Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #15217 üzenetére
Be van kapcsolvaa Hosszabított készenlét a stamina beállításokban?
Hagytak egy kb 2-3perces időt a képernyő lezárása és a hálózati kapcsolatok lezárása között, valamint ha megnyomod a feloldó gombot, de nem mész tovább a zárképernyőn akkor is élesíti a hálózatokat (ez egyébként megakadályozható a stamina óra bekapcsolásával)
Nálam amíg be van kapcsolva a stamina nem jön semmi netes dolog és látszik is a képernyő oldásakor, hogy egy darabig (1-2 másodperc) nincs netkapcsolat. -
-
dedehu
aktív tag
-
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #14384 üzenetére
Ctrl jobbklikk parancssor nyitása az adb mappában,
Adb devices paranccsal le tudod ellenőrizni látja-e az adb a telefont
Ha látja jöhet az adb pull /[elérési út parancs] ezzel csak az a baj hogy pontosan tudni kell mi hol van amit le alarsz menteni (a szerencséd az h elméletileg működik mappákkal is, a helyedben megpróbálnám az egész belső tárhelyet, bár nem próbáltam még mappákat kihúzni csak fájlokat) -
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #14374 üzenetére
Azt hiszem találtam megoldást a problémádra.
Ez akkor működik ha van net a telefonon.A gépeden jelentkezz be a google accountba ami össze van kötve a telefonnal, majd pedig zárold a készüléket (ez valahol a biztonság menüpont alatt lesz)
Ez után ha minden jól megy kapsz egy pint amivel fel tudod oldani a készüléket. -
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #14372 üzenetére
Ha 5.0.2 van akkor NE downgardelj 4.4.4re az adatok megtartásával, mert valószínűleg nem fog elindulni a telefon. 5.0.2vel megpróbálhatod, hátha megszabadulsz a feloldó kódtól (bár nem biztos és itt is lehet problémákba fogsz ütközni)
Még gondolkodom egy kicsit hátha eszembe jut (vagy valaki másnak) valami okos,addig azért érdemes várni a flashtoolozgatással, mert most legalább a rendszer megy.(a helymeghatározást a myxperiához nem lehet lockscreenről bekapcsolni? - Ok nálam nem.)
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
DefJamHUN #12353 üzenetére
természetesen.
Nagyon kifejeztem a nem tetszésem a javítással kapcsolatban. A lényeg, hogy írtam a T-nek egy hivatalos panasz levelet, a sony-nak is. Azonban ezekre egyáltalán nem érkezett válasz. A T-s srác, aki a készülék javítással foglalkozik (ő is látta, hogy mit műveltek ezek a szarh*ziak), nagyon korrekt volt és Ő is írt egyet a T ügyvezetőnek (vagy valami hasonló fejesnek), aki jóváhagyta a cserét. Tehát mindezt a T-nek és nem a sony hivatalos magyarországi képviseletének köszönhetem. Röviden ennyi.
Esetleg valami specifikum, amire kíváncsi vagy?
-
Mayeye
csendes tag
válasz
DefJamHUN #12193 üzenetére
Hali.
Nekem is van okos karszalagom,és tényleg igénytelen öszvér. Kap hideget meleget,néha vizet is de edig jol birja.
Ha nagyon dzsuvás akkor sima szappanos vizzel lehet tisztitani a szijat.
Egy hibája lehet ha beakad valamibe akkor szétkapcsol és leesik a csuklodrol. Baja nem lesz,esett már pár méterröl de erre szerintem oda kell figyelni. -
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #11197 üzenetére
https://play.google.com/store/search?q=Icon+pack&c=apps&docType=1&sp=CAFiCwoJSWNvbiBwYWNregIYAIoBAggB:S:ANO1ljLyD68
Én látok mindent greenifyban. Nézd meg a Kísérleti funkciókban az első pontot mire van állítva. Ha véletlenül nem rootra vagy xposedre akkor ott lesz a baj. Ha arra akkor meg már tényleg ni cs tippem. Egy greenify újratelepítést is megpróbálhatsz hátha bejön
-
SzőkeKapitán
tag
válasz
DefJamHUN #11136 üzenetére
Csak egy kérdés: ha újraindítod nem lesz belőle bootloop-od?
Mert én most akárhogy próbálkozok, amint fent van az xposed, és bekapcsolok egy modult (jelen esetben Gravitybox), a következő újraindításnál bootloop-ol
Pedig mindent Dekrer leírása alapján csinálok, teljesen gyári 690-s rootolt lolli van feltéve. Esetleg kell még valami azon kívül ami ebben a hsz-ben le van írva?
-
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #11104 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gáz, ha az xposed nem működött eddig mindig bootlopba szaladtam, de ez így a képekből úgy tűnik mintha rossz verziójú xposed lenne fent.
Fussunk át rajta mégegyszer:
-érdemes nekiszaladni egy teljes wipeal, friss, szűz rendszeren, biztos ami biztos
-mivel v52es androplust kernelt használsz NE rakd fel a fixeket (a friss telepítés is azért kell, hogy ezeknek minden nyomát eltüntesse - ezek a fixek stock kernelhez vannak ezért okozhatnak zavarokat)
- győződj meg arról hogy megfelelő verziójú xposeddel próbálkozol: XDA
- ha van időd és energiád érdemes nekifutni stock kernellel, fixekkel az xposednek kipróbálni hogy úgy megy-e. -
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #11081 üzenetére
Elméletileg a legújabb androplus kkernelben is meg van emelve az flimit 1024 ről 4096 ra, ha azt használod elméletileg nem is kéne a fix, de ennek mindjárt utánanézek.
(megnéztem v52 ben már emelve van az flimit, fixek nélkül bootloop nélkül mennie kell az xposednek)
Deodexelni ne deodexelj, el fog szállni a play storeod. Mennie kell anélkül is, máshol lesz a probléma.
-
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #11063 üzenetére
Nekem ment 690en meg most 726on is.
A körülmények ismerete nélkül ezek jutnak eszembe:
-Gravity box nincs aktiválva az xposed keretrendszerben
-xposed keretrendszer nincs megfelelően telepítve (más modulok működnek?)
-nem megfeleő gravity box verzió (a [LP] verziót szedted le?) -
dedehu
aktív tag
válasz
DefJamHUN #10666 üzenetére
Jójó, azért annyira nem kell bepörögni, nyilván egy hétköznapi júzer nem fog nekiesni flashtoollal varázsolni, meg resetelgetni. Az emberek nagy része a telefon élettartama alatt tuti nem reseteli a telefonját (max a szerviz), de az is tiszta, hogy nem kell marhaságokat visszabeszélni annak aki segíteni akar.
Az átlagjúzert nem zavarja ha a fészbúk 2 másodperccel lassaban tölt be. Valószínűleg észre sem veszi. -
gti16v
őstag
válasz
DefJamHUN #9559 üzenetére
na ennek a menetét próbálom értelmezni (ez nekem új) ,nincs zár (my phone alkalmazást telepítsek a gépre?)
(#9558) dedehu :fent van ,de sajna hiába mert a amikor csatlakozási procedúra van akkor valószínű meg kéne nyomnom a telefonon is vissza dob)
de a pc com. valamilyen szinten látja a telefont,mert a típusát is kiírja,meg hogy napra kész. -
Deck
titán
válasz
DefJamHUN #9391 üzenetére
Ha már nyitott a bootloader akkor cwm-ből is felteheted a kernelt. Vagy flashtoolal fastbootban. Ha már fenn a rom mehet fel a kernel vagy ha fenn a kernel akkor cwm-ből felrakod a romot amit akarsz. Gyári romnál viszont kell a drm restores cucc a kamera miatt.
Ez a Lollipop lett a Sony eddigi legjobb romja szerintem
-
Deck
titán
válasz
DefJamHUN #8706 üzenetére
Sokan nem is foglalkoznak mivel értelmetlen az egész.
A kamera meg gyenge lesz: http://www.naldotech.com/improve-xperia-z2-camera-quality-with-lost-drm-keys/
Senkise azért, vesz 130k-s okostelót, hogyha fényképezni kéne akkor ne tudjon vele vagy sokkal gyengébben csinálja.
-
bojan
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia