Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
snake1977 #27767 üzenetére
Ez az SoC van a Nexus4-ben is, ott is melegedett.
Akkor a legjobb amikor megy a telón a torrent, közben meg ki van kötve HDMI-n a tévére filmet nézni.
Ehhez a tápnak is be kell dugva lenni.
Na ilyenkor aztán majd' átégeti az asztalt
A képernyő is teljesen átmelegszik ilyenkor.
Mondjuk gond még nem volt nekem ebből, de azt hozzá kell tenni hogy nekem ZL-em van, ennek nem ragasztott üveg a háta. -
Scooter86101
tag
válasz
snake1977 #27637 üzenetére
Szia, ezt még hagyjad
de hogy a hangszórón is halk ...
már megpróbáltam soundforge-al növelni a hangerőt pl egy beeep beeep mp3 fájlnak , de reménytelen , ez a hangszóró amivel a z van ellátva nem recseg ropog vizet nem ért, sajna ennyire képes .. szégyelje el magát ! nem azt mondom hogy mint spongyabob olyan ébresztő kell nekem, de b.nőm pl telefonjára ami egy ace 3 tuti felébredek, kb 5 mp alatt. hangosabb jóval hangosabb, szundi funkció soha életemben nem volt, nem díjaztam sosem ezt az 5 perc ráadás alvást olyankor
... csak ám ő nem minden éjszaka van itt
am az sms írás meg ilyenek ezeken tényleg lehet segíteni másik programmal én pl erre a textra-t használom ... az hogy headset-tel nem olyan hangos a zene ez meg úgymond "luxus" NEM mint az elkéséssel a munkahelyről ami ám következményekkel sajna jár.. egy ilyen kategóriás telefonnál pedig ha ilyet kell vennem akkor hát hová is tegyem ezen telefont (3310)
.. az is mellékes hogy olvastam is róla hogy a gyári ébresztőprogram van mikor gondol egyet és "kihagy" .. pff háááát nem tudom
én sajna de ki kell mondanom , kifejezetten sajnálom hogy EZT a telefont választottam és (részletezem) még mindig ! GARI nélkül .. habár "ki milyen virágot szakít, olyat szagul"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest