- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
válasz
LonGleY #11649 üzenetére
Nekem is Defy volt előtte, sőt még van is! Defy után csak ütésálló telefon jöhet nekünk szóba, vagy mi van?
Nyilván azért váltott sok Defy tulaj Z1C-re, amiért anno a Defy-t is választotta.... ár/érték arányban nagyon jó a Z1C, mint a maga idejében a Defy is az volt, ennyi. Rengeteg Defyt adtak el, mondhatjuk rá hogy egy kis ideig tömeg telefon volt, és a Z1C-ből is rengeteg lesz ( amíg a készlet tart ), már a munkahelyem is hirtelen négy embernek lett ilyen telefonja a semmiből. Az ember ahhoz hasonlítja önkéntelenül, amit odáig évekig használt, szerintem ez tök érthető. Bizonyára LG G2-höz nem fogja tudni hasonlítani, mivel az nem volt a kezében órákig, max a nyers adatok alapján. De tényleg nem is értem!
bod101 :
Tudsz rakni Miui-t erre a telefonra is, ha nem tetszik a gyári rendszer, illetve hiányzik a Miui érzés!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest