Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #2196 üzenetére
Ne reménykedj. Többi Sony telónál se tudták úgy tudom.
Eleve a bootloader nyitás úgy megy, hogy valami teszt pontot kell a telefont szétszedve összeérinteni. Na ez hiányzik a függő telókból. -
MrSealRD
veterán
válasz
PAINfájdalom #2194 üzenetére
Na akkor megnézem majd a lépcsőház egyes pontjain, itt Xperia U-val is próbáltam...egy-két emelet és úgy takarnak a falak meg a lépcsők, hogy öröm nézni...
-
raziel01
veterán
Ahogy láttam már van hozzá nem hivatalos ROM ami javítva pl a Wifit is.
Bízok benne majd csinál valaki zárt bootloader-hez is. -
MrSealRD
veterán
válasz
dokee78 #2192 üzenetére
Hát majdnem. A párom telefonja az Xperia Mini. De annyit nyomkodom, hogy félig én használom.
Én Xperia U-ról váltottam.A Wifi témát a fórumban leírtak miatt szándékosan figyeltem, de semmit nem tapasztaltam egyelőre.
2,4Ghz-es hálózatokon használtam eddig. Itthon kb 1,5-2m a router távolsága. Max jelerősséget mutat nem ugrál.
Cégnél szintén ugyanez a helyzet. Talán a távolság nagyobb 2-3 méter...gipszkarton falak közben.
Nem ugrál stabilan rajta ül a hálózaton, egyszer sem szakadt vagy ingadozott.Öcsém is most vett Xperia SP-t és nála kijött egy érdekes dolog. Valami kempingnek a nyílt hálózatára nem tudott rácsatlakozni, mert hitelesítési problémát dobott vissza a telefon. Körülette mindenki más tudott csatlakozni...Viszont otthoni környezetben neki sem volt gondja vele.
-
MrSealRD
veterán
Köszi srácok! Most azért megnyugodtam kicsit. Legalább tudom, hogy nem bénáztam el.
Amúgy annyira nem zavar. A szilikon tok amúgy is (védi) takarja...(#2190) PAINfájdalom: Ja, hogy azt nem lehet kikapcsolni?! Huha...majd letakarom valamivel...
-
gabo860518
csendes tag
Megjött a teló! Első benyomások nagyon jók ! Ár/érték arány Bajnok!!
Megérte Nagyon! A Mozaik S-el 32 000. El se hiszem :-) Kijelző (Sg S3-al összevetve) nagyon kellemes, a samsung bántóan "színes" mellérakva, kellemes a képe. Fényképek lehetnék jobbak(Pcre letöltve), de ez is relatív. Sok 100e telo szarabbm ez meg hát 30 volt :-) És itt vége. Ezen kívül nagyon bejön. Még szerencsém hogy nem volt készleten 1 héttel ezelőtt az üzletben ahova járni szoktam , mert megvettem volna 70 - ért (mer annyi volt ugyanúgy Mozaik S-ben), de annyit is megérne. Elegáns, van EGYÉNISÉGE. Ne holmi "tucat samsung" (bocsánat:-)). Minőségi benyomást kelt. Gyors mint a villám, vannak pillantok amikor azt hiszem kifogok rajta, de nem, amikor azt hinném h ezt nem fogja bírni, azt is megoldja szempillantás alatt. Amit sokan írtak, hogy melegszik, hát ennyit a Defy - m is melegedett, pedig nem egy kategória. A "fényjáték" - től féltem, hogy bazári lesz a ehhez az elegáns külsőhöz, de nem, nagyon nem, eszméletlenül jól mutat. És hát ahogy a tesztben említik, az szép kis Sony logo, nekem is megdobogtatja a szívemet, kölyökkoromban ha Sony-d volt, az volt a csúcs!!!
És ez az érzés megvan. Újra! -
MrSealRD
veterán
Hátlap illeszkedése az alsó világító sávnál milyen? Nálam picit eláll...de minden más résznél jó az illeszkedés...
Ma vettem rá egy fóliát, meg szilikon tokot... ultimate phone: pipa.
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #2180 üzenetére
Nekem nincs oldalra csúszva és nem is mozog.
-
Swype
csendes tag
Nektek is mozog a bekapcsológomb?
-
Becksman
őstag
Frissítés szerintem november, decemberre lőhető...
4.1.2 android elég friss most sony-nál( L,V,SP ezzel van) . Talán amire sokan várnak a kamera javítása valamelyest, de szerintem abból sokkal jobb nem lesz. -
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #2175 üzenetére
Sehol. Mostanában ne is várd. Talán év vége felé lehet valami.
Minden gyártó leszarja a szoftverfrissítést, inkább nyomatják kifele az újabb telókat. -
PAINfájdalom
aktív tag
azt hol lehet megnézni, hogy szoftver frissítés mikor jöhet ki SP-re?
-
Sordoran
addikt
válasz
PAINfájdalom #2170 üzenetére
Én a MyPhoneExplorer-re esküszöm. Működik USB és WiFi kapcsolaton is, kell a PC-re/laptop-ra telepíteni a progit innen, a telefonra pedig ezt a klienst. Fájlok másolásán kívül használható még névjegyek, üzenetek mentésére stb., szóval univerzális. Jah, és tud magyarul is persze.
Szóval válogathatsz az ajánlott lehetőségek közül.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, az FTP-set telepítettem, mert olyat máshová is használok. Köszi mindkettőtöknek
-
SkiDev
őstag
válasz
Airdroid
Nem túl hivatalos , de nekem megfelel
Wifivel tudok oda-vissza fájlokat küldeni , ha felteszed akkor a telefonban az sdcard/airdroid/uploadban lesz a letöltött fájlod
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid
Semmi extra , leszeded telóra , elindítod , kidob egy IP címet... Beírod a böngészőbe , elfogadod a kapcsolódási szándékot és ennyi
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
Felrakod ezt, csinál egy FTP szervert a telefonodból, amit egy gombnyomással indíthatsz, ettől kezdve a számítógépeden eléred a teljes fájlrendszert, vagy pl. az SD karit, vagy amit beállítasz. Nagyon kényelmes.
-
PAINfájdalom
aktív tag
van a PC companionban a wifi-n keresztül való csatlakozás. én eljutottam a csatlakozás fülig és hogy a pc-hez kapcsolódjon. azt írja, hogy a PC companion csatlakoztatja, eltarthat néhány percig. de szerintem a fél óra nem néhány perc :SS vki tudja, hogy mi lehet a gond? Vagy esetleg van más progi, amivel tudok wifin keresztül adatot átvinni?
-
Becksman
őstag
válasz
Permet Elek #2166 üzenetére
előfizu hosszabbítással hozom ki... Domino Mix-be vok.
-
Fighting
csendes tag
válasz
pudingstyle #2135 üzenetére
Igazad van! Köszi a tanácsokat! Carpe diem!
-
Becksman
őstag
Tudom nem ide illő kérdés, de hétfőn ugye rendelem a telot:
Hogy tudom a T-nél a pontjaimat elhasználni készülékre? 1200 valahány pontom van és akkor ez vszeg levonódna az első összegből. -
Classius
aktív tag
válasz
PAINfájdalom #2151 üzenetére
Ha jól tudom ezek az android verziók már saját maguknak nyírják ki ami olyan. Egyébként ha nyomsz egy jobb oldali applikációs vmit akkor kiadja a háttérben még meglévő/futó alkalmazásokat amikre vissza tudsz ugorni, vagy ha kihúzod a sávból őket akkor utánna le is öli őket.
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
pudingstyle #2160 üzenetére
Én ilyent egy szóval sem írtam.
-
pudingstyle
tag
válasz
PAINfájdalom #2157 üzenetére
Ha felhúztad a CPU órajelét, akkor több lett a telefonban a RAM? Érdekes, erről még nem hallottam.
-
BITBOYS
addikt
válasz
PAINfájdalom #2155 üzenetére
Szerintem szinte semmit sem számít, alig fogyaszt valamit a memória.
szerk: a kijelző zabálja a legtöbb áramot
-
HardRic
addikt
válasz
PAINfájdalom #2155 üzenetére
Nem. Pont az az erőforrás zabáló, hogy a rendszernek vissza kell állítania a lelőtt, becache-elt folyamatokat. Task killer android 2.2-nél volt divat 512MB RAM alatt.
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #2153 üzenetére
És az mit zavar? Ne nézegesd. Úgyse használnád semmi hasznosra a felszabaduló RAM-ot.
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #2151 üzenetére
Nem kell rá ilyen.
Amúgy meg a beállításokban/alkamazások résznél letilthatóak a dolgok. -
PAINfájdalom
aktív tag
Tud vki egy jó appot ami leöli a háttérben futó alkalmazásokat?
Root nem gond. -
bolondember
MODERÁTOR
egy nagy kérdés: eddig nem találtam a gmail kliensben, hogy hangot lehet állítani - ez a Z saját cucca volt csak?
mert bementem gmail kliens, opciók, Beállítások és Általános Beállítások. na, itt kellene lennie (ha jól emlékszem)...
-
BITBOYS
addikt
válasz
bolondember #2146 üzenetére
Nekem ez a tálcás dolog se tetszik
Maga a telefon viszont patent hardveresen. Adreno 320 1 maggal odaver a társainak
Végre nincs lag, akadozás...és még telefonálni is lehet vele, mivel a hangminőség is kiváló.
-
BITBOYS
addikt
válasz
bolondember #2142 üzenetére
Remélem a kamera szoftverén még csiszolnak egy keveset. Nem találok olyan beállítást ami igazán jó képet eredményezne.
-
bolondember
MODERÁTOR
én is ma dél óta "boldog" tulaja vagyok egy SP-nek..
Abszolúte nem rossz (megértem Bog-ot, hogy szereti), bár a Sony-féle 4.2.2 nekem hiányzik...
-
MrSealRD
veterán
Na én is beszálltam a klubba ma.
Xperia U-ról váltottam.Eddig nagyrészt csak pozitívak a tapasztalataim..
Mondjuk a hátlap nem illeszkedik alul teljesen a világító sávhoz. Viszont a helyére van pattintva...Ez másnál is megvan?Companion témához:
PC Companion-t kb 2-szer használtam eddig kb semmire sem jó...egy-két dolog oké...de nem létszükség.Frissíteni meg Update Service programmal érdemes...az legalább tuti jól megcsinálja.
-
raziel01
veterán
válasz
hahodherbal #2139 üzenetére
Cocec probléma vagy gyenge PC-d van.
Nekem Potplayer vagy Kmplayer viszi szépen. -
hahodherbal
csendes tag
sziasztok
egy problémám lenne, hogy ami videot készítek a telefonnal gépen egyszerűen szörnyű minőség. olyan mintha lassított felvétel lenne az egész. erre vmi javaslat??
-
raziel01
veterán
válasz
pudingstyle #2137 üzenetére
Imádom ezeket az új technológiákat.
-
raziel01
veterán
válasz
pudingstyle #2135 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy mondjuk mobilnettel vagy wifi-vel leszedi az update-et és kész is?
-
pudingstyle
tag
válasz
Fighting #2132 üzenetére
A későbbi frissítéseknél sem lesz rá szükséged. Manapság már az OTA a menő.
Nekem a hozzászólásaidból az jött le, hogy feleslegesen bonyolítod a saját magad dolgát. Semmi szükség akármilyen programra, rádugod a gépre, az fél perc alatt letölti az illesztőket és voilá.. -
Fighting
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #2131 üzenetére
Eddig eljutottam. Majd kiírta a Companiont, és az már úgy jelezte, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni.
-
-
hallador
addikt
válasz
-HajTömeg- #2111 üzenetére
Figyu má, de komolyan, ezek ilyen ovodás dolgok, meg felvágós hülyeség, kb az apple fanok szintje. És ha picit megakadt akkor mi van? De komolyan neked milyen teelfonod van, hogy ennyira zavar, hogy ezt leírta a kolléga. De komolyan neked milyen telefonod van, hogy még nem akadt meg? Vagy szaggatott? Mert ha egy Samsung Galaxy S4 LTE akkor jó, de ha valami 2 éves cucc, akkor nem nagyon értelek...
-
Fighting
csendes tag
Ma egy nem túl boldog tulajdonosa lettem egy SP-k. A telefon maga gyönyörű, gyors, kicsit furcsa. Első androidos próbálkozás. A másik kettő már megvolt. Gyors beüzemelés után, még sim kártya nélkül, wifi hálózattal már összekapcsolva, eljutottam oda, hogy összedugtam a laptoppal. S jött a feketeleves. A Sony saját programja nem tudott kommunikálni a telefonnal. Két és fél óra próbálkozás után meguntam. Visszakocogtam a szolgáltatóhoz, és kértem a cserét. S jött az újabb feketeleves. Nem volt nekik több raktáron. Új készülék helyett , egy jegyzőkönyv, hogy amint érkezik az új szállítmány, jön az új készülék.
A pozitív oldala. Kaptam pár ingyen napot, hogy rájöjjek a hiba forrására, és akkor lehet cserélnem sem kell.
Őszintén szólva elég rosszul kezdődik a kapcsolatom az Androiddal. Korábban, sem az Iphonenál, sem a Radarnál nem ütköztem szoftveres hibába a számítógéppel történő kapcsolódás során. Remélem a hiba az én tudásommal lesz, és nem valami más anomália. Amúgy is a hátam közepére hiányzott az Android, de vannak dolgok, amikre szükségem van, és egyelőre a WP nem tudja, az IOS meg drága.
Mondom, remélem a hiba az én készülékemben van, mert maga a telefon nagyon tetszik! De szerintem elég gáz, hogy egy egyszerű szoftver kapcsolódás során hiba léphet fel. -
Classius
aktív tag
Hogy értve? Képekről én is azthittem, hogy egy egyszerű műanyag a hátlap a fehérnél, nem úgy mint a fekete színnél, hogy gumírozott tapintású. Ez fontos lett volna számomra, de úgy döntöttem bevállalom a fehér színért cserébe. Erre mikor kivettem a dobozból a T-nél kb 10percig nézegettem és nyomkodtam, nem akartam kiereszteni a kezemből
Jó a fogása nagyon, az plussz pont hogy van egy kis domború ív és az is jó hogy kicsit nehezebb az átlagnál a készülék, remekül passzol az ember kezébe
-
Classius
aktív tag
Most mondjátok azt, hogy nem gyönyörű
A képet nem én készítettem, itt a link egy rövid bemutatásra : katt -
mathaus=)
senior tag
Ma én is megtapogattam az SP-t a kecskeméti malom telenorjában. Hát én már most imádom! Gyors mint az állat a kijelzo gyönyörű nemtudom mi baj vele. Ráadasul nagy meglepetésemre a 4,6" kijelzot simán atertem egy kezzel ami meglepő volt annak fényében hogy az S2 kijelzojet h aterjem nyujtozkodni kellett.. Alig várom már a Karácsonyt hogy végre megvehessem én is. Remelem marad az ára bár nem sok esélyt látok
-
Zsocy155
őstag
Sajna egy kicsit késik az SP vásárlásom.
Ez a szemét voda 6-ról 3 hónapra csökkentette a korábbi készülékváltás lehetőségét! -
raziel01
veterán
válasz
Mivel nem is szaggat.
-
pudingstyle
tag
válasz
Talán mert nem találkozott vele egyik sem?
-
hallador
addikt
válasz
-HajTömeg- #2099 üzenetére
Miért kapna? Végiggondoltad a dolgot, vagy csak megint bedobtál valamit, a Nexus erősebb, meg közel nincs annyi gyári szoftver rajta, aki egy picit átlátja reálisan ezt a területet, az azért ezt képes belátni ilyen beböfögések nélkül, az árkategóriáról pedig ne is beszéljün....
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #2108 üzenetére
Az újakon nem lehet csak a függetleneken.
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #2105 üzenetére
Szolgáltatós telefonnál nem tudsz bootloadert nyitni.
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
smileismarci #2104 üzenetére
Én leszedtem az es task managert és azon belül lehet kapcsolni
-
PAINfájdalom
aktív tag
Az igaz, hogy ha bootloadert nyitunk, akkor elveszik a mobil bravia engine 2 és az összes adat?
-
smileismarci
tag
válasz
smileismarci #2046 üzenetére
erre valaki (#2046) smileismarci
az istenek nem jövök rá -
Bambusz45
csendes tag
Felkerült a 4G-s akció (akár -24ezer forint) a t-mobile kezdőoldalára.
-
vacs
veterán
válasz
-HajTömeg- #2091 üzenetére
Aki meg expresszből "doboz nélkül olcsóbb" telefont vesz, mert 15ezerrel olcsóbb, az meg is érdemli...
És ha olyan készüléket akar venni, amit hivatalosan nem kapni (Pl.: Xperia V)?
Illetve én erősen szemezek az Xperia ZR-el, amit (jelen állás szerint) szintén nem fognak hivatalosan forgalmazni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest