- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
chrisx1 #12461 üzenetére
Ez a T-mobilos független dolog így nem teljesen igaz.
Én is T-nél vettem, és előfizetést hosszabbítottam, de függő a készülék.
A magyarázat: csak úgy a 5. hónap közepe tájától kezdett a T-mobil független készülékeket osztogatni. Aki korábban vette (pl. én) az "megszívta" mert lockos a készülék -
mave86tg
tag
válasz
chrisx1 #12461 üzenetére
gondolod h dominoban is fuggetlent osztogattak?
En Szegeden kaptam a t-nel ingyen atalakitot, mondtam h webshopon rendeltem toluk a telot anyukamnak, de a regi simmel akarja hasznalni es kapott bele ingyen. (es azota is telenoros kartyaval hasznalja a fuggetlen telojukat
-
kovi89
csendes tag
válasz
chrisx1 #12289 üzenetére
A te esetedben szerintem nem a fém keret hajlott meg, mivel több olyan ember is van akinek használat nélkül néz ki így. Az elmondottak alapján a vízállóságra nincs hatással, illetve garanciálisan javítják(legalábbis cserélik a hátlapot).
https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/Aluminum-frame/td-p/621057
-
VMatteo
őstag
válasz
chrisx1 #12264 üzenetére
nekem ezt a kijelző oldalánál csinálta, és küldtem szervizbe. Mert így még tuti garis, de teszem azt valami gebaszt csinál, hiszen ott feszül valami, nehogy garancia megvonás legyen belőle. Nekem szépen összerakták a telefont 1 hét alatt megjárta a garit, és jobb lett mint előtte vol
-
bandi0000
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz
chrisx1 #11840 üzenetére
Vagy az Xperia Frim Downloader & Checker.
-
darvinya
titán
-
VMatteo
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz
chrisx1 #11527 üzenetére
Egyszerű:
- debug módba átkapcsol (7 klikk a beállítások / telefon infókon belül legalul a build számra, aztán a fejlesztői lehetőségeknél USB hibakeresés > ON)
- gépre USB-vel rádug (az adb driver automata kell, hogy települjön)
- Easy Root Tool for various Xperia devices > EasyRootTool v12.2.zip (vagy újabb) letölt > kitömörít > install.bat indít
- látni fogod, ha sikeresen lefutott... ha beragad a cleaning résznél, akkor konzol bezár, majd batot megint futtat
- ennyi (a fejlesztői lehetőségek kikapcsolhatók, a telefon pedig újraindítandó)+ ellenőrzés: Root Checker Pro
+ fix az SD rendesebb kezelésére: SDFix- KitKat Writable MicroSD
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Asztrofotózás
- Horgász topik
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest