Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz asadasad22 #214 üzenetére
igen linked tökéletesen elmondja. [link]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
flash egy dolog. java is egy dolog. multitask hiánya is egy dolog. usb hiánya is egy dolog.azhogy ez csak egy 9.7"itouch is egy dolog.
de így összeadva ez túl sok dolog. Legalább egy herélt MacOSt raktak volna bele.
De oké mi elfogultak vagyunk. De amikor a beszeljukmac + másik Apple fan honlapon ahol mást se olvasni, hogy Apple az isten is kételyekkel fogadják akkor az mi? Ők is elfogultak? Akkor ki is az elfogult,
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
"Ennél kisebb eszköz nem alkalmas kényelmes olvasásra (próbáltam).
Ez felel meg nagyjából egy normál könyvoldal fizikai méretének."Most pont Máraikat olvasok. Könyv mérete: 19*12.5cm. Írott szöveg átmérője 16cm = 6.3" Leemeltem még 10könyvet polcról azok is ezt a méretet képviselik. Persze van 33cm = 13"as manualom is.
Ennyit talán a "nem alkalmas olvasásra", meg a "normál könyvoldal"ról.Másik meg ez a ne tudjon kevesebbet és IPS. Elfogadom neked TFTről kényelmes az olvasás. Nekem nem. Pedig nem rossz monitoron próbálkozok....
Oliverda: ez a topik sem áll majd meg 500+ hsz. alatt. Aminek persze a 90%át egyazon tag gyártja majd.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
jahogy szerinted ez elsősorban egy ebook. Akkor meg csak nekem nemjó, nem akarok 25*19es 700grammos akármit magammal cipelni olvasáshoz, annál nem kicsit hordozhatobb egy ebook. Meg az 500$ is k*sok egy elsősorban ebookért. Egy elit ebook androiddal is max 250$.
-
Dare2Live
félisten
A Flash csak egy dolog. Sztem uilyen fontos a multitask képesség az USB port hiánya a.....
azért egy nyomtatót had dugjak már rá, de sorolhatnék 1001 dolgot.Ez egy 9.7"os ipod Touch. Biztos sokat eladnak belőle grat az apple marketingeseinek.
-
Dare2Live
félisten
azért ez nagyon helyfüggő, erre fele pl mindenki Opera Minizik.
integra: apple sok mindent lenyomott a fanok torkán ezt is le fogja. Lesz helyette saját Hulu a bevételek meg onnan az Apple zsebébe csorognak. Mért ne tenné meg ha megteheti?
-
Dare2Live
félisten
válasz asadasad22 #58 üzenetére
ezen felül is lehet sorlolni. pl
sztem pont az van amit írnak. Flash elvesz Aplletól. Apple saját Hulut... akar. övé a platform megteheti?
A jövő TVje pedig a "hulu"... óriási profit van/lesz ebben is.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Napelem
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk