- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
válasz
bandi0000 #12164 üzenetére
Sajnálom, de nem értem a mondat első felét, illetve azt, hogy mit akarsz mondani vele. Minek rakjam vízbe mindkettőt?
A végét értem, és válaszolnék rá. Láthatóan nem olvastál el mindent, amiről eddíg beszéltünk.... nem a hang minőségével van gondom, hanem az erejével. Nem elég hangos. Amúgy meg nyilván nem tudtam, hogy halknak fogom találni, eszembe nem jutott volna, ezért nyugodt szívvel vettem meg, és ezért a hiányosságért nem fogom lecserélni, mert a többi részével nagyon is elégedett vagyok. Csak elmondhatom a tapasztalataimat, vagy nem !?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest