-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
Úgy döntöttem meghirdetem a telefont! Aki akar független Z3C-t keressen fel! Bővebb leírás a hirdetésemben!
-
Sly Bp.
addikt
Sziasztok! Mit érhet egy 1 hónapos fehér Z3C? Full doboz 2 év gari elöl hátul fólia.... minden ami kell! Köszi
-
Sly Bp.
addikt
Xperia Service Menu így nem kell kódokkal bíbelődni!
-
Sly Bp.
addikt
Az lenne a kérdésem hozzátok hogy hol tudom kikapcsolni az alsó sor (vissza, home, összes program) gombjait hogy ne rezegjen? Köszi
-
Sly Bp.
addikt
Tegnap teszteltem a telefon ütés állóságát! Kb 150 cm-ről buckázott lefelé párszor koppant műanyagon majd a betont szeretgette meg (egyszer sarka aztán természetesen képernyő). A szürke keret nagyon jól bírta hibátlan állapotban maradt. A kijelző körüli fehér műanyag keret már nem vizsgázott ilyen jól, ahol ütés érte ő lepattant így pár lepattanás lett a telefonon de a kijelzőt védte! Na és a kijelző.... Ha nincs rajta baromi vastag 3 ezres fólia ez tuti meghal, két helyen kapott (szerintem pici kavics) és olyan mint ha a fólia "behorpadt" volna mert körülötte azonnal fel is jött így jött rá egy új. Ha nem lassítja lefelé semmi az esést biztos vagyok benne hogy súlyos károk érik a telefont, főleg a kijelzőt és a hátlapot! Azt hogy mennyire ütés álló ezek alapján azt mindenki vonja le maga (nem esett darabokra az tény, mivel nem szétszedhető)! Tok ajánlott rá úgy vélem csak rontja számomra a telefon kinézetét és a méreteit ezért nálam marad csupaszon!
-
Sly Bp.
addikt
DK32-es dock jó a telefonhoz szerintetek? Mert a gyár nem ilyet hozzá! Nem teszi tönkre a mágnest vagy az aksit? Köszi
-
Sly Bp.
addikt
Arról van valami információ hogy T-Mobile-os Z3C-re mikor jön meg az 5.0-a? T-s de független a telefonom! Köszi
-
Sly Bp.
addikt
WestEnd-be elő és hátlapi fólia felrakással együtt 3.000 Ft Super Phone GSM-be!
-
Sly Bp.
addikt
Hol kapok pesten elő és hátlapi fóliát a készülékre? Ahol van raktáron és nem csak írják!
-
Sly Bp.
addikt
Ki lehet venni azt ha e-mail-em hogy ne világítson a LED? De lássam hogy jött az állapotsávon!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
heidrich #752 üzenetére
Nekünk van a családba 5S
nekem fizikai méret számított telefonvásárlásnál! De iPhone-os nem akartam lenni! Előfizetéssel amivel én vettem havi 100 Ft különbség van a két telefon között!
iPhone Next M Aranytárskártya 2 Év Z3C
Amúgy újra BB Z10 kellett volna de a 4G-s de sajnos nem kapható már a T-nél!
Ez a méret ami nekem szóba jöhet más meg nem volt
így maradt a Z3 meg meggyőzött a papírformával meg most a tapasztalatokkal is
-
Sly Bp.
addikt
Kíváncsi leszek hogyan fog fogyni a Z3 Compact mert az Apple iPhone 5S ára ugyan ennyi lett a T-nél! Nagy ellenfél mert azonos a méretük és egyik sem egy buta telefon!
-
Sly Bp.
addikt
4K videót készít a készülék de 4K-t le is játszik? Mert nem UHD a kijelző!
-
Sly Bp.
addikt
Van szerviz menü program Xperia-ra így nem kell a kóddal bajlódni! Nagyon tuti!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
heidrich #660 üzenetére
Nekem ez mindennapos volt BB Z10-en! Túl vékony a zsebed, megoldás a tok vagy hogy ne kijelzővel a lábad felé tedd be! Ezerszer telefonáltam a zsebemből töröltem kontaktot fényképeztem és minden egyéb amit elképzelhetetlen azt megcsinálta a Z10 ezért cseréltem le! Ott is a gomb nélküli nyitás volt az ok, de a tetején a gomb minden cipőkötésnél benyomódott így kikapcsolt a telefon! Tedd be hogy csak gombbal lehet nyitni és nem hiszem hogy baj lenne!
-
Sly Bp.
addikt
Valaki írja meg PLS hogy hol kapcsolhatom ki a kijelző rezgést meg a hangokat mert sehol nem lelem
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
Tudtok olyan Magyar oldalt ahol lehet hozzá gyári dockolót és márkás fóliát kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest