- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
akkor pontosítom a 6. pontot: instabilon működik. Van akinél bootloop-ot okoz, van akinél többszörös kísérlet után működik... (Nálam meg a telefon el sem indult
)
De! Nem minden modul működik még vele(vagyis legalább amit használtma KK-on)
Hol van a call recording a LP-on? -
FireFox1996
őstag
Ne kapkodjatok!
1 hét után visszatettem a jó bevált KK-ot, mert:
1) [link]
2) multi user mód még sem olyan tökéletes: engedélyeztem a guest usert, és alapból majdnem mindent lát a főuser profiljából (pl. képeket...)
3) Nincs Restricted profile mód, amivel tudom megosztani, hogy milyen appokat használhat
4) Nehézkes váltás az useerek között... (KK-nál ott a lock screen-on, csak rá kell bökni. LP-nál meg le kell húzni értesítősévot, és ráböksz az userekre, aztán user kiválasztás...
5) Call recording-ot nem találtam LP-on.
6) Xposed hiánya...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, hogy miért raktam vissza a KK-ot. -
FireFox1996
őstag
válasz
tsimon995 #9089 üzenetére
Driver talapítésnél bejelöltétek a Flashmode + Fastboot Drivers opciót is, a Z2-n kívül?
Ha igen, telepítés után Flashtool elindítása nélkül kössétek össze a telót a pc-vel (teló kikapcsolva, hangerő le gombot tartva lenyomni + usb kábellel összekötni őket...)
Ha ez megvan, és felismeri a PC a telót, csak akkor jöhet a flash-elés! -
FireFox1996
őstag
aki meri, vállalja, akkor kap egy nem rossz ajánlatot, 22 hónap gari, és a telefont tavaly novemberben jött ki a gyártósorról... Ha körbe néztek, nem most regisztráltam magamat itt. Innen a PH fórumokból páran személyesen már találkoztak velem (nem az adás-vétel ügyben), és lehet körbe kérdezni
-
FireFox1996
őstag
Kivettem a hirdetést. A jövőben tartózkodj a fórumon hirdetéstől!
Köszönöm
[ Módosította: stevve ]
-
FireFox1996
őstag
-
FireFox1996
őstag
válasz
Peti N95 #8113 üzenetére
Legkonyebben így lehet megjegyezni:
*#*#SERVICE#*#*
és nem a számokat kell megjegyezned
Csak a SERVICE szót, meg a *# charaktereket
*#*# az elején, akkor a SERVICE szó végén ugyanaz van, csak fordítva sorrenddel: Tehát *#*#-val nyitod a sort, akkor #*#*-val zárod a sort
Vagy *-val vagy #-val kell nyitni a sort... -
FireFox1996
őstag
válasz
Indian74 #8068 üzenetére
szerintem nincs "jó" érték! telefontól függően hogy mennyi az értéke... A teszt lényege, hogy hogyan változik az értéke, amikor be vannak dugva a csatik, és amikor nincsenek bedugva...
Tehát ha bedugva, és nyomogatod elől/hátlapot, akkor változni-a kéne az értékének. Ha nyitva vannak az ajtók, akkor az értéke nem változik (vagy nagyon minimálisan) Ha bedugva + nyomogatod és nem változik az értéke, akkor baj van a telóddal... -
FireFox1996
őstag
válasz
Cranberries #7839 üzenetére
nem találod a gombot vagy hozzárendelted, de nem muxik?
Contact >> Set ringtone... -
FireFox1996
őstag
válasz
plesotamas #7833 üzenetére
Tedd a kosárba és vidd a fizetésig a vásárlást és látni fogod hogy szállítás kb annyi mint a tok.
-
FireFox1996
őstag
válasz
plesotamas #7831 üzenetére
Posta ugyanannyi, usd árfolyam kb 270...
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #7828 üzenetére
és a a gond, hogy egyik helyen több mint 9ezer, másik helyen meg majdnem 5ezer ft. Ennyit nem ér ez a tok
-
FireFox1996
őstag
válasz
plesotamas #7824 üzenetére
Millió köszönet! Én kérdeztem korábban
máris rendelek 1et.
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #7652 üzenetére
16% még marad, azért, mert 7% túltöltés volt
-
FireFox1996
őstag
nem értek egyet veled! Kívül állónak csak 5 percnek tűnik 1 probléma megoldása, de valóban lehet hogy több óra, vagy több nap. És lehet ezért nem megy ebbe az irányba a Sony... Erre majd ott a szabadúszó fejlesztők, ők majd megoldják, hogy legyen is vmi élményük
pl. Xposed-del ezeket tudod beállítani: ez csak 1 a sok-sok lehetőség közül.
Ami hasznos lehet még pl. a képek felbontását Sony lekorlátozza 8Mpx-ra (super Int. módnál), és ott akár 20Mpx-re is tudod beállítani... -
FireFox1996
őstag
válasz
Májkülnájt #7619 üzenetére
azért nem lehet gyáriként mindnekinek megfelel, mert mindneki más-másképpen akarja a telóját
pl. van akinek nagy ikon kéne, hogy jobban lássa, de van akinek elég a gyárinak a fele... -
FireFox1996
őstag
válasz
Tomtotom #7535 üzenetére
Köszi a tippet!
Nem szeretem az ilyen pofátlanul kereső kereskedőt
Pár napja írtam, hogy kintről szállítással együtt is csak 2400 ft-ba került egy gyári sony mágneses töltő (ilyen gyenge magyar árfolyam mellett), ő 3600 ft-ért árulja...
Már rendeltem egy gyárit kevesebb 2400 ft-ért -
FireFox1996
őstag
válasz
katona.jozsi #7532 üzenetére
majd otthon a hozzáadott töltőfejjel kipróbálom, és kikapcsolva állapotban.
Egy utángyárott dokkolón is így megy, 15% óránként -
FireFox1996
őstag
válasz
katona.jozsi #7530 üzenetére
Sony gyári töltőt használom, aminek a kimenete 1.5A (mint írtam is), csak ez a töltő a Z compathoz való.
-
FireFox1996
őstag
válasz
jk_spaceman #7525 üzenetére
Miért itthon 2-3szoros áron? Amikor uk-ból max 1 hét alatt érkezik? Www.ebay.hu
-
FireFox1996
őstag
válasz
jk_spaceman #7516 üzenetére
Ne érdekeljen téged ennyire hogy mit becsült... Várd meg a végét, hogy mennyit bír.... A becsült ertek5az elmúlt pár perc adatai alapján van....
-
FireFox1996
őstag
válasz
jk_spaceman #7514 üzenetére
előbb nézd meg, hogy mi fogyasszon ennyit!
-
FireFox1996
őstag
válasz
katona.jozsi #7512 üzenetére
akkor sz@r az utángyártott mágneses kábel
-
FireFox1996
őstag
Aki használja a mégneses töltőt, annak 1 óra alatt kb hány %-ot tölt fel? (nekem 15%)
-
FireFox1996
őstag
Nem tűnt fel senkinek, hogy a belső memória gyökérében tele van friendsDBLog nevű fájlokkal?
-
FireFox1996
őstag
Nektek mikor készült el a készüléketek?
Ezt úgy lehet tudni,hogy a micro sd kártya nyílásnál van olyan tartó, mint a SIM slot-nál, ki lehet húzni, és rajta lesz a model soron....
Nekem pl.: Model: D6503 14W46
Ez azt jelenti, hogy 2014.46-ik héten készült el, vagyis kb. 2014.nov.10-16 között -
FireFox1996
őstag
válasz
medvetalp78 #7437 üzenetére
E esetben nem zárható ki,hogy a lap jó...
-
FireFox1996
őstag
Miket beszélsz?
Múlthéten 1 ilyet rendeltem (előlap), 8-án, 9-én adták fel, és oda ovlt írva, hogy becsült érkezési idő jan.14-én. És ma 11kor megjött a csomag UK-ból, szállítással együtt 4,17 font volt.
Tetszik az üveglap. Nagyon jó látható a kijelző, aoznos fényerőn sokkal jobb ez az üveglap, mint a hagyományos védőfólia.
Viszont 1 vmi nem tetszik: vastagabb, mint a hagyomány, így a védőtok széle melé fogja. A hagyományos védőfólia alá kerülne a védőtok szélei alá, így befogna a fóliát, de üveg esetben nem -
FireFox1996
őstag
válasz
19_OsY_81 #7316 üzenetére
GSam Battery Monitor Pro.
Ment privátba.... -
FireFox1996
őstag
Ez a tok gyönyörűen néz ki
-
FireFox1996
őstag
Semmi nehéz logika nincs ebben.
2 lehetőséggel lehet tölteni a telódat: usbs, vagy mágneses. Ha usb-t választasz, akkor pár hónap után erő nélkül egy rázással kijönne az usb fedőlap.
És mivel van gyári mágneses töltő, így logikus, hogy legyen olyan tok is, ami csak a mágneses ajtót hagyja nyitva.
Eddig a legtöbb tok eltakarja a mágneses ajtót, és nyitva hagyja az usb-t -
FireFox1996
őstag
válasz
Peti N95 #7244 üzenetére
2-3 napja én is rendeltem mamut 1-be,2ik emeletre, feketét, mert oda volt kiirva hogy van készleten. Jöttem,és kiderult, hogy számhordozással így nem adhatja ki a készüléket. Mondtam ok,akkor töröljük a rendelést,és kérem a szamhordozast,és a készüléket. 5 perc alatt törölte is. De aztán kiderult hogy csak fehér van, fekete meg csak bemutató db. Kértem, hogy akkor a foldszinti üzletüket kérdezze meg (2ik emeletről). Először csak Email-ben megtette az ugyintezo, és közben számhordozási üggyel folytattuk. Időben nem jött a válasz, meg kértem, hogy inkább hívja fel őket, megtette,kiderült lent van fekete, lekuldtek egy embert hogy felhozza, így megkaptam én a készüléket,és most z2ről irok
Végig rámenős voltam, de az ugyintezo is korrekt voltkis fiatal, és helyes :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest