Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #1044 üzenetére
1,5 talán 2 nap. (A 2 óra netezés mellé 2 óra képernyő használat tartozik, ami eléggé fogyasztja az energiát.) Viszont páran épp most bizakodunk, hogy az új android főverzió, amelyikre éppen most frissülnek a készülékek, jelentős előrelépést hoz üzemidő terén. Jelenleg pontosan 2 óra képernyő idővel 71%-os töltöttséget ír az enyém (az új androiddal), az eddigiekhez képest igen alacsony készenléti fogyasztás mellett.
-
cynu
tag
válasz Dr. 444Hertz #939 üzenetére
Nekem a vodánál még októberben MH410c-t adtak, és szerencsémre a dobozban volt az UCH10-es gyorstöltő is. Amit viszont többen nem kaptak meg a visszajelzések alapján.
-
daniel909
addikt
válasz Dr. 444Hertz #865 üzenetére
Ennyi erővel sose vegyél telefont mindig jon az új.
Másrészt ezzel a telefonnal nincs alapvető probléma. A melegedés az egyetlen dolog ugye de az minden 810 procis telefonra igaz.
Nekem egyébként továbbá sincs bajom ezzel. A sima z is melegedett sokszor, lehet h emiatt en nekem mar fel se tűnik.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
isti215
tag
válasz Dr. 444Hertz #865 üzenetére
Úgyan így vagyok vele .Bár z5-nél már van ilyen hőelvezető cső de ettől függetlenül is melegszik eléggé.
(egyébként tegnap szereltem egy z3-ast és már abba is van hőelveztő cső szóval ezt nem a z5-nél hozták be.)
[ Szerkesztve ]
Asztalos István Telefon számom:06301743895
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest