Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok!
4 napos a telefon, T-mobilnál vettem, ma reggel egyik pillanatról a másikra meghalt. Se kép se hang. Bekapcsológombra, illetve töltésre nem reagál (amúgy 87%-on volt). Akksit nem tudom kivenni ugye...
Valaki valami ötlet?
A telón amúgy nincsen semmi, nem volt időm még telesz**ni programokkal stb, gyakorlatilag gyári állapotban volt.
Kellemetlen ha minden fagyásnál szervizbe kell menjek vele..
-
RichiePy
csendes tag
válasz
hallador #1298 üzenetére
A kijelző automatán van csak a mobilnet van bekapcsolva wifi ki gps ki bluetooth is kivan
Beállítások 51mb
3g watchdog 0mb
Viber 20
Messenger( fb) 24
Xperia extension 3,8
media 10
Térkép 9,3
Google szolg. 9.6
Helyalapú wifi 4,1
Eszközök 5,7
Facebook 38
Xperia bill. 17Ezeket találtam nem tudom jó helyen néztem e
-
hallador
addikt
válasz
RichiePy #1296 üzenetére
Valami fut a háttérben. Nekem egész nap megy a rádió, de szó szerinte reggel 7 órától, este 7-ig, meg közben 2 órát netezek kb. Nem stamina módban van. És még este 7 körül simán 40 % körül mozog az akksi.
Mikor kikapcsolom a rádiót, és kb éjféljor felteszem tölteni ritkán van 35 % alatt az akksi.
Tuti nem fut semmilyen program a háttérben? Kijelző mennyire van teljes fényerőre kapcsolva, az is számíthat. GPS? Bluetooth? stb... Amit alaphelyzetben nem használsz?
-
-
RichiePy
csendes tag
Helló mindenki!
szombaton sikerült beszereznem ez sp-t lemerítettem és feltettem tölteni egész éjszakára az első pár órában kikapcsoltan majd másnap estére lemerült és feltettem megint egész éjszakára utána egésznapos stamina mód mellett is du. Már 25-30% ön volt az akku volt kis netezés is egy kicsi kis zene hallgatás kb 15-20 perc kb. 20 játék háttérbe nem ment semmi a viberen és a watchdogon kívül és szerintem nem ennyit kellene bírni
Ma reggel 5kor elhúztam töltőről 100% volt 7:49 van és csak ezt írtam meg és 84% stamina módba van reggel óta és ugyan az a két program fut csak a háttérbe.
Szerintetek ez normális is? mert én nem ennyit várnék tőlemásnak mik a tapasztalatai ?
Lehet h rossz az akku?
Válaszaitokat előre is köszönöm -
pulguinha
aktív tag
Sziasztok, aki van már SP-jük és Vodatol, azoktól kérdezném , hogy minden ok a telokkal?
-
Dyde
aktív tag
Az SP és a Z között vacillálok. Tudom hogy árba van jókora különbség de az most nem számít. Ami miatt ez sokkal jobban tetszik a mérete... Z nekem már nagyon tepsi, viszont ahogy olvasgattam itt is vannak hibácskák. Grand X IN-ről váltok, a legfőbb szempont a megbízhatóság + jó 1,5 évig legyen telefon. Szerintetek melyiket érdemesebb? Kijelzője jobb a Z-nek vagy az is ugyanilyen?
-
Classius
aktív tag
Általában a headseten múlik a hangerő, a tisztaság illetve zajmentesség, stb... nem a készüléken.
-
Oldmobil
aktív tag
-
p_zsolt
tag
Ez a hang probléma nagyon valószínű, hogy szoftveres probléma lesz, én is halknak érzem, ezért majdnem max. hangerőn van, így jól hallom, de nincs benne tartalék egy zajos környezetbe. Ma épp beszéltem, amikor bejött egy másik hívás, olyat pittyent a fülembe, hogy majdnem megsüketültem ebből gondolom, hogy az elektronikája tud ennél többet is.
-
-
BITBOYS
addikt
Kezdem megszeretni, és a makro funkciót is megtaláltam
Gps veszett gyorsan talál holdat. -
Firebali
csendes tag
lehet hülye kérdés, de ha elolvastam már egy üzenetet akkor miért jelez még mindig egy "kis 1-est" az üzenet ikon sarkában???
-
törölt tag
Valaki nem tud egy működő hangnővelő programot a telefonra?
-
freeep
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, van e valakinek infója esetleges 4.2-es frissítésről?
Tegnap vettem T-nél a telefont és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.Üdv.: Peti
-
nova001
senior tag
memória kariba class hanyast tud max kezelni ?
-
törölt tag
misee85 Hát van ára nem olcsó az biztos.Vagy még ez [link] 490 ft
Valaki nem hallotta,olvasta ,hogy a 4.2.2 updatet mikkor kapja meg a xperia sp?
-
-
Classius
aktív tag
Sajnos T-pontban szolnokon még nincs fehér készülék... A csomagot már átváltottam, mostmár csak a készüléket kell majd kiváltanom, ha végre lenne fehér... remélem minél hamarabb kapnak. Ha esetleg valaki találkozott már üzletben fehér telóval az nyugodtan szólhatna, hogy hol. Köszönöm!
-
sylas
tag
Van olyan akinél a hàtlap jobb felé nem illeszkedik jól?nem pattan be van egy kis hèzag!mit lehet tenni?
-
törölt tag
Furcsa kérdés de észrevettem hogy ha alulról vagy bármelyik oldalrol kb 30fokos szögben megnézem a teló elején az üveglapot ahol a kijelző szélei vannak olyan mintha nem lenne 1 síkban az egész. Pedig abban van, mert ugye egy üveglap az egész, de ott megtörik a fény. Mindenkinèl ilyen? Csak az S-hez képest fura picit. Remélem azért érthető volt mit akartam írni
Becksman: nem adnak hozzá simet, bemész a szolgáltatóhoz, és kéred hogy cseréljék ki. Nekem anno ingyen cserélték. -
Becksman
őstag
Ha weboldalrol rendelem a telot és nincs microsimem akkor hogyan tudom a számmegtartással kérni?
-
nova001
senior tag
off
-
gabee97
tag
Sziasztok!Gondolkozom a telefon vásárlásán.Árukeresőn nézegettem is hogy mennyibe kerül.Egy olyan kérdésem lenne hogy mért van belőle 3 típus mind a 3 más árban?Van a C5302 86.000 forintért,a C5303 118.000-ért és a C3505 140.000-ért.Specifikációkban nem vettem észre különbséget köztük,,de akkor mégis miért drágább az egyik a másiknál?
-
TOK: nem tudom de nekem valahogy ezek a szilikon tokok sose tetszettek, egyszre kétszer volt, de a por meg a kosz ami bement a tok és a telefon közé, rendszerint a telefonba kötött ki, ráadásul amikor beszorul a telefon meg a tok közé a dzsuva, akkor az elég undorítóan néz ki, az a tok meg ha leesik a telefon nem sokat véd, és még ronda is. Ezért én inkább a kemény tokot javaslom (személy szerint), szebb, elegánsabb, és pont ott véd ahol kell, a hátlapon, úgy is mindenki a hátlappal lefelé dobja le a telefont az asztalra.
Melegedés: Amit ez a telefon produkál, az nagyon messze van a melegedéstől, volt régen egy samsung wave telefonom, fém volt a háza, ha ment a gps a telefon hátlapja 10 percen belül olyan forró lett hogy szó szerint égette az ember kezét, szóval ahhoz képest ez a telefon jéghideg.
-
raziel01
veterán
Na rendeltem én is szilikon tokot meg kijelzőfóliát. 2k lesz postával együtt vateráról.
A tok fehér lesz de szerintem még jó is lesz egy kis különlegesség, hogy a telefon fekete, a tok meg fehér. -
hallador
addikt
válasz
pulguinha #1247 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez is csalóka, mert ez a telefon pontosan akkora mint egy Xperia S. Mivel az SP-nek a valódi kijelző felbontása nem 720*1280 hanem 720*1184 pixel (A virtuális gombok elvisznek ~ 96 pixelt, függőleges felbontásból a mindennapi használatban.). Ennek az az eredménye, hogy ha filmet nézel, vagy olyan programot használsz ami a virtuális gombokat képes elrejteni, akkor van igazából teljes képernyőd a 4,6"-on. ha ezt leszámítod, akkor a telefon kijelzője ~ 4,3"-os függőlegesen. Vízszintesen viszont megvan a megfelelő szélesség a 4,6"-hoz.
A menyasszonyomnak Xperia S-e van összehasonlítva vele a két telefon pont akkora, a kijelző is (Talán az SP 1 mm-el szélesebb.). Kivévve azt a pár alkalmazást, ami a virtuális gombokat el tudja rejteni.
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Megnéztem , megnyomkodtam és nagyon tetszik. Az amoled Desire X kijelzo után nézve is kellemes, éles, eléggé színes. Annyi hogy ahhoz képest gyengébb a kamera.
Viszont 4.3" a max méret, amit kényelmesen aterek, az SPhez már nyujtozkodnom kell. Ezt nem tudom mennyire tudnám megszokni... Max parome lesz
Lehet megveszem, vagy ha nem, akkor mivel mát unom a banánt 1ft-ert elhozok egy SE E-t.A melegedes meg gondolom azért kérdés, mert nekem volt olyan DX a kezemben, ami szimpla netezestol 53fokos lett ,, es az nem túl jó.
-
törölt tag
válasz
California1 #1244 üzenetére
Tudsz mondani beállításokat amik neked beváltak? Milyen fóliát ajánlatok hozzá? Külföldröl nem akarok rendelni.
-
törölt tag
Na meg is hozták a telcsit! Tényleg kicsit fakó igy első ránézésre a kijelző, de az S-en se jobb
az enyémen is buborékos volt a fólia. Mindenkién?
-
Becksman
őstag
Nem tudom mit kell aggódni a melegedés miatt.. Minden okostelefon melegszik( főleg hogy ebbe is egy bivalyerős Krait van). Az én Xperia mini-m is felmelegedik már attól is ha 3G-n vok úgy kb 1 órát..
Ha reménykedünk egész juliusba ebbe az árban lesz
-
marsu
veterán
Sziasztok!
A T-Mobile -nál ismét rendelhető online a készülék!
Az ár nem változott ...
Ennek örömére meg is rendeltem, elvileg holnap érkezik!
Türelmesen várom.
-
SkiDev
őstag
Értem köszönöm!
Akkor kissé megnyugodtam csak most már tudni fogom , hogy kissé vigyázni kell az erős napfénytől , az éjszaki töltést el is felejtem inkább , töltőn nem fogok beszélgetni másokkal és más töltőt sem fogok használni. Annyira megijedtem a hír hallatán , hogy kikapcsoltam rögtön az X8-ast!
. Csak ha meglesz az SP az lesz eddig a legerősebb telefonom (gondolom nem vagyok ezzel egyedül) , de szerintem egy X8-as hw-e kevésbé képes brutálisan melegedni. (Viszont egy eset volt : Mikor egyik osztálytársam a Galaxy Y töltőjével töltötte az enyémet és hamar felforrósodott
) Az pedig külön megnyugtat , hogy pont a Sony-ról nem olvastam most ilyet , utoljára 2005-6 tájékán írták a Sony aksikat a laptopokban
-
hallador
addikt
Nem tudom, de az Xperia pro kategóriákkal jobban melegedett, mint az SP. Pedig egy magos, 1 GHz, 515 MB, android 2.3.5.
(#1221) Xperia.ZENO
Szerintem ez nem attól függ mi mennyire melegszik, hanem attól, hogy esetleg a telefon akksija, vagy a töltőelektronika, vagy az akkunulátorba beápített védelem hibás volt, vagy megszűnt működni. Sztem ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire melegszik, vagy nem melegszik a telefon. Ez alapján az én Xperia Pro-m már felégette volna a lakést ahol élek.
-
SkiDev
őstag
Hát jó köszi!
Csak fura érzéseim támadnak ezzel kapcsolatban
:
- beépített akkumulátor a melegedő(!) alkatrészek mellett
- erősebb akkumulátor , mint az S3-ban akár
- Krait -> forrósodó telefonLehet kicsit paranoiás vagyok
. Csak annyira nem okésak az összefüggések így belegondolva , hogy zavar
. Bár lehet csak azért történhetett , mert Samsung
(ha tényleg igaz ~ a facen a T-Mobile Hungary-hoz volt belinkelve ez az egyik hozzászólásban)
-
-
-HajTömeg-
őstag
Amoled meg mittudoménmilyen kijelzőkhöz képest tényleg elég gyenge a kijelzője.
Ezt addig nem látod,míg mellé nem teszel egy ilyet,akkor azonban szembeötlő a különbség.
Kár ezen vitatkozni.
Van akinek ez fontos,van,akinek nem.
Egyébként,ha pl asztalon van a telefon,akkor sem feltétlen szemből látsz rá. -
-
HardRic
addikt
Na majd értesítenek, ha lesz megint raktáron a T-nél. Elkapkodták rendesen. Ez tényleg az a teló amit egy "normális ember" 2, akár 3 évig is boldogan használhat.
-
Classius
aktív tag
Fényerő maxon volt..? Majdnem ugyanígy jártam én is miközben nézegettem, de rájöttem hogy az Automatikus fényerő volt belőve, nem a legmagasabb fényerő. Nekem semmi gondom nem volt a betekintési szögekkel, hiába volt teszt készülék szerintem jók voltak a fényei és szögei. Persze nekem nem is voltak NASA féle elvárásaim.
-
[P]laci
senior tag
nem csak a sztárok bulvár hülyeségeit nem kell olvasni, hanem a "techbulvár" dolgokat is illik forráskritikával kezelni... általában napokkal később kiderül mindig valami "mellékes és lényegtelen" adalékinformáció.
mellesleg, ha te ettől félsz van egy-két rossz hírem a számodra... tanulmányaim során is láttam már egysmást, diákmeló közben is... (pl. a szívbarát flóra margarinok nagyon frankó plaque-okat okoznak az erekben a flancos trasz zsírsavaikkal, amibe bele lehet halni, függetlenül hogy a dobozukra az ellenkezője van írva.
)
ráadásul napi szinten olvasok külföldi neves techoldalakat és egyiken sem jött elő mostanság ez... bár lehet ez csak nekem furcsa.
-
-
SkiDev
őstag
Ez egy kicsit visszatántorított a vásárlástól , főleg azért mert a telefon melegszik
http://tech2.hu/ismet-egesi-seruleseket-okozott-egy-okostelefon-akkumulatora-0815316nagyon remélem , hogy ennél nem lesz ilyen és 2 év múlva nem égek le főleg , hogy nem is cserélhető :S
-
-
djbelo
senior tag
A kijelzője az SP-nek szerintem nem valami szép, hétvégén láttam, kipróbáltam, odatettem mellé a xperia P, de brutális különbség /kijelzőbe/ A P sokkal jobban lehet látni sokkal élesebb, s bárhogy döntöm a telót ugyan úgy látom. Nem tudom,hogy mi oknál fogva talán a WhiteMagic technológia?! De mindenesetre a P szinte kristálytiszta ha megdöntöm az SP elhomályosodik!
-
s_pepe25
csendes tag
Nekem Defym volt, 1 hete váltottam az SP re. A sebessége nagyon rendben van Huawei Ascend P6 ot néztem még ki ,hogy majd kivárom de annak a 4 magos prociját veri antutuban.
Kijelző is rendben van ( féltem a Tft től a sok komment miatt, de pozitívan csalódtam ) nem baj ,hogy nem full hd a sima 720p is szép és nem zabálja legalább annyira az akksit.
Fótokat szépeket csinál de nem mindig sikerül elsőre zajmentesre.Csak remélem nem felejtkeznek el róla a Sonynál és kapja majd rendesen a frissítéseket !
-
BITBOYS
addikt
Begyűjtöttem egy ilyen csodát, ennyi pénzért tényleg nem rossz. Kijelző lehetne jobb, ips-hez vagyok szokva, illetve az elkészült fotóktól se várjatok sokat.
Remélem nem karcolódik könnyen a kijelző, mert én azonnal lehúztam róla a fóliát.
Sebességre nagyon rendben van, ezért is esett sp-re a választás.Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki..
-
California1
őstag
válasz
pulguinha #1193 üzenetére
Mi villog? Hol villog? Ird meg pü-ben hátha taliztam már vele , bár nekem csak az értesitések van beállitva , tehat ha mail erkezik meg az sms ,bla bla bla azon kivul minden off. Amugy ha mondjuk fent van
a fb hiaba van kikapcsolva minden led izé a fo menuben, ha a fb-on belul is ki kell kapcsolni -
FatalEror
addikt
válasz
Shade45 #1206 üzenetére
Matrica az már nem volt rajta teljesen,fólia tiszta buborék,a kameráról a védő cucc is elcsúszott,mármint úgy bemutató,hogy ezt lehetett fogdosni,ha kérted az ügyfélszolgálatnál.De esztétikai baja nincsen,azért is hoztam el.Ez az egy darab érkezett,amit pénteken rendeltem,szerintem egy másik boltból hozták át.
-
Classius
aktív tag
Esetleg valaki vett már fehér színben szolgáltatónál?
Holnap megyek T pontba, ha lesz fehér raktáron, akkor elhozom. Ha nem lesz akkor balhét csapok
Így is csak várok és várok, az pedig hogy ilyen jó áron jussak hozzá még tovább idegesít, nem hiszem, hogy sokáig így marad. Ha szerencsénk van akkor július végéig még így fogják majd forgalmazni.
-
California1
őstag
Ez azert erős, elég komolyan hasznalom a telot üzleti dolgokra (tehat semmi jatek meg ilyen őrületek) de ez a kijelző izé dolog számomra új, pedig nap mint nap nyomom ezt a gepet rendesen, bar ettol fuggetlenul persze nem kizarható, amugy eddig tenyleg pozitiv dolgokat irtam a telorol aki visszaolvas latni fogja. Legyen negativ is ez a wifi ez abszolute nem az igazi, a Xperia V telon 2es a jel ezen 0 sajna, aki esetleg olyan helyen mozog a neten irhatna a sonynak hogy ha lehetséges szoftveresen probaljanak valamit okositani vagy esetleg
-
n@p@lm
őstag
válasz
Permet Elek #1203 üzenetére
jaja, a részletes sem lenne rossz.
valaki magáénak érezhetné a feladatot, ne nekem kelljen kiosztani
-
FatalEror
addikt
Szevasztok!
Itt a telefon megvan,sajnos bemutató darabot kaptam szerintem,de ez legyen a legnagyobb baj,eddig real racing 3-t próbáltam szépen fut,melegedés,éppen,hogy langyos.
Viszont az szerintetek miért van,hogy ha böngészek telón,pl a PH! főoldalán,akkor nem megy a multi-touch,viszont az oldalról megnyitott képen simán megy?
Amúgy minőségben szerintem jó,csinos nagyon a kerete,vékonynak érződik,a hátlap az gagyi,de ez csak akkor érződik ha leveszed,bár lehet csak engem bánt,hogy nem vmi merev darab,viszont roppant kényelmes/kellemes a fogása.Amúgy qrvajól darabolja a szöveg álló helyzetben is,simán olvasható,és éles a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest