Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
Nem használom a gyári kamerát.Viszont a Camera FV-5 nagyon jó alkalmazás.Nagyon jól lehet paraméterezni.
A nagyon jó fotó az mindig a témától függ.Persze szeretni kell fényképezni is,eléggé türelem játék.
Egyébként köszi.
A lányom 5MPx -
Neeko
tag
Tomtotom is írta,hogy: " Az én telóm a feleségem elő fizujára lett véve, de sosem kérték a számát, de még csak a nevét sem. A gari papír kellett + a számla (vagy talán még a számla sem) . A szervizes procedúra az én nevemen ment. De papíron még csak nem is egy lakcímen vagyunk. Szerintem vidd be máshová, vagy egyenesen a Cordonhoz, azzal még időt is megtakaríthatsz
"
Szóval nem igazán tudom eldönteni,hogy most akkor kinek van igaza
-
Tomtotom
senior tag
Akkor jól átvágtak , mert az én telóm a feleségem előfizujára lett véve, de sosem kérték a számát, de még csak a nevét sem. A gari papír kellett + a számla (vagy talán még a számla sem) . A szervizes procedúra az én nevemen ment. De papíron még csak nem is egy lakcímen vagyunk. Szerintem vidd be máshová, vagy egyenesen a Cordonhoz, azzal még időt is megtakaríthatsz
Bár én már csak nagyon végső megoldásként adnám a kezükbe..... Bánom, hogy annak idején nem kötöttem rá biztosítást
-
Tomtotom
senior tag
Attól függ, mennyire lelkiismeretes szervizes kezébe kerül. Bár folyamatosan keresik az operátori munkakörbe az embereket. Valószínűleg én is tudnám javítani a telót, elég egy YouTube videót megnézni a szerelésről + egy kis kézügyesség. Csak hàt az alkatrész ára. De nem offolom tele a topikot
-
Tomtotom
senior tag
Arról már ne is beszéljünk...
Valószínűleg refresh készüléket kaptam. Idegen szám a telóban, itt-ott apró nyomódás a kereten, sd kártya felett hiànyzik egy 1 mm-es darab a kijelző széléből..
Amit persze az átvételnél a T megvilágításánál nem vettem észre + tényleg gyári fólia volt rajta, nem pedig a piros szélű szervizfólia. Most már ez van sajnos. Ja és a fogyasztó védelemtől, és az ügyvédtől sem riadnak meg. Egyedül T. B. Úr, akinek szentírás a szava, neki sírtam el a bánatom, és mikor kiment a cordont ellenőrizni, az Ő szavára cserélték. -
Biohazardxxx
tag
Köszi az infót
Kiváncsi vagyok elég erős lesz e a mágnes hozzá bár ennyi pénzért csodát nem várok
Följebb láttam ezt a tiszta dolgos telepítést és csak annyit fűznék hozzá hogy én ahogy megvettem a T-ból akkor rögtön frissítettem lolira és igy semmi gond nincs vele szépen fut minden nem fagy meg hasonlók. Talán annyi hogy töltésnél sokszor mintha megállna 99%-nál és ritkán írja ki hogy 100%...
-
dedehu
aktív tag
Próbáld meg ntfsel ha engedi. Bár exfaton elméletileg 512 terrabájt az ajánlott maximális elméltben meg 64 zettabájt a határ, szóval nem Tom.
Mielőtt nekiesel ntfsel próbáld meg total commanderrel felmásolni.Sejtem mi a baj. Ne médiaátvitel módban, hanem adattárolóban másold.
-
dedehu
aktív tag
A windows intéző formázójával újra kell formázni az sd kártyát (jobb egérgomb/formázás) válassz NTFS vagy exFAT fájlrendszert. Természetesen ezzel a folyamattal minden adad elveszik az sd kártyáról. Mentsd le amire szükséged van.
Javaslom a folyamathoz használj sd kártya olvasót, de telefonnal is meg tudod csinálni, ha a Beállítások/Xperia kapcsolat/ USB-Kapcsolat/Usb kapcsolódási mód menüpont alatt Médiaátvitel mód helyett a telefont Adattárolási módra állítod. -
bghistvan
senior tag
Akkor okés,megnyugodtam,nem csak nekem tart ennyi ideig,egyébként soha nem hagyom teljesen lemerülni,1%-tól már rakom töltőre.
50%-os fényerő és folyamatos LTE ,vagy wifi mellett megvan az 5ésfél 6 óra képernyő idő
Ez sztem nagyon jóóóó.
Anno még az elején féltem az usb csati takaró miatt hogy ki fog majd járni a helyéről randomba,de hálisten nem,pedig hozott a hajó kínából tartalék ajtócskákat,de remélem sokáig nem kell majd cserélnem
Neked lolli fut most rajta ,vagy kitkat? -
ZsyfKo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia