- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
toxicdog21 #24978 üzenetére
Biztos, hogy innen fogja valaki megvenni, hogy két Z-je legyen...
(#24980) luimapeiz: Én úgy tudom, hogy addig nem vehetsz újat, amíg az előfizetésre kötött hűségidő le nem jár.
Az S4, Z témához: Mivel eléggé hasonló a két telefon, szerintem itt inkább az a döntő, hogy a Samsung vagy a Sony megoldása tetszik jobban(desing, kijelző, szoftver, funkciók).
-
Pityi77
tag
válasz
toxicdog21 #24960 üzenetére
70000 irányárért felteszek, minimum 60000-ért eladó. Kevesebbért nem érdemes, ha az akksi idő miatt akarod, max 5000ft-ért veszel egy tokos töltő. 80000ft alatt nem kapsz jobbat, bár attól függ milyen garanciát van. Amikor rám jön, hogy lecserélem akkor teszek fel egy másik romot, és elmúlik.
-
thebencus90
csendes tag
válasz
toxicdog21 #21095 üzenetére
Igen youtube-on van külömbség a 4k és 1080p között ugyanis a yt elégé tömöríti a videót és 4k-s videó esetén kissebb a tömörítési bitráta mint 1080p-n, és kevesebb a blokkosodás.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Én full HD-s monitoron már nem látok különbséget 1080p és 4k között.
-
törölt tag
válasz
A részletgazdagabb kép (egy bizonyos határig) természetesen jobb, még akkor is, ha a pontok jelentős részét már nem élesen, „csak” homályosabban látjuk.
-
törölt tag
válasz
toxicdog21 #21091 üzenetére
Egy kis fizika a 4K-s felvételekhez:
0,64 mm = 8*0,08 (25 centiméterről élesen megkülönböztethető színes pontok távolsága)
0,0573 mm = 110/192 (Xperia Z pontok távolsága)
Könnyen belátható, hogy átlagosnál jobb látási képesség és optimális körülmények mellett nem érzékelhető már az 1920 színes pont sem.
Átlagos látási képesség mellett már fekete-fehér képen se lehet élesen megkülönbözetni a pontokat egy ilyen „kicsi” RETINA képernyőn.
Szakirodalom:
Az emberi szem felbontóképessége egészséges emberek és normál fényviszonyok esetén – az éleslátást biztosító látógödöri látásra vonatkozóan – 1 ívperc (1’, ami az 1 fok hatvanad része) körüli érték. Az átlagosnál sokkal jobb látású embereknél, valamint igen jó fényviszonyok között ez az érték elérheti a 0,5 ívprcet is. Szemünk két egymáshoz közeli fekete pontot vagy vonalat akkor képes egymástól elkülönülten látni, ha köztük 1 ívpercnyi távolság van. Az ívpercben meghatározott felbontóképesség előnye, hogy független a nézés távolságától. A szem felbontóképessége a tisztánlátás távolságában, vagyis kb. 25 cm-nél körülbelül 0,08 mm. 1 méter távolságból már csak két 0,3 mm-re levő pontot tud egymástól a szemünk megkülönböztetni. 10 méterről ez az érték 3 mm. A szem színfelbontása sokkal rosszabb, mint fekete-fehér felbontása. A színes képpontokra vonatkozóan a felbontóképesség mindössze 8-10 ívperc. A retina szélén a látásélesség jelentősen romlik, az 1 szögperc helyett elérheti az 1 szögfokot.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
toxicdog21 #21091 üzenetére
Nah az új walkman appal 4.4 alatt nem akad a zene már használhatóbb lett, viszont vicces hogy cwm-ből se elérhető az sd kártya ha zip-et akarok felflashelni.
-
burgatshow
veterán
válasz
toxicdog21 #21066 üzenetére
Egyébként én csak azt nem értem, hogy ez hogy a jó életbe van kihatással a GPS-re? Mert mióta beállítottam ezeket amiket a cikk említett, egyrészt a Google Play Services is kb 3-5%-ot zabál, nem fűt a telefon, nem merül az akku és a GPS is tök jól funkcionál...
-
pit stop
addikt
válasz
Az érdekes, hogy 4.3 alatt is összeakadtak már. Valamit nagyon nem egyeztettek
-
törölt tag
válasz
Mi is rájöttünk már erre a megoldásra.
"Settings > Google (accounts) > Ads > Tick the box for Opt out of interest-based ads and also disable back up of your data by going to Settings > Backup & reset (Personal) > uncheck the box for “Back up my data”."Én is kikapcsoltam a backup-ot meg a google now, azóta lett jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest