- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thekissmate
csendes tag
Sziasztok!
A firssítés megszakad valami folytán ( azt írta, az internetkapcsolattal volt valami baj, pedig baromira nem volt), azóta a telefon nem bootol be. Ha bekacsológombot nyomom, az alsó sáv villan egyet zölden. Ha a bekapcs gomb+ volume up gombot nyomom, akkor kéken villan egyet. A hátulján lévő reset lyukra nem válaszol.
Szóval nagyjából totálkár. Valami tipp?
-
thekissmate
csendes tag
Hali!
Az SP-m kamerájának lencséje karcos, így elég vacak képeket csinál. Van egy X10-esem, aminek több nyavajája is van, nem igazán használható, viszont a kamera lencséje kifogástalan állapotban van. Már rendeltem egyet az SP-hez, de még nem jött meg, nekem pedig szükséges lenne, hogy normális képeket tudjak csinálni. Elméletileg ki lehet cserélni a két lencsét? Kompatibilisek egymással? ( Csak átmeneti megoldás lenne ) -
thekissmate
csendes tag
válasz
raziel01 #40917 üzenetére
De sehogy nem jön le, mindig ott van, 100%, hogy az üveg alatt.Oda nem iagzán tud bekerülni semmi. Csak most vettem észre kikapcsolt állapotban, így azt mondanám, hogy eddig kikapcsolva nem látszott, de lehet,hogy csak nem figyeltem.De hogy nem kívül van az biztos. Lehet kezdeni vele valamit?
-
thekissmate
csendes tag
Hali!
Pár napja vettem észre, hogy van a képernyőn egy pixel ami beragadt/meghalt.Egyszínű, fekete háttéren fehér, fehéren szürkés, és mindig látszik. Még kikapcsolt állapotban is ott van, és marhára zavaró. Ezzel mit lehet csainálni?
( 1-2 ilyen appot kipróbáltam marketről, de nem működnek )
-
thekissmate
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a telefonom 4.3-ra (.205), nagyon szép, soha egy akadást nem produkál, de az akkumulátor jelentősen gyengébben teljesít, mint a régi verzióval. Mindenki tapasztalt ilyet? Hogyan lehet orvosolni?
-
thekissmate
csendes tag
Feltette a .205-öt, egész aranyosra sikerült, remélem az idő múlásával nem fog romlani a teljesítmény.
Köszi -
thekissmate
csendes tag
Sziasztok!
Régóta gondolkozom, hogy frissítsem-e az SP-met 4.3-ra, (12.1.A.0.226) se sose mertem mert mindenhol azt hallottam, hogy nagyon elrontja a telefont.
Azóta azt hallotam, hogy a .201 verzió már jó. Tényleg lett javítva a 4.3? És melyik verzió a legjobb?
És ha van ilyen, valaki lenne olyan kedves, elmagyarázni hogy hogyan tudom frissíteni? Nagyon kezdő vagyok, még nem csináltam ilyet, és nem szeretném elrontani.Köszi
-
thekissmate
csendes tag
Sziasztok!
A 12.1.a.1.201-es frissítésről mi a vélemény? Ki lettek javítva az előző 4.3 -as hibák, vagy ez is használhatatlannéá teszi a telefont?
Érdemes az eredeti verziót erre lecserélni vagy az eredeti a legjobb? -
thekissmate
csendes tag
Hali !
Most vettem egy SP-t, minden zsírul működik, egyedül a gépem nem ismeri fel, ha USB-vel rádugom.
Nem érzékeli, olyan mintha be se dugtam volna az usb-t.
Valakinek hasonló probléma? Megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest