Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
- Macrodroid
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Nagyon elcseszi ezt a sony. Ne nekem kelljen buzerálni a telefont, hogy legyen rajta mm.
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Htc m8 már 6.0-án szaladgál
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Igazad van. Olyan akadások vannak a E+-on hogy a hajam kihullik
Nagyon gáz, de az aksija király
Viszont továbbra is a z5 a nyerő. Annyi telefont próbáltam, használtam. Ez az egy ami csak az aksiban szenved, de a töltő csodákra képes. Viszont 4 pálinka után csodásan írok és szeretem a telefont
Kukkolom a telefont, UK modellem van
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Már egyik gyártónak sincs érdekében, hogy jó telefont csináljon. Mert mindenki az új frissítéstől várja a csodát. Folyamatosan dobják ki az új telefonokat. Olyan rég csinálnak telefonokat (az összes nagy név) de folyamatosan vagy fos rendszer, szar kamera, trágya memória kezeléssel ki merik adni a telefonokat. Szerintem mindre ráférne egy nagyon nagy csőd közeli élmény, hátha segít.....
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Sajnos az új frissítéssel is nagyon gyenge az aku. Nagyon kár hogy pont azzal baltázzák el, amiben jók voltak
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Jött egy frissítés a telefonra. Nem néztem mekkora, kicsit tölteni kell előtte. Meghát szeretem a meglepetéseket (független telefon UK )
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
Szerintem ha valaki felteszi a kérdést , hogy mi a véleményünk ... Kutya kötelességünk elmondani az igazat. Számomra az a kettő a Samsung sarkalatos pontja. Szoftver és aku. Ezek igaz vádak, viszont a forró telefon és szar kamera a Sonyra nézve felfújt marhaság.
s24U+15p
-
spawn21
veterán
válasz MultiDoodad #379 üzenetére
Nagyon érdekes. Mert nekem van s6-om, melegszik. Ha ugyan annyira terhelem a két telefont nem lesz forróbb a Sony. De ezen ideje lenne túl lépni. Olvass kicsit utána. Terhelésre mindent meg lehet izzasztani
s24U+15p
-
spawn21
veterán
válasz Emilchen #360 üzenetére
Ez azért van kérlek szépen , mert sokan félnek . Melegszik e, szar e a kamera. Lagos e a rendszer......
Tessék : kamera mint mar írtam korábban , top kategória . (Tudni kell használni )
Rendszer, gördülékeny egyetlen húg van amit szemet szúr . A task manager, miután kitörölöd az appokat kell pár mp (2 kb) mire észhez tér
Aku átlagos , nem rossz . De nem is kiemelkedő
Ujjlenyomat olvasó elég jó .
Nem fogja leégetni a kezed, sem az ujjad. Terheléssnél melegszik, kb annyira mint az S6 vagy mint az összes droidRemelem tudtam segíteni
Más: Carephone Warehousban vettem , ott nem járt füles mellé. Nem mindenhol kapni hozzá
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
válasz kbadam83 #237 üzenetére
Így van.
Ezt le akartam írni én is. Nem melegszik, jobban bírja mint az s6 pl.
Aksiban ez valami óriási. Nem tudom hogy bírtam az s6-al. Kijelző nagyon szép. Nem melegszik. Nagyon sebes...
Egy hiba van eddig.. Amikor kilövöm a háttérben futó alkalmazásokat, akkor kb 3-4 mp mire kilép onnan.
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Synology NAS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.