- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #205 üzenetére
"minden kínai kacatnak külön ellenfelet tervez az apple?"
Amazon Kindle DX, mint kínai vacak. Értem.
Ennyit a kicsit is hozzáértő megnyilvánulásokról -
sien
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #205 üzenetére
ez a boszorkányüldözés amit műveltek rosszabb mint ulkesh rajongása. ő legalább nem csak csapkod össze vissza hanem ha elfogultan is, de legalább érvel.
ez a "nemtud flasht=szarósdisemmiresejó vacak" dolog kissé gyermeteg, és ezzel az egy frázissal teleflameltetek 200 hozzászólást. gratulálok hozzá.itt van egy jó árú média lejátszó, ami miatt most az msi és társai kénytelen átgondolni az internettáblájuk árazását, gyönyörűen és gördülékenyen kezelhető, filmet nézni, olvasni, otthon szervező feladatokra használni,fotókat nézegetni, netezni (ójaj flash meg java nélkül), egyszerűbb logikai, gyermek játékokat játszani tökéletes. ez egy kiegészítő eszköz. és az üzemideje több mint kielégítő. nem hiszem el hogy emellett a flashen tudtok pörögni. ugyan olyan vakon toljátok az igét mint ulkesh, csak a másik oldalról.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Mr.Csizmás #194 üzenetére
Én most járok magánba Mac-et tanulni. Én imádom! Ezerszer jobban tetszik mint a win, pedig eddig csak azt használtam 3.1 óta. Azért nem kis időt dolgoztam winnel és csak a mostanira (win7) tudom azt mondani, hogy ez már valami.
Nem volt jobbklikk?? Meglep. Nem ctrl+klikk? A mostanin én úgy használom (3 éves macbook) hogy két ujjal érintem meg a touchpadet. -
bmwk1200s
őstag
válasz
Mr.Csizmás #189 üzenetére
Miért nem próbálod ki, hmmmm?
Nem kell félni, nem fog fájni! -
bmwk1200s
őstag
válasz
Mr.Csizmás #187 üzenetére
De miért hagynám meg másnak? Ugyan ugyan! Hisz annyira szeretik az idetévedt emberek szétflémelni az apple-ös topicokat. Én is ember vagyok, ha hiszed, ha nem és elszakadt már nálam is a türelem cérnája. Elegem volt, hogy bármelyik apple-ös topicot megnyitom, akkor idióták vitáját kell olvasnom. Inkább lesüllyedek hozzátok és én is részt veszek benne, addig sem unatkozom!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Mr.Csizmás #183 üzenetére
Aláírásban csak egy cucc van kitéve és nem cuccok!
Köszönöm a dicséretet. Végre valaki méltat!Látom nem vágod a lényeget!
-
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #159 üzenetére
"hazamegyek, megküldöm a format c-t, és felteszem a dos 6.22-t. biztos jól fog hasítani a quadon, mert nincs benne multitask"
A quad-ot akksiról használod gondolom egy fél kilós tableten, 10"-os kijelzővel, amit általában egy feladatra használ egy időben az ember, mivel nem munkaeszköz.
-
Oliverda
titán
válasz
Mr.Csizmás #156 üzenetére
Na de ez már olyan jó hogy multitasking-ra sincs szüksége. Sőt szerintem ez a vágódeszka fogja bebizonyítani a világnak, hogy a multitasking valójában egy teljesen felesleges fícsőr amire semmi szükség sincsen.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #156 üzenetére
"bezzeg az öcsém ötezer forintos telefonjában simán be tudták építeni az FM-et, pedig"
Ha a rádió a létező legfontosabb feature számodra egy mobil esetén, akkor semmi gond, hisz megvan, hogy mit kell venned
"és az nem válasz a multitask hiányára, hogy megjegyzi, mit gépelsz, elmenti, meg stb. jön egy crash, és ugrik az operatív ram tartalma?"
Mint mondtam nem árt a platform ismerete ahhoz, hogy érdemben tudj vitatkozni.
Az aktuális állapotot elmenti a háttértárolóra, nem a memóriába, szóval akár több restart, kikapcsolás és hónapok múlva is ott folytatja, ahol abbahagytad és mivel gyors a programok indítása, gyakorlatilag semmi különbség nincs aközött, hogy taszkot váltasz, vagy, hogy ráböksz az ikonjára. -
Oliverda
titán
válasz
Mr.Csizmás #106 üzenetére
Arról én nem tehetek hogy van aki nem tudja elfogadni a tényeket.
Legalább az ár/teljesítménye jó lenne na de az is csapnivaló szvsz.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #99 üzenetére
"netezés....lehet retrózni"
3 éve használok iPhone-t de eddig különösebben nem érintett, hogy nem tud flash-t.
"hogyan lehet ipad kompatibilis honlapokat csinálni "
Az itthoni nagyobb híroldalak zömének már van iPhone-os változata, szóval ez nem lesz probléma
--
A reklámhadjárat már el is kezdődött, lásd Grammy díjátadó
-
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #95 üzenetére
a neve se azt sugallja ennek ,hogy csak és kizárólag könyvet olvass rajta.
a könyvolvasók képernyői alkalmasak netezésre,képnézetegésre,videónézésre?stb stb amire ez ott van a toppon! -
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #83 üzenetére
Nem az oldal a lényeg, hanem a cikk amit lefordított.
Egy vélemény olyantól aki már próbálta az eszközt. Én valójában ezekre a véleményekre adok, a képen láttam és fikázom stílusú megnyilvánulások eléggé viccesek számomra (az iPhone-nál is ez volt, sőt én is ezt tettem amikor megjelent, aztán enyhén fejreállította a mobilpiacot és engem is maradéktalanul meggyőzött). -
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #83 üzenetére
miért olyan oldalt linkeljen ahol a flash az internet lényege és a cikkírók meg a fórumozók ezért utálják a padot? meg olyanokat akiknek minden vágya ,hogy padon etessék a jószágokat
-
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #79 üzenetére
"mint anno a kamerás mobiloknál, egyes gyártók még külön cam seriest jelentettek be."
Óvatosan a kamerás mobilok emlegetésével, előbb nézd meg, hogy melyik mobilról töltik fel a legtöbb képet a Flickr-re
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #67 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mennyien csinálnak 3G képes masinát, hanem hogy a vásárlóközönség közül hányan használják ki.
Ulkesh 80-90%-ában nem hiszek (bár hozzáteszem: Magyarországon simán lehet, hogy a telefonon mobilinternetezők több, mint fele szifonos), de az tény, hogy a szifon tulajok körében nagyobbnak tűnik az arány a mobilnetezésre, mint más mobilnetképes gépek tulajai esetén.
(#68) DaveNo1: Na az már logikusnak hangzik
-
DaveNo1
veterán
válasz
Mr.Csizmás #67 üzenetére
Ulkesh rosszul fogalmazott..a mobilinternetnek kb 15%át teszi ki (van a világon vagy 500millió 3g előfizetés), de a 3G-s internetforgalomnak tényleg 80-90%-a a szifonon keresztül zajlik. Más kérdés, hogy az iPad nem mobil és nem is 3,5 inches kijelzője van ami alkalmatlan normális flash tartalom megjelenítésére..
-
Inarus
addikt
válasz
Mr.Csizmás #64 üzenetére
+ (#63) Ulkesh: Linkeljetek már légyszi a százalékos kijelentésekre vonatkozó kimutatásokat. (Komolyan érdekel és nem csak kötözködni akarok...
)
-
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #46 üzenetére
nincs mobilnetem mégis tele van játékokkal az iPhoneom. wifin leszedem és kész,ha elmegyek ószuszkára ott is tudok ezekkel a csoffadt játékokkal játszani
de tényleg,felrakod az iTunest,csinálsz egy accot,free games - annyi ezekhez a flash játékokhoz hasonlót dob ki ,hogy nem győzöl válogatni. nemhiába lépték már túl a 100K-t az AppStoreban. rémsok ilyen barom játék vanIntegra : attól nem félek,mert csak(!) iPhoneon játszok
-
tikshow
addikt
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
utóbbi igaz, de az baromi nagy adatforgalmat csinál(jó itt jöhetsz azzal, mert az appstore nem? nem, ha nem telefonon keresztül szeded le), ami elég nagy gond, hiába kapod meg az iphone-t legkissebb 500 megás csomagba, 1-2 nap játék után volt nincs kb, de am kiváncsi lennék, hogy mennyi az adatforgalma(wifi nélkül!) egy átlagos flash képes telefonnak
-
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
és erre a kikopizott részre már a fórumokon tízezerszer válaszoltak így, én is leírom akkor
az AppStoreban ezekből a gagyó játékokból 10 perc alatt százat találni ingyen. és még internet sem kell hozzá,hogy játszakegyébként gratulálni szeretnék azoknak a juzereknek akik ilyen baromságokon lovagolnak,hogy a netes kecskét meg tudja etetni
(Farmvill vagy mi a csöcs
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest