, hogy igényem volna rá, vagy életszerű felhasználásnál szükséges volna."azért egy nyomtatót had dugjak már rá"
Még iPhone-al is gond nélkül tudok nyomtatni (Wifi-s nyomtatóval), de ha annyira kell az USB, akkor pár dollárért megveszed a toldót és ott a host képes USB csatlakozásod. Nekem speciel semmire nem kell, így nem is akarok ezért többet fizetni.
-
<NewL>
addikt
válasz
Dare2Live #88 üzenetére
ott van az asztali géped vagy laptopod miért nem arra dugod?
azért mert jön ez,nem kell eladni már a gépet laptopot telefont lecserélni egy 1xxx Nokiára. ez egy multimédiás családbarát kütyü
Ulkesh : nem gondoltam ,hogy arra posztra is válaszolsz.
engem már kiidegel az ilyen. tiszta szívből utálja a márkát de azért jön a topikjába mocskolódni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest