Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #1044 üzenetére
1,5 talán 2 nap. (A 2 óra netezés mellé 2 óra képernyő használat tartozik, ami eléggé fogyasztja az energiát.) Viszont páran épp most bizakodunk, hogy az új android főverzió, amelyikre éppen most frissülnek a készülékek, jelentős előrelépést hoz üzemidő terén. Jelenleg pontosan 2 óra képernyő idővel 71%-os töltöttséget ír az enyém (az új androiddal), az eddigiekhez képest igen alacsony készenléti fogyasztás mellett.
-
cynu
tag
válasz
Dr. 444Hertz #939 üzenetére
Nekem a vodánál még októberben MH410c-t adtak, és szerencsémre a dobozban volt az UCH10-es gyorstöltő is. Amit viszont többen nem kaptak meg a visszajelzések alapján.
-
daniel909
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #865 üzenetére
Ennyi erővel sose vegyél telefont mindig jon az új.
Másrészt ezzel a telefonnal nincs alapvető probléma. A melegedés az egyetlen dolog ugye de az minden 810 procis telefonra igaz.
Nekem egyébként továbbá sincs bajom ezzel. A sima z is melegedett sokszor, lehet h emiatt en nekem mar fel se tűnik. -
isti215
tag
válasz
Dr. 444Hertz #865 üzenetére
Úgyan így vagyok vele
.Bár z5-nél már van ilyen hőelvezető cső de ettől függetlenül is melegszik eléggé.
(egyébként tegnap szereltem egy z3-ast és már abba is van hőelveztő cső szóval ezt nem a z5-nél hozták be.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nulláról újratervezett Xperia helyett fontos és üdvözölendő friss tulajdonságokkal érkezett meg a Sony legújabb 5,2 hüvelykes versenyzője, amely mutatósabb, mint valaha.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest