Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Tönkrement a telefonomban az akkumulátor. Felpúposodott és a hatsórészt felfeszítette. Vettem bele egy gyári új akkumulátort, kicseréltem, hátlapot visszaragasztottam, de továbbra is gyorsan merül. Lehet ez szoftveres hiba?
Köszi
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Megállt a Z2-ben az aksi. Melyik az a webshop ahonnan érdemes beszerezni az újat? (MOBILEHOME-ot találtam korrektnek)
Köszi.
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ma hozta a Posta a telefonomat a szervizből 2 hét után. Szerintem az alaplapon kívül mindent kicseréltek tisztességgel!
Viszont a gyári T szoftvert visszatették, úgyhogy kérdeznék mert már elfelejtettem, hogy melyik Central Europe szoftvert érdemes feltenni, hogy ne legyen tele T-s alkalmazásokkal a telefon?
Előre is köszönöm!
-
trialboy
tag
Sziasztok!
T-Mobilnál anno mennyi garancia volt a készülékre? 1 vagy 2 év?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ma reggel 5%-on feltettem tölteni a telefont. Másfél óra múlva azt vettem észre, hogy fekete a kijelző, felül pirosan világít a Led. Bekapcsolom, középen mutatja az aku logót 0%-al, illetve, hogy töltődik. Egész nap fent volt, de nem történt semmi se. Ötletek?
Voltak már vele gondok az elmúlt 2 hétben, kijelző pixelhiba, képernyő vibrálás, jack csatlakozó szar (csak a bal oldal szól) illetve az alsó hangszóró kontakt hibás...
Még van rajta 3 hónap garancia. Mikor megvettem akkor volt 1x vízben 1 percet, de az is lassan 2 éve volt. Soha semmi baja nem volt mostanáig...
Szerintetek gariba javítják, vagy elhajtanak vele? T-Mobilban vettem.
-
trialboy
tag
Max az utcára, de akkor is 25 fokos különbséget ki kell bírnia. És igen most nézem piros a kis kocka, idáig fel sem tűnt. Tuti nem kapott vizet mostanában. Max nedves kézzel megfogatam, de mostanában azt se. Tegnap meg biztos nem mikor történtek a dolgok.
-
trialboy
tag
válasz
holozis_HUN #15440 üzenetére
Nem kapott hősokkot, max ilyen 5 fok különbség lehet itthon, amit szerintem minden telefonnak illene kibírni...
Hol van benne indikátor? Valamelyik lepattintható fülnél látszik? Készülékcserére játszanék első sorban
-
trialboy
tag
Sziasztok!
1 éve használom a telefont hibátlanul. Megjárt nem egy uszodát és folyóvizet hibátlanul. Viszont tegnap jött a nemvárt rémálom.
Tegnap késő délután netezek a mobilon, majd letettem az asztalra kb 10 percre. Mikor újra kezembe vettem észrevettem hogy kicsit fura árnyalata lett a kijelzőnek, majd elkezdte random nyomkodni az érintő panelt (hozzá se nyúltam) majd vibrált a kijelző és utána be is feketedett. Felhívtam, kicsöngött, de nem láttam semmit se, de érzékelte az ujjam, ki tudtam nyomni a hívást. Levettem az oldalán a műanyagot és hard off-al kikapcsoltam. Bekapcsolásnál megint volt kép, majd egy idő után megint vibrált, el-elfeketedett a kijelző majd utána végleg. Kikapcsoltam, feltettem tölteni estére, reggel levettem, bekapcsoltam azóta jó DE....
Előlapi kamera bepárásodott... pedig hónapok óta vizet se látott, illetve fehér háttérnél vannak foltok a kijelzőben. (service tesztnél igen látható) illetve pixel hibák.
Mi a jó büdös franc történt??
Ez garis hiba?
Beviszem a t-be, kiröhögnek vagy mire számítsak?
Ha azt mondják, hogy garis és kijelzőt akarnak cserélni, kérhetem a készülékcserét mondván, hogy ha szétszedik akkor már nem lesz vízálló?Valaki járt már hasonlóan?
Előre is köszönöm
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra nem emgy a dupla koppintásos ébresztés, illetve hívás közben hallom, hogy a fülemmel ki/be kapcsolok mindenféle funkciót vagy esetleg bontom a hívást, mindezt lezárt képernyőn!!!! Ötletek? .200-as szoftvert tettem fel 3-4 napja, de semmi baj nem volt vele.
-
trialboy
tag
Már úton a 232-Es frissítés. Van erről valakinek további infója?
-
trialboy
tag
Az SMS-eket és a hívásnaplót nem tudom úgy szinkornizálni a google-val mint pl a kontaktokat?
-
trialboy
tag
23.4.A.1.200 szoftvert honnan tudom letölteni? Flashtool, xperifirm nem látja még.
-
trialboy
tag
Valaki frissített már erre?
-
trialboy
tag
Olvasta ezt valaki?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Gyári romra fel lehet hekkelni egy FM transmitter aplikációt? Xperia Sp CM11-ben fent volt és hibátlanul működött a kocsiban. Valaki próbálkozott már ilyennel?
-
trialboy
tag
Feldobtam az 5.1-et. Nincs mobilnetem. A térerőnél nincs ikon se. Ötletek? Kijező forgatás botrányos. Hol tudom beállítani a szemzort?
-
trialboy
tag
Egy rakat országban kint van már az 5.1.1. különböző szolgáltatóknál. Szolgáltató független rom nincs még kint? Nem azokra dobják ki először a frissítést?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Nem lakom messze a város központtól (Kecskemét), de alig van térerőm. Barátnőm Iphone4s mobilján szinte max a térerő, nálam egy rublika vagy még annyi se. Lolipop 5.0.2. Flashtoollal lett feltéve anno az sw.
-
trialboy
tag
Xda-n vagy valahol fent van már az 5.1 független rom? Merre keresgéljem ?
-
trialboy
tag
válasz
sellerBP #9011 üzenetére
Én feltettem, nem tapasztaltam bugot. 2 dolog bosszantó, Chrome-ban ha több oldal van megnyitva, akkor az alkalmazások mellé teszi a megnyitott oldalakat, illetve ha nyomkodod a telefont és valaki hív, akkor kicsi ablakban feldobja, hogy ki is az illető, nem pedig nagyba mint a Kitkat-nél.
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Milyen üvegfóliát ajánlanátok, ami hosszúságban szélességben is passzol a telefonra? Esetleg linket tudna adni valaki? Tudom, hogy Ebay-en rengeteg van, de sima fóliával már megjártam, hogy nem passzol, úgyhogy most 2 garnitúrát dobhatok ki a szemétbe
-
trialboy
tag
Flashtool-al fel tudom tenni a hivatalos 5.0-át vagy csak recovery-ből?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
T-mobil mikor adhatja ki az 5.0-t? Vagy valahogy fel lehet hekkelni a hivatalost?
-
trialboy
tag
Lolipopp-ról valakinek infója?
Egyik barátom a Sony-nál promoter és olyan infót kaptam, hogy a Sony TV palettára 2 héten belül jön az 5.0 update és szerinte a telefonokra is akkor jön a nyalóka. -
trialboy
tag
Sziasztok!
Ha a Sony Weboldalán a megadott lépések alapján nyitom a bootloadert, utána vissza tudom zárni ha garis probléma adódna és ne legyen ebből baj???
-
trialboy
tag
Sziasztok!
23.0.1.A.0.167 szoftver van a telefonomon. Ezt lehet rootolni?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Olyan felhasználók véleményére lennék kíváncsi, akik CM12 5.0.2-t használnak. Érdemes-e szenvedni vele? Mennyire bugos még? Ad-e valami pluszt a gyári romhoz képest amiért érdemes feltenni? (aku idő, stabilitás stb...)
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Xperia SP-n a CM11-hez lekötött GAPPS ban van egy FM transmitter alkalmazás amit a Play áruházban nem találok. Hol tudom letölteni ezt az alkalmazást ???
-
trialboy
tag
Hivatalos Lolipop frissítés mikorra várható? Én már tűkön ülök és napi 10x nézem az update centert..
-
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy a T-nél vett Z2-m független??
Service menüben a sim lock menüpont alatt csak nullák állnak a sorok mögött. -
trialboy
tag
válasz
FireFox1996 #7240 üzenetére
Hibátlan a gyári szoftver csak kívàncsiskodok egy kicsit
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Z2-t és érdeklődnék, hogy melyik módosított ROM vált be idáig a legjobban? Esetleg az 5.0 frissítés mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest