Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz MC Pite #15299 üzenetére

    Fényerő: azért érdekes, amit mondasz, mert az AMOLED-ek fő tulajdonságai ezek (lehet, hogy voltak, a legfrissebb generáció sokat javított a negatívumokon):

    +: király fekete -> főleg sötétebb képeknél jobb energiahatékonyság, kontraszt
    -: túlszaturáltság (kalibrálható), és az összességében gynegébb fényerő miatt gyengébb láthatóság napfényben!

    Gyorsteszt: igaz, nem mai darab, de az AMOLED-es Motorola Razr i-m masszívan halványabb képet mutat a Z3C-nél max fényerőn, ami szembántóan világos. (Persze a tükröződést teljesen áttetsző, tükörsima üvegfólia mellett nem is várom jobbra, de ebben a tekintetben nem is nagyon tudok jobbat más készüléknél sem).
    Természetesen ez akkor igaz, ha kikapcsolod az adaptív fényerőt, nagyságrendekkel ütősebb a fényerő ugyanúgy maxra húzott csúszka mellett!
    Színhelyesség: Nekem is a zöldet kellett feljebb tolni - további korrekció: Kcal-modul (Wajk be is építette a SLIM-be).

    Üzemidő: bocs, de ha ennyi energiát tolsz a panaszkodásba, akkor hatékonyabban kijössz, ha ezt az energiát a teló rootolására és a bloatcsonkolt SLIM felrakására fordítod :).
    Készenléti idő: estétől reggelig volt már (pl. ma), hogy 0%, de max. 2-3%.
    Böngészés: ha csak böngészek, wifin, akkor 11-12 óra biztos, hogy megvan (10%-ot esett 1h10perc böngészéssel ma).
    Akkuintenzív játék: 4,5-5 óra.
    Ami nálam biztos, hogy nem ennyire jó: telefonálás (igaz 2G, de a 3G kevesebbet fogyasztana??). Többet fogyaszt valamivel, mint a képernyő ugyanannyi idő alatt! A másik nagy fogyasztási tényező: 3G mobilnet.
    Egy gyors recept:
    0. bár volt, aki pont szidta, nekem nagyon jól megy a Stamina 1. fokozat (és ugyanott állítható vmi teljesítmény visszafogás, ami semmilyen érezhető romlást nem hoz, de valszeg nekem segít az üzemidőben), Stamina óra ON
    1. Root -> Wajk: SLIM-ROM,
    2. Xposed&Amplify + Greenify: ésszel
    3. GPS: mindig OFF (csak trackinghez, Maps-hez ON), 3G: OFF (csak, ha épp szükséges (nincs Wifi), és addig ON), Wifi: maradhat ON, főleg, ha nem mászkálsz, de Location: OFF, én ezt is manuálisan állítom.
    A GSMArena tesztje közeli eredményt valszeg tudnék hozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák