- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
szbxvr #21503 üzenetére
Nem lesz Z3C. Két évig volt a kezeim között, nagyon szerettem. Feleséget nem cserélek, de ennyi idő sok egy technikai kapcsolatra
Az is tény, hogy alternatíva az konvergál a 0-hoz, pedig rajta vagyok a mobilkommunikációs hírközlés ütőerén (Most is a Meizu kiadott egy 5,5 és egy 5,7-es készüléket, vazz...
). A méret és a kamera mellett még az akksi ami fontos nekem. A Sony pedig lépett szerintem egy nagyot előre az X szériával ami a kamerát illeti, remélem nem lesz késő.
(#21519) lamazonia: ez azért elég durva húzás a Sony-tól. Anyagilag is egy merész húzás és az XC renoméjának is szerintem árt egy kicsit, hogy csak így szórják, szerintem. Másfelől persze a Sony-nak meg jót tesz, hogy nem kibujkálni próbál a felelősség alól hanem ilyen elegánsan oldja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest