- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
válasz
FireFox1996 #10904 üzenetére
Megnézem thx
@dekrer zipes telepítő merrefelé van? -
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #10904 üzenetére
Van zipes telepítő is. Azt egyszerűbb de ha nem jó kézzel kell átírni a fájlt a telefonon.
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #10898 üzenetére
Melanoma is hardcore user, csak z3-ma van
Így a root alap.
-
Melafoto
senior tag
válasz
FireFox1996 #10898 üzenetére
Pre-rooted ROM van rajta
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #10885 üzenetére
Most éjjel jött ki a megoldás. Ezzel teljesen jól működik. Nincs bootlop. Minden működik vele amit eddig használtam.
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #10876 üzenetére
5. Van
6. Van -
Peti N95
aktív tag
válasz
FireFox1996 #9118 üzenetére
Oda hogy mész be?
-
tsimon995
csendes tag
válasz
FireFox1996 #9097 üzenetére
igen igazad volt köszönöm a segitséget szuper az új rendszer
-
tsimon995
csendes tag
válasz
FireFox1996 #9090 üzenetére
Letöröltem és felraktam újra bejelöltem azt a kettőt amit mondtál plusz a 2 z2 drivert de akkor se jó pedig win7 és 8.1en is megpróbáltam mindent a leirás szerint csináltam de valahogy nem jó...
Most le töltöm újra máshonnan az 5.0.2öt letörlök újra mindent újra felrakom mindenre ügyelni fogok.... -
kisbancsa
senior tag
válasz
FireFox1996 #9043 üzenetére
hát nem azért, de nálam a 4.4ben igencsak volt olyan hogy hiába koppintottam rá le se sz*rta.. ( Még mielőtt bele kötnél, igen ugyan azon a ponton koppintottam rá 2x...)
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #9042 üzenetére
Szerinted nem tudom, hogy kell?
De mondom ez az egész használhatatlan úgy. Úgy pontozol mintha valami kezdő lennék és nem tudnék semmit.
ERipley: Flashtoolal felrakod az tiszta telepítés kb pár perc az egész.
-
w333
félisten
válasz
FireFox1996 #8607 üzenetére
Ha azt nézzük akkor igen ...
-
w333
félisten
válasz
FireFox1996 #8603 üzenetére
Persze ... én nem is ezt mondtam (én is adtam már így el telefont) és semmi nem volt belőle, ugyan úgy fizettem tovább a már több mint 8 éves előfizetésemet, én csak azt mondtam hogy bármi közbe jöhet isten őriz baleset, vagy anyagi gondok, külföldre utazás, stb. és ilyenkor már ugye nincs ki fizesse tovább az előfizut, persze ilyen biztos hogy nem fog lenni csak ugye ha pl. egy ismeretlen arctól vásárolsz ez ugye benne van a pakliban
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #8597 üzenetére
Csak azért, írtam kitiltást ne kapj érte.
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #8594 üzenetére
Az semmit sem ér..
Hirdetni meg itt amúgy sem lehet. Szabályellenes.
-
BalaG
aktív tag
válasz
FireFox1996 #8592 üzenetére
Szép és jó de gondolom előfizetésre lett vásárolva...
-
w333
félisten
válasz
FireFox1996 #8489 üzenetére
Az - az érintőképernyő érzékelői
-
válasz
FireFox1996 #8078 üzenetére
akkor te is tudtad volna rögtön e helyett, mint mackosajt
-
Indian74
senior tag
válasz
FireFox1996 #8070 üzenetére
Tényleg,így igaz változik az értéke,ha be van dugva,és nyomogatom,ezek szerint minden rendben vele,és kösz a válaszodat.
-
BalaG
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7877 üzenetére
Értem akkor csak én vagy ok vele így
Viszont!
Ma sikerült megvennem és felis tette nekem Igorij kolléga az általa árusitott fóliát!
Nagyon jó és még hátulra is ajánlott egy gumiszerű karc elnyelős fóliát amit szintén megvettem tőle és fel is tette!
Jolnézki a teló és mostmár biztonságba vanaz elő-hátlapom
oldalra kell valamit kitalálnom illetve ismét dokkolo probléma merült fel mivel vastag az üveg fólia és hátra is került egy fólia, igymár nemtudom beletenni normálisan mert szorul a másik betéttel meg lötyög...egyszó mint száz kezd a f**om tele lenni a ge**is dokkolóval lehet el adom és mágnes töltö lesz belőle!
-
Neeko
tag
válasz
FireFox1996 #7851 üzenetére
Rootolni nem szeretném...Főleg hogy reggel még semmi baja nem volt
-
Cranberries
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7840 üzenetére
Nem kínálja fel a lehetőséget. 3 opció van: kapcsolat küldése, kapcsolat törlése és elhelyezés kezdőképernyőn.
-
bacsoakos
csendes tag
válasz
FireFox1996 #7836 üzenetére
Nekem ezer egy-két száz forintos utangyartott van es az is 35%al tolti
-
plesotamas
tag
válasz
FireFox1996 #7832 üzenetére
De ha az ár mellett ott a free shipping akkor gondolom nem csak az országon belül igaz?
-
plesotamas
tag
válasz
FireFox1996 #7829 üzenetére
Ezért linkeltem elsőnek amazonról, mert ott csak 7.99 usd postával ami szerintem nem rossz ár.
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #7828 üzenetére
és a a gond, hogy egyik helyen több mint 9ezer, másik helyen meg majdnem 5ezer ft. Ennyit nem ér ez a tok
-
evooo
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7771 üzenetére
Köszönöm
-
Almagg
csendes tag
válasz
FireFox1996 #7623 üzenetére
Hali,
Ezt az Xposed programot honnan töltötted le?
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #7652 üzenetére
16% még marad, azért, mert 7% túltöltés volt
-
BalaG
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7635 üzenetére
Jó persze de elég ha kijelzőt meg hátlapot védi.-
Kell egy vékony tok és már kész is a teljes védelem.
...csak nem találtam még meg azt a ultra vékony tokot ami jo a dokkolomhoz -
kimista
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7626 üzenetére
igen, csak h mekkorák a gombok. Jó kicsik, nincs olyan érzésed tőle mintha nagyobb lenne a teló?
-
kimista
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7617 üzenetére
mutasd már, h milyen úgy
-
BalaG
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7623 üzenetére
Lehet ! nem értek a lovakhoz
de pl csomo felesleges dolog van benne ami helyett pl ezt megoldhatták volna de mind1 -
BalaG
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7621 üzenetére
Érthető persze de szerintem max 10 percel többet kellett volna a fejlesztőknek ott ülni és 3 parancssorral többet beírni, hogy ezt lehessen modositani.
pl a beállításokba a nézetnél vagy témánál vagy stb -
BalaG
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7617 üzenetére
Jo hát rootolásal még anyám is modosítható
...de gondolom a kolléga és én se szeretnénk belenyulni ugy kéne valami megoldás -
somag
tag
válasz
FireFox1996 #7454 üzenetére
14 w23
-
kimista
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7568 üzenetére
Remek! De ahogy olvasom, ez csak arra való, hogy megnézzük h zárt-e a rendszer. Például nyitott fülekkel ugye nem változik az érték, de bezárt fülekkel igen. Mivan akkor, ha beázott előzőleg, mondjuk nyitott fülek miatt, amik most bezárva azt mutatják az app szerint, h minden oké?
-
válasz
FireFox1996 #7550 üzenetére
Ugyan nem kábel, csak csatlakozó, de erős a mágnese és nagyon jó (tokkal is):
Magnector X2 -
rone003
tag
válasz
FireFox1996 #7542 üzenetére
Engem érdekelne az ajánlatod. Budapesten át tudom venni!
-
plesotamas
tag
válasz
FireFox1996 #7533 üzenetére
Nekem gyári töltőadapterrel és ezzel a kábellel 39% tölt egy óra alatt.
Amikor még én vettem olcsóbb volt. -
CS_D
senior tag
válasz
FireFox1996 #7536 üzenetére
Gyári Sony mágneses kábel nincsen. Azok is utángyártott kínai cuccok, csak kicsit jobb minőségűek és rányomtatják a Sony logót. A legtöbb ebayes oldal, ami "gyári" Sony kábelt árul, kitakarja a márkanevet a dobozon és a kábelen is a hirdetésben.
Én párszáz forintosat vettem, annak elég erős a mágnese, csak az érintkező rész kicsit béna, de ettől függetlenül egész jól tölt.
-
KZP
őstag
válasz
FireFox1996 #7536 üzenetére
Nekem Z1 compact-om van. Én is először itthon akartam venni mágneses kábelt, de kicsit el vannak szállva az árak. Megrendeltem ebay-ről, pár nap alatt ideért (EU-ból) és tökéletesen tölti a készüléket. A mágnese lehetne kicsit erősebb, de más baj nincs vele. Ha nem mozgatja az ember töltés közben, akkor biztosan tölt.
-
Tomtotom
senior tag
válasz
Balee árul normális mágneses kábelt, az nem 15%-ot tölt óránként. Kb 3 óra alatt 0-ról 100%-ra tölti a telót a gyári adapterrel. Nekem az első gagyi kábelem töltött ilyen szarul. Ezek a világítós és egyébb kábelek mind kuka, ezt tapasztalatból mondom sajnos...
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Rendben, kikapcsolva még jobb, de ha az utángyártott dokkolón és a mágneses kábelen is ugyanezt az értéket produkálja, akkor két lehetősége van. Első vagy a töltő fej k*ki, aminek kisebb a valószínűsége vagy az utángyártott packages.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7531 üzenetére
Ami jó z1C-hez az jó Z2-höz is. Rendben tehát a töltő fej feltételezhetőleg 1.5A-es kimenettel rendelkezik. Mivel többen feltételezték és én is, hogy lehet valamilyen program fut a háttérben, ami jobban szívja az akksit, ezért tedd át Ultra Stamina módba, ekkor garantáltan csak a legalapvetőbb programok fognak futni és úgy nézd meg, hogy mennyit tölt egy óra alatt. Ha ezzel megvagy már többet tudunk.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7513 üzenetére
Ez még nem olyan biztos. Az első kérdésem az lenne, hogy gyári töltőfejet használsz 1.5A-es kimenettel?
-
jk_spaceman
csendes tag
válasz
FireFox1996 #7520 üzenetére
Rendben, köszi a segítséget.
Még egy kérdésem lenne. Tempered glass-t itthon hol érdemes venni hozzá?
-
gti16v
őstag
válasz
FireFox1996 #7499 üzenetére
-
jk_spaceman
csendes tag
válasz
FireFox1996 #7515 üzenetére
A képernyő fogyaszt a leginkább, illetve tegnap játszottam a Real Racing 3-mal egy kicsit és az megevett 15%-ot. Ma 1 óra körül néztem 100%-os akksi és bekapcsolt stamina mód mellett hogy a stamina widget 1 nap 2 óra hátralévő üzemidőt írt. Ezzel van igazán a problémám, hogy miért csak ennyit ír 100%-nál.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Szia!
Nálam a gyári Sony mágneses kábellel óránként 2A-rel tölt, így kiszámítható, hogy a 3200mAh akkumulátorom kb. 100 perc alatt feltöltődik, így úgy gondolom, hogy a 15% óránként nagyon harmat. -
mackosajt
addikt
válasz
Tavaly nyáron kicsit más árak voltak, és az enyém kínából jött. Direkt nem a gyárit vettem, mert abba tokkal együtt hogy rakom bele?
-
mackosajt
addikt
válasz
FireFox1996 #7496 üzenetére
Enyém se gyári. Kínai. Tizedébe került, de asszonykám Z3C-je is szépen töltődik rajta.
-
mackosajt
addikt
válasz
FireFox1996 #7493 üzenetére
Elsőre is így értettem.
Amúgy állandóan lassan tölt neked, vagy nem mindig?
Nincs véletlen valami a háttérben, ami zabálja a gépet töltés közben? -
mackosajt
addikt
válasz
FireFox1996 #7490 üzenetére
Akkor értsd jól, hogy a gyári töltőfej van bedugva a dokkolóba, és normális tempóban, nem 15%-ot óránként, hanem 30-40% felett tölt óránként.
-
Helltak
őstag
válasz
FireFox1996 #7490 üzenetére
Nekem mágneses átalakítóm volt, azzal kb 4-4,5 óra volt a max töltés, gyári dokkolóval max 4 óra.
-
mackosajt
addikt
válasz
FireFox1996 #7487 üzenetére
Nekem a kínai dokkoló rendesen tölt.
-
darvinya
titán
válasz
FireFox1996 #7481 üzenetére
FB messeger kedvessége.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7481 üzenetére
Nekem nincs.
Nagyon érdekelne, hogy miért nem lehet fàjlokat küldeni, fogadni Wifi Direct-el!
-
BalaG
aktív tag
válasz
Nekem: D6503 14W23
-
rone003
tag
válasz
14w16. Ez érdekes észre se vettem. Van hibás széria amúgy ?
-
medvetalp78
tag
válasz
FireFox1996 #7438 üzenetére
Ki van próbálva. !! Wifi,Gsm,Gps,stb..
-
spawn21
veterán
válasz
FireFox1996 #7412 üzenetére
Csak a hátuljára tettem fel
-
XuChi
addikt
válasz
FireFox1996 #7391 üzenetére
De a telefon wifi-je képes egyáltalán 150-300mbps-re?
-
bojan
tag
válasz
FireFox1996 #7385 üzenetére
nem használok tokot, túl szép hozzá
meg igazából úgy vettem a telefont, hogy amíg el nem romlik használni akarom, ha meg elromlik akkor már úgyis eladhatatlan lesz
de eddig elég jól bírja. kicsit több mint fél éve van meg, farmer zsebben van hordva, és piciny unokahúgomnak hála volt már elhajintva is párszorés ehhez képest 1-2 mikro karc keletkezett rajta a kereten.
-
bojan
tag
válasz
FireFox1996 #7383 üzenetére
Köszi.
Egyet sikerült találnom ahol volt kép a hátsóról. Remélem tényleg gyorsan megjön, meg jobb minőségű lesz mint amit előzőleg sikerült rendelnem mert asszem az csak papíron volt 9H. Kb szana széjjel repedt már 1 hét után bárminemű behatás nélkül, míg az elől lévő Nilkinen több hónap alatt egy karc sincs
-
bojan
tag
válasz
FireFox1996 #7381 üzenetére
ha találsz nekem egy ilyet üveg hátlapra, ami UK-ből lesz ugyanígy shippelve, akkor azt megoszthatod velem
közben keresem én is -
Helltak
őstag
válasz
FireFox1996 #7367 üzenetére
Igen, megnéztem, bár a rendszer írhatóságát nem ellenőriztem. Lehet újra csinálom akkor majd az egészet .. Jó pap, holtig tanul
Kár, hogy a 4.4.2 downgrade-hez, kell a full wipe :/ -
Helltak
őstag
válasz
FireFox1996 #7365 üzenetére
Igen, ezért se értem.. Este tűnt fel amikor az xposed-t akartam telepíteni.. Nincs sok kedvem újra rakni a telefont, de lehet az lesz..
-
gti16v
őstag
válasz
FireFox1996 #7302 üzenetére
Állítólag a gsm homeban van olyan tok aminek nincs eltakarva a dokkoló része.
-
válasz
FireFox1996 #7320 üzenetére
Jól meg nézted? Mert ki próbáltam. A kamera megy, De csak a szoftveres gombbal, és a videó is készíti a felvételt csak sajnos nem menti le.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7310 üzenetére
Melyik akku figyelőt javaslod erre a célra?
-
toto0569
addikt
válasz
FireFox1996 #7302 üzenetére
Én nem írtam sehol,hogy az takarja...Azt írtam,hogy én ilyet használok...
-
toto0569
addikt
válasz
FireFox1996 #7294 üzenetére
A 6972 hsz. -ben az 1-es link.
-
espista
senior tag
válasz
FireFox1996 #7277 üzenetére
Nekem olyan tokom van, amin csak a mágneses rész szabad. Minden más fedett, de flippes.
-
toto0569
addikt
válasz
FireFox1996 #7292 üzenetére
7008 hsz. Ott találod azt amilyet én használok. 0.3mm vastag a műanyag tok.
-
toto0569
addikt
válasz
FireFox1996 #7280 üzenetére
-
gti16v
őstag
válasz
most nézem,ez pontosabban
,ez egy komplett védelem csomag...
-
gti16v
őstag
válasz
huhh basszus ez tetszik,olyan MADMAX-es :-) mennyi lehet minjá megkeresem :-)
-
gti16v
őstag
válasz
FireFox1996 #7269 üzenetére
én egy szikével,kifogom vágni az egyiket tesztként
-
Lirion
addikt
válasz
FireFox1996 #7277 üzenetére
Azt értem, hogy te miért akarod a mágneses csatit használni, azt nem értem, miért olyan fontos, hogy az usb ajtó takarva legyen, ha úgyse használnád.
-
west76
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7274 üzenetére
Viszont ezzel szabad a dokkoló csati legalább...
-
Lirion
addikt
válasz
Nem teljesen értem a logikádat, miért gondolod, hogy túl sok olyan tokot fogsz találni, ami az usb csatit letakarja, mikor az emberek nagy része azon keresztül dugja gépre illetve tölti a telefont?
Illetve miért kell neked annyira, hogy azt is takarja a tok?
-
west76
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7272 üzenetére
Azt nézted, amit linkeltem vagyis beillesztettem?
-
west76
aktív tag
válasz
nem néztem, de a sony nem adott ki hozzá olyan tokot, amivel a mágneses töltőt lehet használni? Csak abból gondolom, hogy a gyári dokkolóhoz van tokkal használható betét.
Nameg is találtam
http://www.sonymobilshop.hu/products/Xperia_Z2_D6503/37710
Bocs telóról vagyok.
Bár... Most nézem, hogy ez az usb nyílást sem takarja...
-
szagabor
tag
válasz
FireFox1996 #7259 üzenetére
Tudom azért rendeltem üveget is.
-
trialboy
tag
válasz
FireFox1996 #7240 üzenetére
Hibátlan a gyári szoftver csak kívàncsiskodok egy kicsit
-
szagabor
tag
válasz
FireFox1996 #7236 üzenetére
Nekem pont ugyanez volt a szempont én ILYET rendeltem. még vagy 2-3 hét mire megjön.
trialboy 7239
5.0 februárban lessz.
Én eXistenZ 4.0.0 használom már régóta tökéletesen megfelelő. ( most hogy rákerestem láttam tegnaptól van frissítés már töltöm is)
Hogy miért nem jó a gyári? -
gti16v
őstag
válasz
FireFox1996 #7236 üzenetére
ha látsz ilyet, akkor publikáld :-)
-
törölt tag
válasz
FireFox1996 #7228 üzenetére
Online rendelés akcióban -30% volt rá.
-
TTommi
aktív tag
válasz
FireFox1996 #7221 üzenetére
Hali! Az IP58 azt jelenti, hogy pont a porral szemben nem tökéletes. Az IP skálán az első szám (1-6 ig) a porral, a második szám (1-8 ig )az édesvízzel szembeni rezisztencia fokát jelzi.
Nehéz választás, mert a Z2 és a Z3 tudásban nem nagyon tér el. A Z3 kijelzője jobb, akku üzemideje jobb, a processzor (ugyanaz mint a Z2 ben) magasabb frekvencián megy, amitől elvileg gyorsabb
Desigene tekintetében a Z2 szerintem jobb és tény, hogy a gyári MDR-NC31 es füles nagyon jó, ami nincs a Z3 hoz.
Én a Z2-t venném, már csak azért is, mert működésben, napi használatban nem fogsz nagy különbséget tapasztalni, viszont az ár és a füles sokkal jobb, mint a Z3-nál. Ha a compakt kapegóriát szeretnéd, akkor egyértelműen a Z3C. -
törölt tag
válasz
FireFox1996 #7221 üzenetére
Én is hetek óta ezen gyötröm magam.
Galaxy S4-ről indultam, aztán mikor a kezembevettem a Z2-öt azóta az S4 nem játszik. Én is a Z2 felé hajlok, ahogy olvasgattam a külföldi teszeket, összehasonlításokat a Z2 jobb képeket és videókat lő, bár lehet az én szemem ezeket észre sem veszi hacsak külön nem hívják fel rá a figyelmem.
Ami még a Z2 felé terel az a füles.
-
bghistvan
senior tag
válasz
FireFox1996 #7197 üzenetére
Szia! nem működik mert nincsenek alapértékek beállítva, ilyenkor mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest