- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Partyface007 #29153 üzenetére
Az legalább jobb is valamivel, nem úgy mint a Z3C.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Partyface007 #29150 üzenetére
30-ért hibátlan állapotú, szinte új telefont lehet már kapni.
-
kaciokos
őstag
válasz
Partyface007 #29132 üzenetére
Amikor Cordon-ban jártam, a mellettem levő pultnál panaszkodott a csávó, hogy nem lehet őket telefonon elérni. Az ügyintéző közölte, hogy ne is próbálja, mert nincs emberük, aki felvegye. Az én tippem az, hogy készülék sincs a vonal végén.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Partyface007 #29135 üzenetére
Belépsz a Sony oldalára, regisztrálod a készüléket és láthatod is, hogy meddig él a garancia. Mondjuk régebben mintha mutatta volna a Támogatás alkalmazás is, de a Z1C-n most nem látom. A Z5C-n ott van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Partyface007 #28845 üzenetére
Hitelesítőadat-tároló törlése. De már vagy 100x szó volt róla a topic-ban...
-
ChoppR
tag
válasz
Partyface007 #28286 üzenetére
Szívem szerint megvenném a 3,5-ös telefont is, ha gyártanának olyat és tudna 4K-s felvételt
-
steing
csendes tag
válasz
Partyface007 #28263 üzenetére
ááá, már nem garos... és ezért rákölteni egy 20ast.. nem éri meg... :-(
-
Bozek
nagyúr
válasz
Partyface007 #28202 üzenetére
Az M-ben van Doze mód, amivel összeveszett a Stamina. Egyébként az előbbi is az akksi kímélésre lett kitalálva a Google által.
A Z5 Compact jól bírja, nekem 2 napot simán elmegy, pedig közben folyamatosan be van kapcsolva a WiFi (lusta vagyok kikapcsolni) és a szinkronizálás is. Főleg zenét és podcast-et hallgatok, az nem annyira meríti.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Partyface007 #28200 üzenetére
Ehhez a telefonhoz nincs 6.0 vagy 6.0.1. Max. CM, de abban sose volt Stamina.
Egyébként M alatt tényleg nincs jelenleg, a Sony-nál dolgoznak az ügyön.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Partyface007 #26958 üzenetére
Ez a csóka 100%, hogy nem adja vissza a zsetont.
"csaló"
Anno a katonaságnál volt alkalmam megismerni egy hasonló életművészt.
Bárkit az úja köré csavart, nagyon jó beszélőkéje volt, fenomenális történetekkel tudott előállni, minden témakörben. Tájékozott, jól informált embernek adta ki magát, aki mindíg egy picivel többet tud dolgokról, és kis pénzért cserébe hajlandó nyélbeütni valami jó üzletet.Becsapott, lehúzott, meglopott sok embert, gyakorlatilag mind a 100-unkat.
Elég nagydarab volt, jól is mozgott. Nem volt könnyű leverni. De azért kb kéthetente a gyengélkedőn ébredt.Három hónap katonaság után ment a futkosóra (katonai börtön) 4 évre, többfajta fegyvert ellopott.
Ilyen megrögzött bűnözővel azóta sem találkoztam.
Sokáig beszéltünk még róla, hogy egy jó, gazdag családból származó szőke kékszemű csávó hogyan lehet ekkora genyó.... pedig nemhogy nem kábítózott, de még alkoholt sem ivott. -
petymeg
addikt
válasz
Partyface007 #26661 üzenetére
Én az Exchange Active Sync-re esküszöm. Szinkronizálja a céges, maszek naptárat, emailt. Kezeli a céges névjegyeket (kB. 5000 db telefonszámmal, emaillel). Egy vmit hiányolok, hogy nem lehet az emailekhez elintézési határidőt "bezászlózni", mint a Windowsos outlookhoz. De olvasom, h ez a nine (sose hallottam róla) ezt is tudja. Egy próbát megér
-
válasz
Partyface007 #26649 üzenetére
A marketes Outlook alkalmazást próbáltad már?
Mégiscsak az a hivatalos app az outlookos levelekhez.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Partyface007 #24350 üzenetére
Nálad volt lag 5.0.2 alatt? Hol?
-
semetka
őstag
válasz
Partyface007 #23476 üzenetére
Azért mert csak a bejövő mappába érkező e-mailekről ad értesítést, az email app pedig mindről, legalábbis KK-en jól működött.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #23474 üzenetére
beépített remote shares + total commander kombóval megoldva
-
semetka
őstag
válasz
Partyface007 #23473 üzenetére
G-mail fiókra van állítva. Most töröltem a fiókot és újra beállítottam, hátha.
-
válasz
Partyface007 #23442 üzenetére
5.0.2 van.
-
válasz
Partyface007 #23437 üzenetére
4%-ot használ nálam a Viber, de csak tegnap 19:00-tól van mérve.
-
youngboy
senior tag
válasz
Partyface007 #23090 üzenetére
miért számítottál?
Egyébként a kommentekben ott a megoldás is.
-
Vikooo
addikt
válasz
Hetente van ilyen hir. Minden sebezheto, ha megvan hozza a megfelelo alany.
Jovoheten az iOS -rol "derul ki" valami hasonlo.
A WP persze, hogy biztonsagos, alig van ra alkalmazas -
air
nagyúr
válasz
Az Android sebezhetőségének 95%-a maga a juzer.
-
mpierre
veterán
válasz
Még jó, hogy mms fogadás/küldés nem működik. Céges előfizetésben tiltják. A hengáutot meg leszedtem a telóról root után. Eddig jó. Majd lesz más.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Partyface007 #23048 üzenetére
Köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Partyface007 #23028 üzenetére
A szerviz menüben. Keress rá, már többször volt róla szó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Partyface007 #23017 üzenetére
Nem egészen úgy van, ahogy írtad. A független telefonok (ami hazánkban elvileg a CE3) nem az elsőre bejelentett LP-t kapták, hanem egy újabb, javított build-et.
-
Vikooo
addikt
válasz
Flashtool -al nem jartal volna igy. Amint kijon egy regioban, legyen az barmelyik, rakom fel.
-
glacious
addikt
válasz
Xperifirm azonnal jelzi majd úgyis 😃
-
kaciokos
őstag
válasz
Partyface007 #22912 üzenetére
Élettartamra méretezés. Ezt már a műegyetemen is tanultuk a 90-es években, azóta csak fejlődhetett a dolog...
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #22893 üzenetére
kikapcsolt BT-al alig merül reggel 9-körül vettem le töltőröl és most van 91%-on :-)
-
glacious
addikt
válasz
Partyface007 #22877 üzenetére
Na most megint furcsa dolog, hardveres restart után felugrott 94-re. Service test szerint midnen okés, meglátjuk, de remélem csak a meleg miatt bakizik, bár nem kellene.
-
glacious
addikt
válasz
Partyface007 #22877 üzenetére
Semmi ilyesmi, hasonló merülés egyszer volt, de akkor láttam mi okozza.
-
Jaffa75
őstag
válasz
Partyface007 #22783 üzenetére
nem annyira vagyok mazochista, de a vízállóság miatt vettem ezt a telefont!
Ha nem tudja, akkor mennie kell! De még lehet hogy most elboltolom...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Tekintsük por és cseppállónak. Akkor nem lehet baj.
-
jatszo
aktív tag
válasz
+1😀
-
aneda
senior tag
válasz
Partyface007 #15365 üzenetére
Köszönöm!
-
atedg
tag
válasz
Partyface007 #14995 üzenetére
Nem kérdeztem hanem válaszoltam.
-
hadur2002
csendes tag
válasz
Partyface007 #14944 üzenetére
Ezt akartam hallani.
Plusz a víz, porállóság is sokat nyom a latban. Videokártya, gps sem okoz csalódást?
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Partyface007 #14806 üzenetére
Nálam is 6.5.87...
-
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #14806 üzenetére
6.5.87
-
csadi0011
őstag
válasz
Partyface007 #14687 üzenetére
http://www.androidpolice.com/topics/android-os/l/
Felv agyok iratkozva, hogy mindig kapjam az új posztokat innen. Elég csak a hírek címét nézni. Minden nap kapok legalább egy hírt, hogy 5.0 bug
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #14687 üzenetére
mondjuk factory reset után sokaknak javult....
-
Joe.36
addikt
válasz
Partyface007 #14683 üzenetére
Mi a gond az 5.0 val ?
-
Soma01
veterán
válasz
Partyface007 #14614 üzenetére
Na, megnéztem.
Jó UTF-8-cal is és mint ahogy már mondtam, 16-tal is. Excellel lehet úgy csinálni, hogy később ne kelljen konvertálgatni, hogy exportáláskor "Unicode-os szöveget" kell választani, nem csv-t. Annyi, hogy a végén át kell nevezni csv-re, de ez sem fontos, mert a gmail, txt kiterjesztéssel is beolvassa. Ilyenkor magában a fájlban amúgy pont olyan elválasztás lesz a mezők közt amit a gmail csinál exportáláskor, azaz tab. Tehát ez ugyan az amit a gmail ad ki magából exporttal.
Annyi, hogy ha UTF-8 kell(ene), azt konvertálni kell, mert azt nem ad ki magából az Excel szerintem közvetlenül.Keresőnek:
telefon android gmail címtár névjegyek névjegy export import excel csv szerkesztés szerkeszt -
Soma01
veterán
válasz
Partyface007 #14614 üzenetére
Ez elvileg UTF-16, de lehet 8-al is jó. Majd kipróbálom. De gondolom BOM-al kell.
-
kelly416
veterán
válasz
Partyface007 #14267 üzenetére
Szerintem a fórumtárs betippelte, hogy a JACK-nél ázott be, de általában a hátlapi ragasztó enged (mint ahogyan azt sok esetben sajnos olvasni is lehet, hogy feljött/felpúposodott, nyomkodásra ideiglenesen visszaragad), és ott jutott be víz, avagy megerőszakította az aljzatot valamikor, mert annak nem kéne annyira könnyen engedni, mint ahogyan a hátlapi ragasztónak.
LonGleY:
Ha IP58 szabvánnyal adják el, és garanciát vállalnak rá, nem értem, miért kell mi a fórumon tárgyalgassuk az ilyeneket, mint gyenge ragasztó, beázott telefon. Beázott? Ajtó csukva volt? Garancia. Ennyi.
Csak a példáddal élve. Van egy 82-es KTM versenykecském. Állítólag 118kg a terhelhetősége, én magam is felette vagyok a 100-nak 2-3 kilóval, de ameddig Kecskeméten laktam, a nálam is súlyosabb lakótársam is használta bőven sokat. Már 12éve nyúzom, és semmit baja. Csak annyi a kérdés, hogy a gyártó mennyire gondolja komolynak és tartósnak megalkotni azt a valamit, és kitart-e legalább a garanciaidőre, avagy vállalja, hogy akinél tönkrement, annak cseréli. -
kaciokos
őstag
válasz
Partyface007 #14177 üzenetére
A gépkönyvben az szerepel, hogy azért ilyen, hogy ha közben szivargyújtóról töltöm a telefont, az onnan származó elektromos zajt ne erősítse túl, ezért azt javasolják, hogy tekerjem maximumra a hengerőt a telefonon. Ez van.
Feltekerem a hangerőt a fejegységen, csak akkor akarok kiugrani a kocsiból, amikor átkapcsolok rádióra.
Szerk: ez már azért inkább off...
-
semetka
őstag
válasz
Partyface007 #13823 üzenetére
Nem tudom én se
-
semetka
őstag
válasz
Partyface007 #13821 üzenetére
Ha ki van kapcsolva az adatforgalom akkor a teló 2G-n megy? Régi nokián ha kikapcsoltam az adatkapcsolatot akkor is ott volt a 3G jel.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #13771 üzenetére
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Partyface007 #13694 üzenetére
Nem hangzik rosszul, filóztam rajta, hogy egy Nillkin frosted shield-et azért rápattintsak-e a biztonság kedvéért...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Partyface007 #13597 üzenetére
Az addig okés, de itt nem két Gmail címről van szó, hanem az egyik egy Exchange fiók. Szóval várok türelmesen, egyébként se frissült még hivatalosan a telefonon a Gmail, csak felraktam APK-ból.
(#13611) joci9: Akkor add el és vegyél S5 mini-t. Egyébként meg: Nem csak papíron erős, hanem amúgy is. Kicsivel több RAM, a Z1C-ben 2 GB van, az S5 mini-ben csak 1,5.
Használod az ujjlenyomat olvasót és az infraportot? Mert szerintem nem. Cserébe meg nem kapsz FM rádiót... Melyikre van nagyobb szükséged?(#13612) kasee: Mit wipe-oltál az újraindítás után? Szerintem legyalultad róla a szoftvert, úgyhogy fogsz egy Flashtool-t, leszedsz vele egy friss gyári ROM-ot és felrakod. Vagy custom ROM-ot is kereshetsz rá.
-
VMatteo
őstag
válasz
Partyface007 #13428 üzenetére
gyári
-
Addel
senior tag
válasz
Partyface007 #13424 üzenetére
Én azért nem így fogalmaznék, ha van rá keret és igény a z3c is nagyszerű választás lehet, de tény hogy nekem is pár hete kellett ugyan ezt a döntést meghoznom, és én úgy döntöttem, hogy kevés újdonságot próbálnak nekem a z3c-vel túl drágán (egyenlőre) eladni, és végül z1c-t vetem.
-
kelly416
veterán
válasz
Partyface007 #13275 üzenetére
Próbáld ki az AIXweather-t. Fekete, 1*4-es, minimál és pontos helyről veszi az adatokat.
-
LonGleY
veterán
válasz
Partyface007 #13275 üzenetére
Miért kérdezné? Nem kívánságműsor a Play. Nem véletlen fejlesztik (persze ezzel nem mindig javul a layout-ot és a tudást tekintve, de ez már egy más kérdés).
-
semetka
őstag
válasz
Partyface007 #13020 üzenetére
24-26-ig van írva, sztem pénteken is nyitva lesznek
-
semetka
őstag
válasz
Partyface007 #13018 üzenetére
Köszi. Symbianról váltok, kicsit durva lesz a változás
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Partyface007 #12713 üzenetére
ezért találták ki a dokkolót a Sony-nál is hogy ne kelljen állandóan nyitogatni az ajtót :-)
Ezért forgalmazhatnának egy gyári mágneses töltőkábelt is. -
Joe.36
addikt
válasz
Partyface007 #12694 üzenetére
Nektek s. Tmobil irányba 0 Ft. 500 MB net. A havi díj lebeszélhető más szolgáltató irányába
. -
atedg
tag
válasz
Partyface007 #12112 üzenetére
Na ezt nem találtam hogy csak 2g-n netezen ha nem kell gyors net. Hol ez a kapcsoló?
-
kaciokos
őstag
válasz
Partyface007 #12019 üzenetére
A Device Administrators-nál nálam eddig is be volt kapcsolva mindkét szolgáltatás. Viszont bekapcsoltam a Location History-t a szürke Google Beállítások-ban, és az Android Device Manager most már képes a helymeghatározásra is. Fura, hogy ez kell neki. A MyXperia viszont továbbra sem megy, de ezek után nem izgat annyira.
-
tangiers
tag
válasz
Partyface007 #11801 üzenetére
Minden ki van jelölve, meg sem nyikkan. Letöltöttem a Google naptárat azzal működik, de a gyári appal nem. Kiválóan sikerült a frissítés.
-
drnet
aktív tag
válasz
Partyface007 #11751 üzenetére
Most ezért nem mennék fel Pestre.
Igazából a kérdésem leginkább a minőségre irányul, mert természetesen a neten találok egy csomó fóliát, csak nem tudom, hogy melyik jó, melyik nem. -
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #11720 üzenetére
Miért szerinted milyen árcédula lesz rajta? Nem akarom megmondani mi szerepel a Sony z1c-m számláján az összeg rovatban
Lehet, hogy nem kellett volna megvenni egyből amikor megjelent -
Clay
senior tag
válasz
Partyface007 #11720 üzenetére
Szerintem direkt ezzel a hézaggal gyártották, de hogy miért az rejtély. Nekem nem a borostámat csípi be, hanem tele megy kosszal és elég küzdős kipucolni, amit papírsarokkal szoktam az meg nem elég merev, de mással meg nem merem, nehogy kárt tegyek a telcsiben.
-
kaciokos
őstag
válasz
Partyface007 #11684 üzenetére
"lehet hogy jobb a garancia de akkor se.. na, arról hogy nálunk milyen a Sony telefonok garanciális javítása arról ne vonjunk már le messze menő következtetéseket a végtermék minőségéről...."
Arról nem is, de egy telefonnál igenis fontos szempont a szervizelés minősége, mert drága cucc, ami viszonylag könnyen elromlik. Lehet, sőt, valószínű, hogy tőlünk nyugatabbra más a helyzet, de én itt élek, az itteni körülményeket kell figyelembe venni. Szóval a tény, hogy a Samsung-nak sokkal jobb a szervize kis hazánkban, mint a Sony-nak, az egy jó pont a Samunak, amikor két készüléket összehasonlítok, ha úgy tetszik, ezen a téren jobb egy Samu, mint egy Sony.
-
Brekii
tag
válasz
Én például más véleményen vagyok. Szerintem a műanyag kiválló anyag a telefonhoz. ez már bebizonyosodott többször is. Jobban bírja az eséseket, nem látszik annyira rajta az idő és ha mégis történik vele valami könnyű cserélni és olcsóbb. Természetesen ha egyébként jól van megcsinálva. A Samsunggal pedig ilyen gond nincs. Nézz meg egy hasonló korú "minőségi" alu Iphone t meg mondjuk egy S4 et. A samu mellett egy leharcolt szar -nak néz ki. (mondjuk az is :-) ) A Z1c sem olyan minőségi darab. Sokan írtuk például hogy az üveg illesztési hézagai becsípik a borostát. Ilyen egyik "szappantartónál" sem történt velem. A garancia pedig igenis nagyon fontos dolog (nekem legalábbis). A samunál kijönnek házhoz, és azonnal meg is csinálják. Egy másodpercet nem vagy telefon nélkül, és ha valami gond lenne az összeszereléssel azonnal tudsz korrigálni, nem kell még egy hónap rá mint itt a fórumon több embernek.
Nem értem miért ne lehetne összehasonlítani? Mert mi a minőség? Ha már fém az már minőség? Nekem az alu HTC olyan illesztési hézagokat virított hogy csak néztem.
Mondjuk a design (függetlenül az anyagtól) nekem sem tetszik végül is ezért váltottam de azért ezzel sem vagyok maradéktalanul elégedett.
Nyílván ez is csak egy vélemény ! -
mivamma
senior tag
válasz
Osztom a véleményedet (samsung-ot soha), de most egy kicsit elbizonytalanodtam.
-
kelly416
veterán
válasz
Partyface007 #11666 üzenetére
Jajj gyerekek. Majdnem ugyanakkora, jó a kijelző, igaz, nem vízálló de a tudása simán elég a hétköznapokba... miért ne hasonlíthatnám össze? Ja? Tudom már. Mert ha a Samsung-nak valami baja lesz, kihívod a szervizest és megcsinálja Neked, ha meg a Sony-nak lesz garis hibája, leadod és hetekig imádkozol, mert mást úgy sem tehetsz, a Cordonban nem szokás felvenni a telefont?!
Volt Samsung telefonom, nem vágyom vissza, de engedtessék már meg, hogy egy hozzászólásba helyezhessem a Sony készülékével.
Vangelis:
Itt vannak jók.Válogathatsz kedvedre.
-
kaciokos
őstag
válasz
Partyface007 #11668 üzenetére
No, ránéztem megint az Android Device Manager-nél a helymeghatározás ugyan nem megy, de a megcsörgetés és a zárolás működik, szóval az legalább tud kommunikálni a készülékkel.
-
pcgamer01
senior tag
válasz
Partyface007 #11486 üzenetére
Telekom Sd kártya
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Partyface007 #11486 üzenetére
Telenor, belső memória. De 1 hónapja nem volt kamera fagyás.
-
alientroy
csendes tag
válasz
Partyface007 #11294 üzenetére
Köszönöm szépen a köszöntést. Remélem nem lesz baj a cserével mert azóta nézegettem és hát lehet hogy van aki nem látja de a lényeg hogy én igen. Remélem cserés de ha nem majd megbarátkozom vele legalábbis megpróbálok.
-
thozoo
tag
válasz
Partyface007 #11309 üzenetére
Igazából nem bajlódom vele. Beállítom és tökéletesen teszi a dolgát. A MailWise pedig világbajnok, remek alkalmazás, le a kalappal. :-)
-
thozoo
tag
válasz
Partyface007 #11294 üzenetére
Gmail-hez a gmail saját alkalmazását használom, nekem bejön és szeretem. Ez két olyan fiók, ami nem Gmail-es. Az egyik exchange - tökéletesen működik IMAP szerveren keresztül, push-sal jönnek az üzenetek, időben, akkor, amikor kell. Ezzel teljesen jó - kivéve, hogy kettőzi a leveleket.
Talán még POP3-on keresztül is megpróbálom. Kényelmetlenebb, de ha nem dupláz, akkor már megérte.
Köszönöm, hogy időt szántál rám!
MailWise-t megnézem!
-
glehel
senior tag
válasz
Partyface007 #10224 üzenetére
Stamina módban meg lehet adni melyik alkalmazasokra ne vonatkozzon a hibernalas.ezert nem értem miért nem megy. Esetleg valamelyik rendszer szolgáltatás is leáll.
-
alacka
tag
válasz
Partyface007 #9335 üzenetére
Milyen routert ajanlanal, hogy a telommal bongeszhessek, futtathassak halozati usb eszkozok a faljjait? TLINK USB eszkozom van.
MAS!
Telefonalas kozben nem lehetne pittyegtetni a percek letelte elott? -
kelly416
veterán
válasz
Igen, már rájöttem én is, hogy jó az, jó az, de ha lehet, mégis egy kategóriával jobb kellene, még ha pár ezressel drágább is.
Nem installáltam semmit már több, mint három hete. Nincs sok időm telefont nyomkodni mostanában, házat újítunk, így csak fényképezgetek, videózgatok. A torrent teljes sávszélen futott éppen, amikor lejött az, aminek le kellett, nem volt hitelesítési hiba sem, azonnal csatlakozott. Nem találok összefüggést, de mostmár biztos, hogy beruházok egy jobbacska routerre majd... majd.
Asus, Linksys, van még valami jófajta amit meg lehet nézni, vagy elég, ha itt keresgélek? Valami cserélhető antennás kellene, mert azt kiokoskodtam, hogy nem hatótáv-növelő egyéb eszközzel fogok nagyobb wifi lefedettséget csinálni, hanem egy legalább két antennás cuccra teszek majd két hosszabb madzagos kültéri antennát, 10-20dB-est, és egy eszköz teríti majd a netet, nem több.Csatornát váltogathatok, de nincs még egy wifi a közelemben. A háztól 20-30 méterre sem fogok még egy jelet sem.
Az nem rossz, majd legközelebb kipróbálom.
-
Robeast
tag
válasz
Érdekes ugyan, de csatorna hibánál előfordulhat az is, hogy egyik eszköz fel tud lépni, másik nem. De tény hogy a tplink 1043 eldobálja ezt a telefont, ha olyan a hangulata. Most pl hetek óta egyszer se dobta le, máskor meg egyfolytában.
-
prityko
újonc
válasz
Partyface007 #7786 üzenetére
értelek én de mi köze a stamina vagy a slep wifinek a kábeles csatlakozáshoz?? amúgy néztem úgy van ahogy irod de így sem megy a számítógéppel a kapcsolódás
-
prityko
újonc
válasz
Partyface007 #7782 üzenetére
van egy olyan azt keresd hogy,,hely alapú wifi,,az legyen bekapcsolva
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #7780 üzenetére
ja ha hármat rezeg akkor az azt jelenti hogy elhagytad a bluetooth hatókörét.....
-
Attici
őstag
válasz
Partyface007 #7378 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik fehérben, most hogy megláttam. Eddig csak a feketét nézegettem.
De vajon a fehérnél az ezüst festés az oldalán nem kopik le? -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Partyface007 #7331 üzenetére
Edigitalnal előírás hogy garancia miatt előnírézzék a doboz tartalmát,hogy később ne mondhasd,hogy nem volt benne,vagy sérült volt..Házhozszállítás esetében ez nem tudom hogyan van,de ha ott veszed át a boltban akkor előtted bontják ki.A telefonokat lehetséges,hogy sim kártyával is kipróbálják,hogy feljelentkezik e rendesen a hálózatra.
-
nji
aktív tag
válasz
Partyface007 #7341 üzenetére
ezen a fórumon már olyan sok szoftver módosításról olvastam, hogy azt hittem ez a 70-es szám is valami ilyesminek az eredménye
de így már megnyugodtam, hogy csak a SIM küldi viszont nem ismertem, mert nem ez a számom
-
nji
aktív tag
válasz
Partyface007 #7335 üzenetére
az induláskor a varázslót annyiszor lehet reprodukálni ahányszor visszaállítom a gyári beállításokat
engem sem zavarna, ha rájönnék , hogy hogyan lehet beírni a valódi saját számomat ?
-
ruskop
senior tag
válasz
Partyface007 #7335 üzenetére
Ha nyomsz egy gyári visszaállítást akkor is a wizard fogad
De nem kötekedés képen mondtam.
De van egy drága barátom akinek gsm boltja van és hozok neked olyan Nokia 8210-est amin gyári fólia van és vadi új, ráadásul dobozban, de felnyitva. -
ruskop
senior tag
válasz
Partyface007 #7331 üzenetére
Én is edigitalban vettem és előttem bontották fel a már korábban leírt gari papír miatt. Ha úgy hozzák ki a raktárból, hogy már nyitva akkor van gáz. Az lehet, hogy valaki venni akart egyet majd az utolsó pillanatban meggondolta magát. Kinyitották neki, nem tetszett, aztán ott maradt. Eladni meg el kell.
-
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #7326 üzenetére
Én a sony centerben vettem. Bementem, ott bontották ki előttem, megnéztem minden ok, elhoztam. De éppen most vettem egy mosógépet, neten rendeltem, házhoz szállítással. A garancia papír ugye benne van a mosógépben, de akkor sem bonthatták fel a boltban házhoz szállítás előtt (hogy lepecsételjék), tehát kihozták, én kibontottam, és kivettem a garanciapapírt belőle majd ezek után lehet lepecsételtetni a garanciapapírt.
-
csacsi67
addikt
válasz
Partyface007 #7327 üzenetére
Kinek mi jön be .Én arra irtam ,hogy vállalható ,hogy ezen tényleg akadás mentesen fut a Sony UI-, nem sok értelme van felrakni stock droidot.
-
Pocok256
veterán
válasz
Partyface007 #7246 üzenetére
Miért nem továbbítod az outlookos leveleid gmailos accra? ezzel meglenne oldva a problemad.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #7243 üzenetére
most felraktam az outlook.com-os hivatalos alkalmazást azzal jónak tűnik egyenlőre bár még holnapig várok mert a gyári kliensnél is csak másnapra romlott el....
ezzel viszont az a probléma hogy új contactot nem enged elmenteni az outlook.com-ra de onnét szinkronizál rendesen....
illetva a smartband nem rezeg ha jön e-mail :-(
-
fPApi
őstag
válasz
Partyface007 #7172 üzenetére
Köszi, de közben sikerült a root.
-
mc.g
aktív tag
válasz
Partyface007 #7027 üzenetére
fog járódni, szerintem idővel jobb lesz ahogy a membrán rugalmas széle kicsit puhul. a korábbi gyártásoknál (pl. 14w09) zárt hangszóródobozokat használtak, az újabbaknál (pl. 14w21) nyitottat (vagy esetleg nagyobb méretüt, más formájut), azaz jobb az akusztika teltebb a hangzása.
(nekem volt/van mindkettő észrevehető a különbség, a réginél alig érződött a hátlapon ha szólt a hangszóró, az újnál határozottan érződik.) -
Vikooo
addikt
válasz
Partyface007 #7027 üzenetére
A vízállóság kárára lett a hangszóró a védőmembrán miatt. Nemhiszem, hogy be kéne járatódni vagy egyáltalán tud ilyet, max te kezdesz hozzászokni.
Én még 4.4.2 -t használok, az ismert BUG-on kívül nem hallok más rendellenességet, torzítást.
-
Damage401
senior tag
válasz
Partyface007 #7021 üzenetére
Ne böfögjünk már be HSZ keltő szöveget. Leírod hogy mit tapasztalsz és ennyi. Mert most belőlem is kikívánkozik a kérdés, mi a bajod a hangszóróval?
-
ruskop
senior tag
válasz
Szerintem pont, hogy 4.4.4 előtt szóltak furcsán a hangszórók. Volt is egy bug 4.4.3 alatt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mit takar az, hogy furcsán szólnak a hangszórók?
-
oliwire
őstag
válasz
Partyface007 #7013 üzenetére
Gyárilag azokat sajnos nem lehet, de van rá app a Playen. Néhány alkalmazás beállításaiban lehet állítani a led jelzést és színét. Pl. WhatsApp
-
kaciokos
őstag
válasz
Partyface007 #7006 üzenetére
A Smart Connect tud hasonlókat, pl. nálam be van állítva, hogy ha este 10 és reggel 8 között dokkra teszem, akkor halkítsa le, meg kapcsolja ki a WiFi-t, Bluetooth-ot meg a mobil adatot, aztán reggel vissza, de azért nem egy Tasker.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest