Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
trialboy #18622 üzenetére
Nem lehet kapni gyári akkumulátort, csak utángyártottat, bámilyen gyártó bármit hazudjon róla. A Sony szervízben SEM tudnak gyárit szerezni. Innentől kezdve csak az a kérdés, milyen dzsunkán hegesztették és milyen alapanyagból.
Egyszer csontra merítés, plusz pár ciklus megszakítás mentes teljes feltöltés kell neki. Ha utána ratyi, akkor ennyit tud. Illetve persze egy friss telepítés mindig segít a fogyasztáson.Junior11@ nekem a lányom által szarrá nyúzott aksi is tudott 4-4,5 órát, akár két nap uptime - mal. Úgy talán inkább 3,5 óra.
Aztán egyszercsak meghalt (remélem aksi és nem alaplap).
Nem kell foglalkozni alkalmazások kiírásaival, se pro, se kontra. -
holozis_HUN
addikt
válasz
trialboy #15439 üzenetére
Szerintem az van, hogy meleg helyről hidegre mentél hirtelen (ma hideg volt eléggé) és belül lecsapódott a pára. Megpróbálhatsz egy gariztatást, gondolom az indikátorok nem áztak el. Lehet ingyen meglesz
Cűrdonhoz vidd be, ők ha jól tudom vízállíra csinálják meg. Ő a hivatalos szervíz, ők gariztatnak, mindegy, hogy tmonilos vagy független, Sony teló Sony teló. Garanciapapír + számlát vidd és esetleg a teló dobozát az összes cuccal (töltő, kábel, füles, füleshez a szilikon harangok stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest